Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Τιμήθηκε η ευρυτάνισσα ρέφερι Κωνσταντίνα Μπουμπουρή από τη Νομαρχία Αχαΐας


Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας και συγκεκριμένα από την Αντινομαρχία Περιβάλλοντος βραβεύτηκε η ευρυτάνισσα ρέφερι Κωνσταντίνα Μπουμπουρή, στα πλαίσια ημερίδας με θέμα ”Επένδυση για ένα υγιές μέλλον- Διαχείριση απορριμμάτων Νομού Αχαΐας και Αθλητισμός- Διαιτησία και Περιβάλλον”.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2010, και κατά την διάρκεια των εργασιών της η Ν. Α. Αχαΐας τίμησε τις Διεθνείς Διαιτητές και Βοηθούς Διαιτητές για την προσφορά τους στη διαιτησία. Φυσικά μέσα στα τιμώμενα πρόσωπα ήταν και η δικιά μας Κωνσταντίνα Μπουμπουρή, διαιτητή FIFA, που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τον αθλητισμό και ειδικά για το ποδόσφαιρο και τη διαιτησία.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης η κ. Μπουμπουρή δήλωσε:
«Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να βραβευτώ από τη Νομαρχία Αχαΐας. Είναι ενθαρρυντικό να αναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας σε αυτό τον χώρο, τον ανδροκρατούμενο χώρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημοσίως, γι’ αυτήν την πρωτοποριακή ενέργεια, τον Νομάρχη Αχαΐας κ. Κατσικόπουλο Δημήτρη και τον Αντινομάρχη κ. Γασπαρινάτο Ιωάννη, ευχόμενη και στην κόρη του Μυρτώ να τύχει ανάλογης βράβευσης στο μέλλον, μιας και η ίδια ασχολείται με τη διαιτησία».