Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή του Δήμου Καρπενησίου στην 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού NEXUS

Πρόσκληση για συμμετοχή

Ο τουρισμός αποτελεί για το Δήμο Καρπενησίου τη «βαριά του βιομηχανία». Η Δημοτική Αρχή, για το 2012, δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Τουριστικής Προβολής που θα συμβάλει καταλυτικά στην εξωστρέφεια του τόπου μας και την αύξηση του τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτού του Σχεδίου, η συμμετοχή του Δήμου σε τουριστικές εκθέσεις αποτελεί βασική προτεραιότητα. Η NEXUS, είναι για αυτή τη χρονιά η πρώτη έκθεση στην οποία θα συμμετέχει ο Δήμος Καρπενησίου.
Η «NEXUS» αποτελεί την 1η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ στην Ελλάδα (Θρησκευτικός, Πολιτιστικός, Αγροτουρισμός, Θαλάσσιος, Ορειβατικός, Περιπατητικός, Spa & wellness, Γαστρονομικός κ.τ.λ) και θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαρτίου μέχρι και την 1η Απριλίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο MEC ( Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο ) Λεωφ. Λαυρίου 301 Παιανίας.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) (Αρ. Πρωτ. 361) και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ).
Ο Δήμος, προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή παρουσία στην εν λόγω έκθεση καλεί κάθε σύλλογο, φορέα, σωματείο αλλά και μεμονωμένα κάθε επιχείρηση να συμμετέχει, εφοδιάζοντας τον με το απαραίτητο προωθητικό υλικό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο Δημάρχου στο τηλέφωνο: 2237350024.