Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Αγρότης Λιανοκλαδίου-ΑΠΟΚ Βελούχι 2-1 Έδειξε έτοιμος παρά την ήττα

Έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος που επιτέλους θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου, έδειξε ότι είναι ο ΑΠΟΚ, παρά την Φιλική ήττα με 2-1, που γνώρισε από τον «γείτονα» Αγρότη Λιανοκλαδίου.
Το παιχνίδι έγινε την Κυριακή 23/10 στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου και άρχισε στις 4 μ.μ.


Α΄ Μέρος -  Οι καλύτερες φάσεις
5΄: Χτύπημα φάουλ του Σπυριδάκη από μακριά απέκρουσε με τις γροθιές σε κόρνερ ο Λυρούδιας.
8΄: Ο Κουτσούκος πρόλαβε στην έξοδο τον Λυρούδια, τον απόφυγε, σέντραρε, αλλά ο Ζήσιμος στο δεύτερο δοκάρι από πίεση έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
18΄: Λάθος γύρισμα του Τζουάνα στον Τσάμη, παρεμβλήθηκε ο Μπακαλίδης και βγήκε μόνος απέναντι στον πορτιέρο του Αγρότη, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Τσάμης.
23΄: Μπαλιά του Μπακαλίδη στον Αναστασόπουλο, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή από δεξιά και ανατράπηκε από τον Γκούρλια, κερδίζοντας πέναλτι. Ο Αναστασόπουλος εκτέλεσε, ο Τσάμης απέκρουσε στην δεξιά του γωνία, αλλά στην επαναφορά ο ίδιος παίχτης με δεύτερο σουτ διαμόρφωσε το 0-1.
25΄: Ο Στυλιανός μπήκε στην περιοχή από αριστερά, σούταρε από πλάγια θέση λίγο πάνω από το τέρμα του Λυρούδια.
38΄: Ο Ζήσιμος σούταρε από κοντά, ο γκολκίπερ του Βελουχίου απέκρουσε προσωρινά και ο Τατσιόπουλος με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.
45΄+1΄: Πάσα του Κουτσούκου από δεξιά στον Τατσιόπουλο, ο οποίος σέντραρε, ο Νάσιος έκανε ωραίο γυριστό σουτ, με τον Λυρούδια να αποκρούει όμορφα στην δεξιά του γωνία.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
55΄: Ωραία μπαλιά του Στυλιανού στον Σαγάνη, ο οποίος σέντραρε παράλληλα στον Κουτσούκο, που με πλασέ πετάχτηκε στη πορεία της μπάλας και έκανε το 2-1.
68΄: Κάθετη πάσα του Γκούρλια στον Στυλιανό και διαγώνιο σουτ του τελευταίου κατέληξε λίγο άουτ.
74΄: Διαγώνιο σουτ του Μαδούρα εντός περιοχής κατέληξε άουτ.
76΄: Χτύπημα φάουλ του Γκούρλια, κεφαλιά του Σπυριδάκη απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ όμορφα ο Κατελούζος.
Συνθέσεις Ομάδων
Αγρότης Λιανοκλαδίου (Μάκης Ζαχαρόπουλος) : Τσάμης, Σαγάνης, Καββαδίας, Σπυριδάκης, Τζουάνας, Γκούρλιας, Τατσιόπουλος, Στυλιανός, Κουτσούκος, Νάσιος, Ζήσιμος
Έπαιξαν και οι : Αλεξίου, Δρυμωνίτης, Ντεμίρης, Αλεξανδρής, Κυριτσόπουλος, Παντελής, Σκαρλάτος, Μαδούρας
ΑΠΟΚ (Παύλος Σερμπέσης) : Λυρούδιας,  Κουτσουπιάς, Συγκελόπουλος, Ντουφεκιάς, Πολυτσέρης, Κατσαδούρος, Ζαλοκώστας, Φλωράκης, Αναστασόπουλος, Μπακαλίδης Γενιτσαρόπουλος Α.
Αγωνίστηκαν και οι : Κατελούζος, Ζαραβέλης, Τσιλιμέκης, Σταμούλης, Κουρλός, Κρασιάς, Πασσάς, Ξαγάρας
Διαιτητής : Αβραάμ Δαουκλιώτης (ΣΔΠ Φθιώτιδας)1ος Βοηθός : Γιάννης Παπαοικονόμου (ΣΔΠ Φθιώτιδας) 2ος Βοηθός : Χριστόφορος Χατζηθεοδώρου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)