Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΑ 1-0 Απάντησε με νίκη και καρδιά

Νίκη, που του δίνει έστω και ελάχιστες ελπίδες για την παραμονή του στην κατηγορία, σημείωσε ο Απεραντιακός επικρατώντας των Μετεώρων με σκορ 1-0.

Το συγκρότημα του Κώστα Πασά, με το τρίποντο αυτό έφτασε στους 20 βαθμούς και για να παραμείνει στην κατηγορία, θα πρέπει, αφ΄ ενός μεν να νικήσει και στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια, αλλά και να έλθουν ευνοϊκώς για την ομάδα μας, πολλοί συνδυασμοί αποτελεσμάτων. Κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί, όμως επειδή και στο ποδόσφαιρο η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, για το λόγο αυτό, η ομάδα οφείλει να το παλέψει μέχρι τέλος και καλά θα κάνει.
Από την άλλη μεριά το συγκρότημα του Γιώργου Σκαρτάδου, μετά την ήττα αυτή και με 28 βαθμούς στο ενεργητικό της, βρίσκεται σε δύσκολη θέση και το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με το Πετρωτό εντός έδρας θα είναι καθοριστικό για την παραμονή της ομάδας.
Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους με τον Κεραμά στο 11΄ να μην μπορεί Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Νταβαρίνος Α πάσαρε στον Αρουτίδη αυτός σούταρε από κοντά με την μπάλα όμως να περνάει άουτ λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ρουσιαμάνη.
Στο 15΄ο Γραβάνης μπήκε στην περιοχή του Απεραντιακού πλάσαρε αλλά απέκρουσε ο Τσάμης
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Αρουτίδη να σουτάρει από πλάγια δεξιά και τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Κεραμάς βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον τερματοφύλακα  του Απεραντιακού όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει χάνοντας μια σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ.
Στο 68΄ ο Κωστής βρήκε τον Κεραμά αυτός επιχείρησε σουτ στην κίνηση, όμως και πάλι ο Τσάμης με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν.
Στο 72΄ ο Κεραμάς σέντραρε από δεξιά βρήκε στον Αγγελακάκη αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το αριστερό δοκάρι
Στο 76΄ ο Ζήσιμος εκτέλεσε απευθείας κόρνερ έδιωξε σε κόρνερ ο Ρουσιαμάνης το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Νταβαρίνος Α από αριστερά βρήκε τον Αρουτίδη και αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα της συνάντησης και νικητήριο για την ομάδα του Απεραντιακού
90΄ Ο Απεραντιακός έμεινε με δέκα παίχτες ύστερα από αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Νταβαρίνου Α.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 
Απεραντιακός: Τσάμης, Μπουμπουρής, Μπισμπίκης, Κεφαλίδης, Κατσίκας, Θαμνόπουλος, Λεπτάκης (Τλούπας), Νταβαρίνος Β (Ζήσιμος), Νταβαρίνος Α, Αρουτίδης, Πανακούλιας
Μετέωρα: Ρουσιαμάνης, Κωστής, Παπαχαραλάμπους (Μόκας), Σκρέκας, Τσίκας, Αυγερός, Κεραμάς, Ζήνωνος, Γκόβαρης (Σακελαρίδης), Αγγελκάκης, Γραβάνης (Φορτούνης)