Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Κολυμβητικοί αγώνες στις 29/1 στο κολυμβητήριο Καρπενησίου


ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Ο Δήμος Καρπενησίου ενημερώνει ότι το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011, στις 10:30 και στις 17:00 θα πραγματοποιηθούν στο Κολυμβητήριο Καρπενησίου αγώνες κολύμβησης (παιδιά 9-12 ετών) που διοργανώνει η Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης-Υδατοσφαίρισης Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Ο Αντιδήμαρχος Κλεομένης Λάππας δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για μας να υποδεχόμαστε στον τόπο μας νέους αθλητές που αγωνίζονται με όρεξη και ενθουσιασμό. Ο Δήμος Καρπενησίου επιδιώκει τη φιλοξενία τέτοιου είδους αθλητικών δραστηριοτήτων, προσπαθώντας να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τις αθλητικές του εγκαταστάσεις αλλά και να δώσει κίνητρα στους νέους του τόπου μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Είμαστε περήφανοι για το κολυμβητήριο μας, μιας και αποτελεί μια από τις εγκαταστάσεις του Δήμου που αξιοποιείται στο έπακρον. Οι επιδόσεις των αθλητών μας αλλά και οι συνεργασίες μας με άλλους συλλόγους επιβεβαιώνουν την καλή δουλειά που γίνεται σε αυτό. Καλούμε όλους τους δημότες να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να στη ρίξουν τα παιδιά που συμμετέχουν».

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Ακόμη ο Δήμος Καρπενησίου ενημερώνει τους πολίτες ότι η ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών επαναλειτουργεί στην πόλη μας.
Έπειτα από ενέργειες των Αντιδημάρχων Κλεομένη Λάππα και Θανάση Φέγγου, κάθε δημότης μπορεί να ανακυκλώσει τις συσκευές του στον όρχο οχημάτων του Δήμου Καρπενησίου, στην περιοχή του Άνω Ξηριά.
Ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Κλεομένης Λάππας δήλωσε: «Η ανακύκλωση συμβάλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος. Υποχρέωση της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να προσφέρει σε κάθε δημότη αλλά και επισκέπτη τη δυνατότητα να ανακυκλώνει. Ξεκινάμε, αποκαθιστώντας το χώρο απόθεσης των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, που βρισκόταν εδώ και καιρό εκτός λειτουργίας».