Σάββατο 16 Απριλίου 2011

1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Ένας από τους βασικούς στόχους της νέας Δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία θεσμών που προάγουν τον αθλητισμό και τον κάνουν πιο προσιτό σε κάθε δημότη. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας, ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής διοργανώνει το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου.

Κάθε δημότης, από όλες τις Ενότητες του Δήμου Καρπενησίου, μπορεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να δηλώσει συμμετοχή, σε αυτό το νέο θεσμό του Δήμου μας.
Η έναρξη του Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2011, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση που θα βρίσκουν στο γραφείο Δημάρχου, στο Δημαρχείο Καρπενησίου ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22370 21015, έως και τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2011.
Σε κάθε ομάδα μπορούν να δηλωθούν έως και 15 άτομα, τα οποία πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση σχετικά με την ικανότητά τους να συμμετέχουν και τη φυσική τους κατάσταση. Επίσης, η ομάδα θα πρέπει να διαθέτει όνομα και διακριτικές  εμφανίσεις, στοιχεία τα οποία και θα δηλώσει στην αίτηση συμμετοχής.
Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 16:00-18:00 και 19:00-21:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ Καρπενησίου
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Κλεομένης Λάππας δήλωσε: «Επιθυμία της νέας Δημοτικής αρχής είναι να φέρει όσο πιο κοντά γίνεται κάθε πολίτη με τον αθλητισμό. Ξεκινάμε ένα νέο θεσμό στον οποίο μπορεί να συμμετέχει ο καθένας από εμάς με την παρέα του. Δε χρειάζεται να είμαστε επαγγελματίες αθλητές για να μπούμε στο παιχνίδι και να βιώσουμε την καλή πλευρά του ανταγωνισμού, τη νίκη ή ακόμη και την ήττα. Το Τουρνουά Μπάσκετ διοργανώθηκε έπειτα από απαίτηση πολλών νέων ανθρώπων του τόπου μας. Περιμένουμε λοιπόν, τις συμμετοχές και την υποστήριξη όλων των δημοτών και τονίζουμε ότι θα ήταν μεγάλη μας χαρά να λάβουν μέρος ομάδες από όλες της Δημοτικές Ενότητες».