Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ


Καλή επιτυχία στους μαθητές, στα νιάτα της Ευρυτανίας, στις πανελλήνιες εξετάσεις  που ξεκινούν αύριο 17 Μαΐου 2013 και τις θερμότερες ευχές μας.


Η Συντονιστική και ο Πολιτευτής Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας, ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και ευόδωση των κόπων πολλών ετών , πολλών ωρών μελέτης και θυσιών, στερήσεων για το ιερό και αναφαίρετο δικαίωμα στην γνώση και την επιστημοσύνη.


Τις θερμότερες ευχές μας στους μαθητές, στα νιάτα, στο παρόν και το μέλλον της Ευρυτανίας, με την ελπίδα να είναι η αρχή για ένα μεγάλο ταξίδι γνώσης, επιστημονικής κατάρτισης και βάσεων επαγγελματικής καταξίωσης, κοινωνικής προσφοράς αλλά και καλύτερης ζωής.

Συνάμα ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς-λειτουργούς για την προσφορά τους στα νιάτα της Ευρυτανίας κάτω από αντίξοες και άδικες συνθήκες, εκφράζοντας την στήριξη μας τόσο στο δικαίωμα τους για αξιοπρεπή και ανεμπόδιστη προσφορά όσο και ποιότητα ζωής, και αναφαίρετης εργασιακής αξιοπρεπείας, που κάποιοι δυστυχώς με στρατιωτικού τύπου έγγραφα γιγάντωσαν χάσματα και όξυναν διαφορές.

Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ χρωστάμε και στους αφανείς ήρωες αυτού του αγώνα, τους γονείς που με κόπους και θυσίες τόσο ψυχικά όσο και οικονομικά στήριξαν και στηρίζουν τα παιδιά της Ευρυτανίας, τα Ελληνόπουλα μας, το αύριο του τόπου μας, σ αυτό το μεγάλο ταξίδι αναζήτησης και κατάκτησης της γνώσης.


Καλή επιτυχία παιδιά ολόψυχα,

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
•Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας
•Μέλος του Εθνικού Συμβούλιου των Ανεξάρτητων Ελλήνων
•Μέλος του κοινοβουλευτικού τομέα ευθύνης Ανάπτυξης Μεταφορών Υποδομών&Δικτύων