Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Μανώλης Αγγελάκας: «Η Ν.Δ. στις αυτοδιοικητικές εκλογές επιλέγει παλιά και καινούργια πρόσωπα με αυτοδιοικητικά κριτήρια»



Παρουσία του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλη Αγγελάκα συνεδρίασε η ΝΟΔΕ νομού Ευρυτανίας.
Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010 στις 7 το απόγευμα, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Καρπενήσι.
Βασικό θέμα της συνεδρίασης ήταν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων και η ενημέρωση των μελών και των στελεχών για τις πολιτικές θέσεις του κόμματος και τις πολιτικές θέσεις του προέδρου Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Αγγελάκας συνοδευόμενος από τον κ. Κώστα Τσιμάρα αναπληρωτή του για την Στερεά Ελλάδα και τον κ. Κώστα Αθάνατο, περιφερειάρχη την Στερεά Ελλάδα, έτυχαν θερμής υποδοχής του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ευρυτανίας κ. Δημητρίου Χρυσικού και των μελών της.
Εκτός των θεμάτων που προαναφέραμε, τα οποία συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο κ. Αγγελάκας ερωτήθηκε για την υποψηφιότητα Μπακογιάννη και στην στήριξη του κόμματος. Ο κ. Αγγελάκας για ακόμη μια φορά τόνισε τη θέση του κόμματος για το θέμα αυτό λέγοντας πως σεβόμενοι τη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Μπακογιάννη, απλώς δεν θα κατεβάσουν υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στο διευρυμένο Δήμο Καρπενησίου.
Μεταξύ άλλων ο κ. Αγγελάκας δήλωσε:
«Η χώρα διέρχεται μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, ο ελληνικός λαός είναι απελπισμένος, γιατί βλέπει ότι οι θυσίες που κλίθηκε να κάνει, δεν έχουν αντίκρισμα. Φαίνεται ότι τα μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ δεν αποδίδουν, φαίνεται ότι η χώρα έχει εμπλακεί σε μια διαδικασία αυτή του μνημονίου, η οποία δεν φέρνει αποτελέσματα. Υπάρχει στέρηση σε όλους τους οικονομικούς δείκτες, οι πολίτες αυτή τη στιγμή είτε είναι επιχειρηματίες, είτε είναι μισθωτοί, είτε είναι συνταξιούχοι υποφέρουν. Φαίνεται ότι η κατάσταση θα χειροτερέψει, αυτό αρχίσουν και το συνειδητοποιούν και οι ξένοι εταίροι μας, όλοι το βλέπουν εκτός από τη κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου.
Σκοπός από εδώ και πέρα είναι η Νέα Δημοκρατία να παρουσιάσει στους πολίτες την πραγματική κατάσταση, να προβάλει το σχέδιο στρατηγικής ελπίδας, όπως τη λέμε εμείς, για την έξοδο από την κρίση. Να πείσει τους πολίτες ότι υπάρχει ελπίδα,! Ταυτόχρονα θα τοποθετηθούμε σε όλα τα μείζονα ζητήματα. Στόχος μας είναι να διεξάγουμε έναν πολιτικό αγώνα που θα φέρει μια ανανέωση και σε πρόσωπα. Η Νέα Δημοκρατία στις αυτοδιοικητικές εκλογές επιλέγει παλιούς και καινούργιους με αυτοδιοικητικά κριτήρια, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το διακύβευμα είναι πολιτικό. Με αυτές τις σκέψεις είμαστε εδώ να συζητήσουμε, θα ακούσουμε τα στελέχη μας, τα μέλη μας. Θα ξαναέρθουμε ξανά για να μπορέσουμε πραγματικά και τα προβλήματα εδώ της οργάνωσης να δούμε, να μεταφέρουμε στο κέντρο τις απόψεις των στελεχών μας και έτσι όλοι μαζί να πορευτούμε μέχρι τις εκλογές».