Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Απόλλων Λάρισας-Απεραντιακός 3-0 Επέστρεψε στην τοπική πραγματικότητα αλλά με ψηλά το κεφάλι

Και μαθηματικά επέστρεψε στο τοπικό μας πρωτάθλημα, ο Απεραντιακός μετά από ένα υπέροχο ταξίδι για μια σεζόν στα σαλόνια της Δ΄ Εθνικής. Το συγκρότημα του Κώστα Πασσά, στα πλαίσια της Αγωνιστικής γνώρισε την ήττα με σκορ 3-0 από τον Απόλλωνα Λάρισας, ένα σκορ που όμως αδικεί τους Ευρυτάνες καθότι τα 2 από τα 3 τέρματα, τα δέχτηκαν στο τέλος του παιχνιδιού και πιο συγκεκριμένα στο 89΄ και στο 91΄.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 4΄με τον Φουσίκα να κάνει το 1-0 με κοντινό πλασέ εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Γιαννακόπουλου και τη σύγχυση που δημιουργήθηκε στην περιοχή του Απεραντιακού. Η επόμενη καλή στιγμή του ματς ανήκε και πάλι στους γηπεδούχους με τον Στεργίου στο 36΄με προβολή να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιάμη.

Με τον Απόλλωνα να προηγείται 1-0 και χωρίς άλλη καλή στιγμή ολοκληρώθηκε το Α΄ ημιχρόνιο. Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα, δημιουργώντας και χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες. Τόσο όμως ο Κακαζούκης στο 47' όσο και ο Μπόντε ένα λεπτό αργότερα αστόχησαν από καλή θέση. Στο 52΄ο Απεραντιακός έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση όμως ο Αρουτίδης αστόχησε από καλή θέση.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε με σκορ 1-0 υπέρ του Απόλλων στο 89΄σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Φουσίκας, διπλασίασε τόσο της ομάδας όσο και τα δικά του τέρματα ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπόντε στο 92΄.
Καλή η διαιτησία του Βρέσκα Γ.και των βοηθών του Καραγκιζόπουλου Ι., Τσιούπρου Γ, όλοι του συνδέσμου Ημαθίας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.
: Μαγαζιώτης, Περήφανος, Κακαζούκης (77' Μπίμπα), Σκάκος, Πολύζος, Εμμανουήλ, Γιαννακόπουλος, Καπετάνι, Φουσίκας, Στεργίου, Κορλός (46' Μπόντε).
ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ: Τσιάμης, Μπουμπούρης (77' Νταβαρίνος Β.), Μπισμπίκης, Κεφαλίδης, Κατσίκας, Τλούπας, Λεπτάκης, Γεωργακόπουλος, Νταβαρίνος Αρ., Αρουτίδης, Πανακούλιας.