Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Μυρίκη-Ραπτόπουλο 3-2 Μίλησε η καρδιά της πρωταθλήτριας

Στο τέλος πήρε το χρυσό τρίποντο η Μυρίκη, από την μαχητική Δόξα που ισοφάρισε σε 2-2 στο 86΄, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει ούτε την ισοπαλία, καθότι οι γηπεδούχοι έφτασαν στην νίκη με γκολ του Κολόκα στο 89΄!!! Το συγκρότημα του Βασίλη Φούκα, δείχνοντας στοιχεία μεγάλης ομάδας, σε καμία περίπτωση δεν παράτησε το ματς και σε κάθε ισοφάριση των φιλοξενούμενων είχε την λύση, φτάνοντας έτσι στο τελικό 3-2 και στους τρεις βαθμούς της νίκης που την εδραίωσαν στην 3η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 16:00. Αναμετρήθηκαν δυο αξιόμαχες ομάδες.
Η Δόξα του Γιώργου Παπαδήμου, σαφώς βελτιωμένη από προηγούμενα παιχνίδια, πάλεψε το ματς, διεκδίκησε μέχρι τέλος έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο όμως δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας 3η ήττα συνεχόμενη, που λογικό είναι να δημιουργεί ανησυχία.
Αξιοσημείωτα του αγώνα, η απόκρουση του Ρεσίτη στο πέναλτι του Σαϊτη, ο τραυματισμός του Τσιλίκα και η απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ζαραβέλη από τον Νεκτάριο Χρυσαφόπουλου, που σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν άψογος και αλάνθαστος στις αποφάσεις του.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
2΄ : Ωραία κάθετη πάσα του Σαΐτη στον Σιταρά, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Ρεσίτη, όμως ο επερχόμενος Ντζίμας Θ. έδιωξε σωτήρια πάνω στην γραμμή.
9΄: Πάσα του Σαΐτη στο κενό χώρο, ο Ράπτης μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Ρεσίτη στην αριστερή γωνία (1-0).
30΄: Απευθείας χτύπημα φάουλ του Τύμπα πέρασε δίπλα από δεξί κάθετο δοκάρι του Μεριγκούνη.
43΄: Σουτ του Αζούκης από κοντά, κόντραρε στον Κολόκα την τελευταία στιγμή.
Β΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
54΄: Ανατροπή του Ντζίμα Θ. στον Οικονόμου και πέναλτι για την Μυρίκη. Εκτέλεσε ο Σαΐτης, αλλά ο Ρεσίτης απέκρουσε και στην συνέχεια έδιωξε σε κόρνερ ο Μπισμπίκης.
58΄: Σέντρα του Γκορόγια, ο Τσιλίκας έκανε ωραία κεφαλιά-«ψαράκι», αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ρεσίτη.
64΄: Μακρινό σουτ του Παχή κατέληξε λίγο πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
65΄: Ο Παπαδήμος Π. επιχείρησε κοντινό πλασέ και ισοφάρισε σε 1-1.
70΄: Ο Σαΐτης εκτέλεσε απευθείας φάουλ από αριστερά, με την μπάλα να περνάει άουτ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
78΄: Ο Σαΐτης σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής της Δόξας, στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία της Δόξας (2-1)
80΄: Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ζαραβέλη για εκτός φάσης σκληρό παιχνίδι στον Κατσιάδα.
86΄: Πάσα του Τύμπα στον Παπαδήμο Ευστρ., ο οποίος σε κενό τέρμα πλάσαρε και ισοφάρισε σε 2-2.
89΄: Πάσα του Σαΐτη στον Κολοόκα, αυτός με ωραίο μονοκόμματο πλασέ έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Ρεσίτη 3-2
Συνθέσεις Ομάδων
Μυρίκη (Βασίλης Φούκας) : Μεριγκούνης, Παχής, Ζαραβέλης, Κολόκας, Ζαλοκώστας, Μπουμπουρής Α., Οικονόμου, Ράπτης, Σιταράς (46΄ Τσιλίκας, 60΄ λ.τρ Φούκας), Σαΐτης, Γκορόγιας (71΄ Λέρης)
Ραπτόπουλο (Γιώργος Παπαδήμος) : Ρεσίτης, Αζούκης (46΄ Γεωργαλής Β.), Τσιάμης (79΄ Παπαδήμος Ευαγγ.), Κατσιάδας (83΄ Παπαδήμος Ευστρ.), Τσιαμάγκας, Παπαδήμος Π., Ντζίμας Γ., Παππάς, Τύμπας, Ντζίμας Θ.
Διαιτητής : Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΣΔΠ Ευρυτανίας) 1ος Βοηθός : Βασίλης Λάμπρου (ΣΔΠ Ευρυτανίας) 2ος Βοηθός : Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΣΔΠ Ευρυτανίας)