Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Το γιορτάσι των Κλαυσιωτών


Το ετήσιο καλοκαιριάτικο γιορτάσι τους πραγματοποίησαν οι κάτοικοι του ιστορικού Κλαυσίου, την περασμένη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου το βράδυ στην πλατεία του χωριού. Κάθε χρόνο ο Σύλλογος Κλαυσιωτών προς το τέλος του καλοκαιριού, διοργανώνει μια μικρή εκδήλωση, όπου Κλαυσιώτες και φίλοι του χωριού, συγκεντρώνονται στο χώρο του Παλιού Δημοτικού Σχολείου για κουβεντούλα και λίγες ευχάριστες στιγμές με ωραίο ντόπιο τσιπουράκι, σκέτο ανάμα και λαχταριστούς μεζέδες.
Η οικοδέσποινα της βραδιάς, Ελευθερία Φραγκάκη – Σταυροπούλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Κλαυσιωτών, έχοντας πανάξιους συμπαραστάτες πολλά μέλη του Συλλόγου και κυρίως τις γυναίκες, φρόντισε με πολύ μεράκι έτσι ώστε όσοι παραβρέθηκαν στην ωραία αυτή εκδήλωση αγάπης, να μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι.
Τίμησαν με την παρουσία τους την πρόσκληση του Συλλόγου Κλαυσιωτών, ο Δήμαρχος Ποταμιάς κ. Γιάννης Ίβρος, η Αντινομάρχης Ευρυτανίας κ. Αλεξάνδρα Φακίτσα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Κώστας Μπακογιάννης, καθώς μέλη και φίλοι του Συλλόγου.
Η κ. Φραγκάκη ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ ευχήθηκε στον κ. Μπακογιάννη και στους υποψηφίους συμβούλους, δημοτικούς και τοπικούς, που ήταν εκεί, καλή δύναμη στον αγώνα τους για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στις κυρίες του Συλλόγου που με περίσσια αγάπη έδειξαν μεγάλα δείγματα της Αβραμιαίας φιλοξενίας που χαρακτηρίζει τόσο τον Σύλλογο όσο και το χωριό γενικότερα.
Βάσω Φεγγούλη