Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Ο Δημήτρης Βελαέτης Πρόεδρος στον Απεραντιακό

για μια καλή πορεία στα σαλόνια της Δ΄ Εθνικής

Ανοιχτή επιστολή του Δ.Σ. προς όλα τα ποδοσφαιρικά Σωματεία της Ευρυτανίας για στήριξη των πρωταθλητών

Με τον ευρυτάνα επιχειρηματία Δημήτρη Βελαέτη στο τιμόνι, όπως γράψαμε και στο προηγούμενο φύλλο μας, θα πραγματοποιήσει το παρθενικό του ταξίδι στην Δ΄ Εθνική ο πρωταθλητής Ευρυτανίας Απεραντιακός.
Στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα εξελέγη το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου με την παρακάτω σύνθεση:
Πρόεδρος: Βελαέτης Δημήτριος Αντιπρόεδρος: Ζαρμακούπης Νικόλαος Γεν. Γραμματέας: Τσιαμάκης Κοσμάς Ταμίας: Κατσιάδας Γεώργιος Ειδικός Γραμματέας: Ζαρμακούπης Αλκιβιάδης Σύμβουλος: Τάτσης Δημήτριος Σύμβουλος: Κατσίκης Χριστόφορος Γενικός Αρχηγός: Κατσίκης Βασίλειος
Μεταξύ των σημαντικότερων θεμάτων που απασχόλησαν το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο, ήταν η αποστολή Επιστολής προς όλα τα Ευρυτανικά Σωματεία (ακολουθεί παρακάτω) για έμπρακτη υποστήριξη, «υποστήριξη που όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επιστολή «που πάντα είχε μέχρι σήμερα όποια ομάδα μας εκπροσωπούσε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα».
Στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις τόσο στο θέμα του προπονητή όσο και σε αυτό των μεταγραφών.

ΠΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2010-2011, ζητάμε τη βοήθειά σας, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εκπροσωπήσουμε το Νομό όσο το δυνατόν καλύτερα. Όπως άλλωστε όλοι μας γνωρίζουμε, είναι σχεδόν αδύνατο για όποια ομάδα του Νομού μας να συμμετάσχει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, χωρίς την αρωγή των υπολοίπων ομάδων του Νομού. Ο μικρός αριθμός των Ποδοσφαιρικών Σωματείων που μετέχουν στο πρωτάθλημα του Νομού μας, δημιουργεί μια πολύ μικρή βάση ποδοσφαιριστών που μπορούν επάξια να βοηθήσουν την εκάστοτε ομάδα, που μας αντιπροσωπεύει στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Εξάλλου για να μετακινηθεί ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής χρειάζεται και η συναίνεση του Σωματείου στο οποίο ανήκει. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε την έμπρακτη υποστήριξή σας «υποστήριξη που άλλωστε πάντα είχε μέχρι σήμερα όποια ομάδα μας εκπροσωπούσε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα».