Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Άγιος Προκόπιος-Αίολος 1-1 Άφησε βαθμούς στη Παλαιοκατούνα

Σκούρα τα βρήκε ο Αίολος απέναντι στον μαχητικό Άγιο Προκόπιο, που του έκοψε δυο βαθμούς, στην προσπάθειά του να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Έτσι μετά την ισοπαλία αυτή, ο Αίολος έμεινε στους 8 βαθμούς και το ξεπέρασε η Μυρίκη, που έφτασε στους 9 μετά την αγχωτική της νίκη επί της Δόξας με 3-2.
Οι γηπεδούχοι, σε ένα ακόμη ματς έδειξαν χαρακτήρα σοβαρής ομάδας, που παλεύει όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως ποιος είναι ο αντίπαλος. Το συγκρότημα του Περικλή Πλακιά, χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση και με ελάχιστες ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι, κατάφερε να πάρει μια ακόμη ισοπαλία, χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Πάτρου, που απέδειξε ότι είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, σαν το παλιό κρασί που όσο περνάει ο καιρός γίνεται ακόμη καλύτερο.
Από την άλλη, ο Αίολος που στον αγώνα αυτό, ήταν ένα κλικ παραπάνω από τον αντίπαλο, έπαιξε κατά διαστήματα καλή μπάλα, και δημιούργησε πολλές φάσεις και ευκαιρίες. Ωστόσο όμως το μόνο που κατάφεραν οι παίχτες του Νίκου Τριανταφυλλόπουλου, ήταν να ισοφαρίσουν στο τέλος, παίρνοντας έτσι το βαθμό της ισοπαλίας.  
Στα στατιστικά του παιχνιδιού, φαίνεται ξεκάθαρα, ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Όμως στο ποδόσφαιρο όταν δεν μετατρέπεις τις ευκαιρίες σε γκολ, μοιραία χάνεις βαθμούς και κάποιες άλλες φορές μπορεί να γνωρίσεις και την ήττα. Πάντως σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο Αίολος παρουσίασε επιθετική δυστοκία και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι στα 5 μέχρι τώρα παιχνίδια έχει πετύχει μόνο 4 γκολ. Αξιοσημείωτο του αγώνα η πολλή καλή διαιτησία του κ. Λαγού από τον Σύνδεσμο Φθιώτιδας.   
Την επόμενη αγωνιστική ο Άγιος Προκόπιος φιλοξενείται από την πρωτοπόρο Κρέντη και ο Αίολος υποδέχεται το Κεράσοβο.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
6΄: Μπαλιά του Τσιλίκα στον Νούλα Ο., ο οποίος έκανε σέντρα-σουτ από δεξιά, με τον Κορέντζελο να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή στο δεύτερο δοκάρι.
15΄: Κάθετη μπαλιά του Κορέντζελου στον Τσιλίκα, ο οποίος πλάσαρε μέσα στην περιοχή και αριστερά, με τον Λαθύρη να μαζεύει.
42΄: Αράουτ του Πλακιά από δεξιά, ο Πάτρου πετάχτηκε στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας και με κεφαλιά στο κέντρο του τέρματος του Κόκκοτου έκανε το 1-0.
45΄: Ο Μπούκας μπήκε στην περιοχή, ύστερα από μακρινή μπαλιά, σούταρε, με τον Λαθύρη να μπλοκάρει στην δεξιά του γωνία.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
48΄: Γέμισμα του Σιαλμά από δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Νούλα Μ. και κατέληξε στον Ράικο Γ., το σουτ του οποίου μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο πορτιέρο του Αστέρα.
55΄: Κόρνερ Κορέντζελου από αριστερά, δυνατή κεφαλιά του Τσουκαλά απέκρουσε «εκπληκτικά» στο αριστερό του «παραθυράκι» ο Λαθύρης.
56΄: Μεγάλη διπλή φάση για τον Αίολο: Κόρνερ του Τριανταφυλλόπουλου από δεξιά, κεφαλιά-πάσα του Μπούκα για τον Σιαλμά, το πλασέ του οποίου απομακρύνθηκε προ της γραμμής, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Νούλα Μ. σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λαθύρη, ο οποίος βρήκε την μπάλα.
73΄: Χτύπημα φάουλ του Τριανταφυλλόπουλου απομάκρυνε με κεφαλιά ο Πάτρου, δυνατό σουτ του Ράικου Γ. κατέληξε λίγο άουτ.
82΄: Πλάγιο του Ράικου Γ. από αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Νάσιος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 1-1.
84΄: Σέντρα του Ράικου Γ. , γυριστό σουτ του Σιαλμά έδιωξε εγκαίρως ο Τσάκνης.
92΄: Ο Ράικος Γ. σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Συνθέσεις Ομάδων
Άγιος Προκόπιος (Περικλής Πλακιάς) : Λαθύρης Γ., Τσάκνης, Γκούρλιας, Νταλαφούρας, Πλακιάς, Πάτρου, Κρασιάς, Τσίπρας, Παρούτσας (77΄ Λαθύρης Ι.), Σιλεβίστας, Βασιλείου Γ.
Αίολος (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος) : Κόκκοτος, Ζαχαρόπουλος (46΄ Σιαλμάς), Ράικος Γ., Αζακάς, Τσουκαλάς, Τριανταφυλλόπουλος, Κορέντζελος, Ράικος Ν., Τσιλίκας (46΄ Νούλας Μ.), Μπούκας (71΄ Νάσιος), Νούλας Ο.
Διαιτητής : Θεόδωρος Οικονόμου(ΣΔΠ Φθιώτιδας) 1ος Βοηθός : Βασίλης Λαγός (ΣΔΠ Φθιώτιδας) 2ος Βοηθός: Βαγγέλης Λαθύρης (ΣΔΠ Ευρυτανίας)