Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Λάδι χωρίς μεσάζοντες και από το Δήμο Καρπενησίου

Είναι προφανές πως στο νέο περιβάλλον όπως διαμορφώνεται στη σύγχρονη κοινωνία σημαντικά κοινωνικά στρώματα οδηγούνται σε συνθήκες φτώχιας και οικονομικής δυσπραγίας, πρωτοφανή για τη χώρα μας τα τελευταία  χρόνια.   
    
Σε αυτό το κρίσιμο στάδιο εξέλιξης της ελληνικής οικονομίας ο Δήμος Καρπενησίου διευρύνει την πρωτοβουλία για «προϊόντα» χωρίς μεσάζοντες που έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρη τη χώρα, με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών και χωρίς να λειτουργεί ανταγωνιστικά  με τις τοπικές επιχειρήσεις και τους εμπόρους  της περιοχής μας.
Συγκεκριμένα, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος θα προμηθευτεί ελαιόλαδο άριστης ποιότητας σε χαμηλή τιμή ως προϊόν που δεν παράγεται στα μέρη μας με στόχο τη στήριξη των καταναλωτών.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος έχει ήδη έρθει σε επαφή με ελαιοπαραγωγούς και συνεταιρισμούς ελαιόλαδου και σύντομα θα επιλεχθεί η πιο συμφέρουσα προσφορά σε τιμή και ποιότητα.
Όποιος δημότης επιθυμεί να προμηθευτεί ελαιόλαδο θα πρέπει να συμπληρώσει το έντυπο παραγγελίας προκειμένου να ενταχθεί στη λίστα των αγοραστών. Τα έντυπα παραγγελίας θα συμπληρώνονται στο Δημαρχείο κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες από την Πέμπτη 15 Μαρτίου.