Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Με συγγενείς και φίλους θα γιορτάσει τα ογδοηκοστά γενέθλιά του ο γνωστός Ελληνοαμερικάνος Επιχειρηματίας Γρηγόρης Ζαχαρόπουλος


Ο κύριος Γρηγόρης Ζαχαρόπουλος είναι ένας σπάνιος άνθρωπος με αδαμάντινο χαρακτήρα, που χρόνια τώρα δραστηριοποιείται επιτυχώς την Αμερική στον επιχειρηματικό χώρο.
Η δυναμική του προσωπικότητα και η ελληνική του λεβεντιά, είναι τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα και τα στοιχεία εκείνα που τον έχουν αναδείξει στην Ελίτ των ομογενών μας που διαβιούν στην Αμερική.
Αγαπάει την πατρίδα και ότι είναι ελληνικό, όπως και την γενέτειρά του Ευρυτανία, για την οποία πάντα έχει ένα καλό λόγο να πει όπου και να βρεθεί.
Είναι πιστός και ευλαβής Χριστιανός και λάτρης της ελληνορθόδοξης παράδοσής μας.
Με αφορμή την άφιξη του και φέτος στη γενέτειρα του Ευρυτανία και επ΄ ευκαιρία των ογδοηκοστών γενεθλίων του, ο κ. Ζαχαρόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να συναντηθεί με συγγενείς και φίλους προκειμένου να τους χαιρετήσει από κοντά και να περάσει με την οικογένεια του λίγες ευχάριστες στιγμές μαζί τους.
Η επιθυμία του έγινε πράξη και έτσι με την φροντίδα του Χαραλάμπου Δήμου , που είναι πνευματικό του τέκνο, στις 7 Αυγούστου και ώρα 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο AVARIS στο Καρπενήσι, ο κ. Ζαχαρόπουλος θα δεξιωθεί τους καλεσμένους του και στην συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι λεβέντικο του παλιού καλού καιρού, που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Στη φωτό ο κ. Ζαχαρόπουλος με τον Νομάρχη Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργο με τον οποίο διατηρούν ιδιαίτερα καλές σχέσεις.