Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΒΕΛΟΥΧΙ – ΚΕΡΑΣΟΒΟ 5-1 Εύκολο απόγευμα για τους πρωτοπόρους


Με το ευρύ 5-1, επιβλήθηκε του ουραγού Κερασόβου το Βελούχι, παραμένοντας στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το συγκρότημα του Γιάννη Ελεφάντη, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του πήρε σχετικά εύκολα ένα ακόμη τρίποντο στην προσπάθεια που καταβάλει να επιστρέψει στην Δ΄ Εθνική.
Οι φιλοξενούμενοι, χωρίς τον Κώστα Λαθύρη στον πάγκο, ο οποίος όπως γράψαμε και στο προηγούμενο φύλλο μας, αποφάσισε να μην συνεχίσει στην ομάδα του Κερασοχωρίου, σε ένα ακόμη ματς κατέβηκε να αγωνιστεί με πολλές ελλείψεις, αλλά χωρίς φόβο. Οι παίχτες του Κώστα Ράπτη, που έκανε χρέη προπονητή, κοίταξαν στα μάτια τον μεγάλο αντίπαλο, του δημιούργησαν πρόβλημα μέχρι το 35΄και θα μπορούσαν να πάρουν και κεφάλι στο σκορ αν στο 27΄ το γυριστό σουτ του Κώστα Κατσαδούρου δεν σταματούσε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κουτσόπουλου.
Οι γηπεδούχοι μετά από ένα άκαρπο στην ουσία πρώτο ημίωρο, άνοιξαν το σκορ στο 35΄ με τον Θανάση Τσιλίκα να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο την ωραία πάσα του Τσιλιμέκη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Α. Κατσαδούρου και κλείδωσαν ουσιαστικά την νίκη στο 44΄με το 2-0 που σημείωσε ο Φλωράκης μετά από διαγώνια σέντρα του Τσιλιμέκη.
Στο 60΄ ο Γενιτσαρόπουλος με πέναλτι έκανε το 3-0, δίνοντας ουσιαστικά τέλος στην υπόθεση νίκη για την ομάδα του. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πολυτσέρης, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, με ωραία κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το Κεράσοβο απάντησε αμέσως με τον Καλύβα να πετυχαίνει το γκολ της τιμής με ωραία εκτέλεση φάουλ. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 75΄ ο Φλωράκης κάνοντας δυο τα τέρματά του στην αναμέτρηση αυτή.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
14΄ Σέντρα του Πασά, σουτ από κοντά του Τσιλίκα μπλόκαρε ο Κατσαδούρος
15΄ Από λάθος του Γενιτσαρόπουλου, το σουτ του Κατσαδούρου έφυγε άουτ
18΄ Σουτ του Μπόνια άουτ.
25΄ Μετά από κεφαλιά πάσα του Τσιλίκα, ο Μπόνιας σούταρε δυνατά λίγο άουτ.
27΄ Γυριστό σουτ του Κ. Κτασαδούρου στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κουτσόπουλου
35΄ ΓΚΟΛ!!! Ο Τσιλιμέκης βρήκε με ωραία σέντρα τον Τσιλίκα στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων και αυτός από κοντά άνοιξε το σκορ.
44΄ ΓΚΟΛ!!! Σέντρα Τσιλιμέκη ο Φλωράκης από κοντά 2-0.
Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ60΄ Ο Αλ. Γενιτσαρόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Νικολάου από τον Ρίζο, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
65΄ Κεραυνός του Κώστα Κατσαδούρου, στην συμβολή των δοκαριών του Κουτσόπουλου.
69΄ Σέντρα Νικολάου, κεφαλιά Πολυτσέρη 4-0.
70΄ Ο Καλύβας με ωραία εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 4-1.
75΄ Ωραίο 1-2 Αλ. Γενιτσαρόπουλου – Φλωράκη, ο τελευταίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΒΕΛΟΥΧΙ: ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΛΙΜΕΚΗΣ, Ν. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Κ. ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, Π. ΠΑΣΣΑΣ, ΣΥΓΚΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Κ. ΜΠΟΝΙΑΣ, Κ. ΚΡΙΝΤΖΑΣ (60΄ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑΣ), ΑΘ. ΤΣΙΛΙΚΑΣ (50΄ Μ. ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΠΑΤΡΟΥ (65΄ΠΟΛΥΤΣΕΡΗΣ), Ι. ΦΛΩΡΑΚΗΣ.
ΚΕΡΑΣΟΒΟ: Α. ΚΑΤΣΑΔΟΥΡΟΣ, ΑΧ. ΛΑΘΥΡΗΣ (45΄ Ν. ΤΡΙΚΚΑΣ), ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ (35΄ ΝΤΑΣΙΟΣ), Χ. ΚΟΣΜΑΣ, Χ. ΡΙΖΟΣ, Π. ΒΛΑΧΟΣ, Μ. ΡΑΠΤΗΣ, Τ. ΚΑΛΥΒΑΣ, Κ. ΚΑΤΣΑΔΟΥΡΟΣ, ΣΤ. ΚΟΣΜΑΣ, ΛΕΛΟΥΔΗΣ (20΄ ΜΟΥΤΣΕΛΟΣ).