Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η 2η ΔΟΣΗ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

* Την κατανόηση και την ανοχή των εμπόρων της πόλης του Καρπενησίου για όσο καιρό διαρκέσουν τα έργα της αναβάθμισης του Κέντρου που ξεκινούν στις αρχές Ιουλίου, ζήτησε ο Δήμαρχος.
Όπως εξηγεί ο Κώστας Μπακογιάννης στα ΜΜΕ, έχουν προβλεφθεί και μελετηθεί τα στάδια του έργου, το οποίο ξεκινά από την πλευρά του παλαιού Δημαρχείου και διαβεβαιώνει για την ομαλή εξέλιξη των εργασιών της ανάπλασης, αλλά και για το αποτέλεσμα που θα οδηγεί σε μια ανθρώπινη και λειτουργική πόλη. Με την κατανόηση όλων τα πάντα γίνονται, πόσο μάλιστα αυτό το τεράστιο έργο για την πόλη μας.

* Ο Τσίπρας σε συνέντευξη του στο Κυπριακό περιοδικό ‘’Fagazine’’ δήλωσε υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, τονίζοντας χαρακτηριστικά, ότι ‘’Τα παιδιά χρειάζονται πάνω από όλα αγάπη, χρόνο και φροντίδα. Αυτά είναι τα κύρια κριτήρια του ευ ζην. Η κακοποίηση του παιδιού στην ελληνική κοινωνία έχει λάβει πλέον τεράστιες διαστάσεις και αυτό διαφαίνεται στις ερευνητικές μελέτες που έχουν διενεργηθεί. Η ενδοοικογενειακή βία είναι περισσότερο δίπλα μας από όσο εμείς πιστεύουμε. Και αυτές οι οικογένειες αποτελούνται από μια γυναίκα και έναν άνδρα. Άρα δεν είναι ο συνδυασμός των φύλων που εξασφαλίζει μια ασφαλή ζωή στο παιδί, αλλά η ποιότητα των ανθρώπων γονιών ‘’. Αγάλια Πρόεδρε γιατί κάτι τέτοια λες και στο τέλος θα ξαναβρεθείς εκεί που ήσουν…

*Σήμερα Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012, στις 12:30 το μεσημέρι, στην υψηλή γέφυρα της λίμνης Πολυφύτου – προς την πλευρά των Σερβίων – ο Προϊστάμενος Γιώργος Μαργαρίτης μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες του τμήματος Αλιείας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης θα εμπλουτίσουν τη λίμνη Πολυφύτου με 20.000 τεμάχια γόνο κυπρίνου (γριβάδι). Σε τούτη την έρμη την Λίμνη Κρεμαστών πότε θα φροντίσει κάποιος υπεύθυνος ή αρμόδιος να κάνει το ίδιο;

*Μεταξύ των κατηγορουμένων που διαβίβασε στη Βουλή η εισαγγελία του Αρείου Πάγου διάβασα πως είναι ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου και ο πρώην υπουργός Οικονομίας, κ. Παπακωνσταντίνου.
Οι τέσσερις δικογραφίες που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα τους τελευταίους μήνες λόγω της διάλυσης της Βουλής και της διενέργειας, δύο φορές, βουλευτικών εκλογών, έφτασαν τώρα στην Βουλή. Λέτε να έχουμε επανάληψη γεγονότων του 89΄δεν νομίζω…

* 40.000 "φαντάσματα" έπαιρναν προνοιακά επιδόματα - Ο έλεγχος για τα «μαϊμού» επιδόματα δεν θα περιοριστεί μόνο σε όσους τα ελάμβαναν χωρίς να τα δικαιούνται αλλά και σε όσους τα ενέκριναν δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Εργασίας.
«Αν κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους, θα πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν σοβαρά», τόνισε ο κ. Νικολόπουλος.
Το θέμα τέθηκε προχτές κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας υπό τον κ. Νικολόπουλο, στην οποία συμμετείχαν η γενική γραμματέας του υπουργείου Άννα Στρατινάκη, ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας, Κ. Βαλασόπουλος και ο γενικός διευθυντής Σπ. Κοκκινάκης.
Η απογραφή των δικαιούχων ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μάρτιο και σύμφωνα με πληροφορίες, 30.000 - 40.000 άτομα από τις 240.000 που ελάμβαναν προνοιακά επιδόματα δεν προσήλθαν να απογραφούν.