Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Άγιος Προκόπιος-Δόξα 3-1 Ιστορική πρόκριση στα play off


Νίκη – πρόκριση στα play off σημείωσε ο Άγιος Προκόπιος επικρατώντας στο τελευταίο και πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, της Δόξας Ραπτοπούλου με σκορ 3-1.

Το συγκρότημα του Λάκη Αναστασόπουλου, με την νίκη του αυτή έφτασε στους 24 βαθμούς και θα αντιμετωπίσει στα μπαράζ το Βελούχι με μειονέκτημα έδρας.
Οι φιλοξενούμενοι, που εξασφάλισαν την τετράδα με 25 βαθμούς από την προηγούμενη αγωνιστική, θα αγωνιστούν στα μπαράζ με τα Άγραφα, επίσης με μειονέκτημα έδρας.

Οι γηπεδούχοι, γνωρίζοντας το αποτέλεσμα της ήττας του Αίολου, μπήκαν δυνατά στον αγώνα αναζητώντας από τα πρώτα λεπτά το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα για την νίκη.
Η πίεση αυτή έφερε καρπούς και μόλις στο 7΄ ο Άγιος Προκόπιος πήρε κεφάλι στο σκορ με ωραία κεφαλιά του Αναστασόπουλου, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Λ. Παπαδήμο.
Δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν, όμως το παλσέ του Στασινού, απέκρουσε εντυπωσιακά ο πολύ καλός Κόκκοτας .
Με την συμπλήρωση του 15λεπτου, οι γηπεδούχοι μετά από λάθος του Ανδρεάκη, με τον Σκύπι έκαναν το 2-0 και κάπου εκεί η υπόθεση νίκη, έγειρε για τα καλά υπέρ του Αγίου Προκοπίου.
Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και στο 22΄ μετά από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Τύμπα, που ήταν ο κορυφαίος της Δόξας, ο Καρανταλής μες προβολή μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.
Καλοζυγισμένο σουτ του Αναστασόπουλου στο 26΄έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Παπαδήμου.
Στο 38΄ ο Καρανταλής έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όμως το σουτ που επιχείρησε χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
Το ημιχρόνιο ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη καλό σουτ του Τύμπα που κοντράρισε στα σώματα των αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.
Το Β΄ ημίχρονο ξεκίνησε με μια πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Στο 48΄μετά από φάουλ του Τύμπα, ο Μπισμπίκης από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 55΄σουτ του Κρασιά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Δόξας και στο 70΄ ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Λάκης Αναστασόπουλος με φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Δύο λεπτά αργότερα ο Κολοκώτσιος που πήρε την θέση του τραυματία Κόκκοτα, είπε όχι σε δυνατό σουτ του Τύμπα.
Το παιχνίδι πήρε ξέφρενο ρυθμό με την μπάλα να παίζεται από την μια περιοχή στην άλλη.
Στο 80΄ ο Λ. Παπαδήμος, που κλήθηκε να υπερασπίσει τα δοκάρια της Δόξας είπε όχι σε φάουλ του Αναστασόπουλου, ενώ στο επόμενο λεπτό, ωραίο σουτ του Τύμπα έφυγε λίγο άουτ.
Στο 83΄ φάουλ του Ανδρεάκη απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Κολοκώτσιος και στο 86΄ ο Λάκης Αναστασόπουλος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας μέσα σε πανηγυρισμούς το τελικό 3-1.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Άγιος Προκόπιος : Κόκκοτας (54΄ Κολοκώτσιος), Κουτσοθανάσης (44΄ Μάκκας), Πλακιάς (25΄ Χαβέλος), Λαθύρης Ι., Νταλαφούρας, Κρασιάς, Αναστασόπουλος, Τσίπρας, Κονδύλης, Λαθύρης Δ., Σκύπι
Δόξα: Παπαδήμος Λ., Μυρισιώτης, Κορέντζελος, Ανδρεάκης, Καρανταλής, Σκεπετάρης (84΄ Ντζίμας Θ.), Μπισμπίκης, Παπαντζίμας (58΄ Κοτούλας), Στασινός Σ., Τύμπας, Τσιαμάγκας
Καλός ο Διαιτητής Μάριος Κατσόγιαννος του Συνδέσμου Φθιώτιδας