Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Νέες Διοικήσεις, σε ΑΠΟΚ, ΜΥΡΙΚΗ και ΑΙΟΛΟ


ΑΠΟΚ και Μυρίκη με νέες διοικήσεις θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και με συνεργασία, που δεν υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια, θα συμπορευτούν προκειμένου το ευρυτανικό ποδόσφαιρο να δει την ανάπτυξη που πρέπει.
Πρώτος στόχος και των δύο ομάδων είναι η καλή συνεργασία και η άριστη επικοινωνία μεταξύ τους, κι αν το πρώτο βήμα επιτευχθεί δεν θα είναι διόλου απίθανο να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια με πολλαπλά οφέλη και για τα δυο μεγάλα ευρυτανικά Σωματεία.

Με νέα Διοίκηση ο ΑΠΟΚ
Τη σκυτάλη της προεδρίας πήρε ο Νίκος Γκορόγιας από το Μπάμπη Τσιτούρη, που επί σειρά ετών ήταν ο Πρόεδρος του ΑΠΟΚ «Το Βελούχι», αναλαμβάνοντας τα ηνία της πολυαγαπημένης ομάδας των ευρυτάνων.
Οι αρχαιρεσίες και η εκλογή του νέου ΔΣ έγιναν πριν 15 μέρες περίπου στα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και η νεοεκλεγείσα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Νίκος Γκορόγιας (φωτο)
Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Μάκκας
Ταμίας: Χρήστος Γιαννίτσαρης
Γεν. Αρχηγός: Σωτήρης Νικολάου
Γεν. Γραμματέας Γιάννης Κελεσίδης
Μέλη: Αριστείδης Α. Τσιούνης & Κατσακιώρης Ανδρέας
Προπονητής της ομάδας θα αναλάβει από τη νέα σεζόν ο Γιάννης Ελεφάντης, μέχρι πρότινος βοηθός του Γιάννη Φλωράκη που αποχώρησε.

Ο Γιώργος Λιάγκας και πάλι Πρόεδρος της ΜυρίκηςΧωρίς μεγάλες αλλαγές στα άτομα που θα στελεχώσουν τη νέα Διοίκηση της Μυρίκης, αλλά με πολλή όρεξη για δουλειά και με φρέσκιες ιδέες αποτελείται το νέο ΔΣ της Μυρίκης.
Ο Γιώργος Λιάγκας επανεξελέγη πρόεδρος, ενώ όσον αφορά τη θέση του προπονητή μάλλον θα πιάσει από νωρίς δουλειά το ΔΣ, διότι ο Βασίλης Φούκας, κατά πάσα πιθανότητα θα αποχωρήσει, κι αν συμβεί αυτό, άμεσα θα πρέπει να αποκατασταθεί.

Το νέο ΔΣ αποτελείται από τους:
Πρόεδρος: Γιώργος Λιάγκας
Αντιπρόεδρος: Σαράντης Παρμάκης
Γεν. Γραμματέας Νίκος Α. Τσώνης
Ταμίας: Χαράλαμπος Πλατιάς
Μέλη: Ταξιάρχης Γώγος, Γιάννης Ζαραβέλης, Παύλος Παπανίκας,
Αναπλ. Μέλη: Δημήτρης Λέρης & Δημήτρης Κεφαλάς.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
«ΑΙΟΛΟΣ»
ΤΑΧ. ΘΥΡΙΔΑ 30
36100 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
ΠΛΗΡ.: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ
ΤΗΛ.: 22370-24437


Καρπενήσι 29-6-2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Κοινοποίηση νέου Δ.Σ του Α.Σ. «ΑΙΟΛΟΣ».


Ο Α.Σ. «ΑΙΟΛΟΣ» σας γνωστοποιεί το νέο Δ.Σ. που προέκυψε από την επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μελών του που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010 στα γραφεία του Συλλόγου, για την εκλογή ενός μέλους του Δ.Σ. του Α.Σ. «ΑΙΟΛΟΣ» και ομόφωνα συγκροτήθηκε σε σώμα την ίδια μέρα και ώρα, με την παρακάτω σύνθεση:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιαννιώτης Παναγιώτης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λερογιάννης Σεραφείμ
ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χρυσικός Ταξιάρχης
ΤΑΜΙΑΣ: Κουτρουμάνος Ιωάννης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: Νικολάου Σταύρος

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Παναγιώτης Γιαννιώτης
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σεραφείμ Λερογιάννης