Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Αγώνες δεξιοτεχνίας από την ΑΛΑΚ για φιλανθρωπικό σκοπό


 Έναν εκπληκτικό αγώνα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν την Κυριακή το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.
Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτων Καρπενησίου (ΑΛΑΚ) διοργάνωσε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, αγώνα δεξιοτεχνίας, ο οποίος είχε φιλανθρωπικό σκοπό.

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, αρκετοί φίλοι του αθλήματος, παρακολούθησαν τον αγώνα, - αν και αναμενόταν περισσότερος κόσμος – με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένα ικανοποιητικό ποσό, το οποίο θα προσφερθεί στην οικογένεια του 10χρονου κοριτσιού, που χρίζει άμεσης ιατρικής βοήθειας.
Συνολικά συμμετείχαν 35  πληρώματα, ενώ στον συγκεκριμένο αγώνα μπορούσαν να λάβουν μέρος αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών Α, Β, Γ και φορτηγά,  με μόνη προϋπόθεση οι οδηγοί να έχουν δίπλωμα οδήγησης, καθώς και άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.
Στις συμμετοχές υπήρξαν και δύο από την Green Team Λάρισας. Κατά τη διάρκεια του αγώνα 10 θεατές, μετά από κλήρωση, φόρεσαν το ειδικό κράνος και μπήκαν στη θέση του συνοδηγού, προκειμένου να απολαύσουν δύο γύρους ο καθένας. Η εμπειρία για τους τυχερούς, μοναδική!
Για άλλη μια φορά η ΑΛΑΚ διοργάνωσε έναν άψογο αγώνα. Η πίστη ήταν ειδικά διαμορφωμένη, ενώ στον χώρο υπήρξε η παρουσία της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.
Ο αγώνας είχε 35 συμμετοχές από  Καρπενήσι,  Λαμία, Λάρισα  και Κατερίνη  και πάρα πολύς  κόσμος, ο όποιος  εκτός από την αντίτιμο του εισιτηρίου  εισόδου, άφηνε μεγαλύτερο ποσό για την συγκέντρωση χρημάτων   φιλανθρωπίας.
Αποτελέσματα αγώνα.
Κατηγορία Α
1Ος Τσιώνης Σπύρος  με Subaru vivio
2Ος Καραγιάννης   Κωνσταντίνος με yugo
3ος Κεφαλάς Δημήτριος  με Toyota yaris.
Κατηγορία  Β
1ος Κωνσταντινίδης Ιορδανής  με skoda fabia
2ος Ξαγάρας Γιώργος  με fiat pundo
3ος  Νάσιος Δημήτριος  με  Toyota corolla
Κατηγορία Γ
1ος Γαλάνης Χρήστος  με Honda civic
2ος Φεγγος Στάθης με Honda civic
3ος θεοδορογιάννης  Δημήτριος με  Nissan almera
Η Α.Λ.Α.Κ   ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους της λέσχης που βοήθησαν για την διεξαγωγή του αγώνα, τον δήμο Καρπενησίου για την  παραχώρηση του χώρου, την αστυνομική διεύθυνση Καρπενησίου, την πυροσβεστική , το ΕΚΑΒ,  την ΕΛΠΑ, όλους τους χορηγούς του αγώνα, και τους θεατές που με την παρουσία τους συνέβαλαν στη συγκέντρωση του ποσού φιλανθρωπίας.