Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΓΙΟΡΤΕΣ ΔΑΣΟΥΣ 2011 Μαγευτικό ξεκίνημα με την Ελεονώρα Ζουγανέλη


Την αυλαία των Γιορτών Δάσους 2011, άνοιξε η Ελεονώρα Ζουγανέλη, με μια υπέροχη μουσική παράσταση που έδωσε στην ασφυκτικά γεμάτη κεντρική πλατεία  του Καρπενησίου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 21 Ιουλίου 2011.
Η Ελεονώρα με το δικό της ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο ξεσήκωσε τους θαυμαστές της που ήρθαν για να την απολαύσουν, αλλά και όσους βρέθηκαν στην πλατεία, παρασύροντάς τους σ’ ένα υπέροχο μελωδικό ταξίδι που τελειωμό δεν είχε.
Η ελληνίδα τραγουδίστρια στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου, ως γνωστόν βρέθηκε στο Καρπενήσι μετά από πρόταση του Δήμου Καρπενησίου, για να παρουσιάσει τα τραγούδια της στα εγκαίνια των φετινών γιορτών δάσους.

Η Ελεονώρα τραγούδησε τα καινούρια της τραγούδια από το cd «Έξοδος 2», ακόμη τραγούδια από το πρώτο της προσωπικό album «Έλα», αλλά και πολλά αγαπημένα ξένα και ελληνικά μουσικά κομμάτια, διασκευασμένα με το δικό της μοναδικό τρόπο που ενθουσίασαν όλους όσους τα άκουσαν, σε ένα πρόγραμμα χωρίς συστολές και αναστολές απ’ όλα όσα η ίδια έχει αγαπήσει.
Την Ελεονώρα πλαισίωναν οι συνεργάτες της και καταξιωμένοι σολίστες: Ματί Παλαιολόγος, πλήκτρα, Ευριπίδης Ζεμενίδης, κιθάρα & τραγούδι, Δημήτρης Μουτάφης, μπάσο, Γρηγόρης Συντρίδης, τύμπανα Ενορχήστρωση/ Επιμέλεια Προγράμματος: Γιώργος Ζαχαρίου