Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ – ΠΟΤΑΜΙΑ 3-2 Κλείδωσε τετράδα με σκόρερ και πρωταγωνιστή τον Αναστασόπουλο


Νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στην τετράδα, σημείωσε στο γήπεδο του ο Άγιος Προκόπιος, επικρατώντας της Ποταμιάς σε σκορ. 3-2. Οι γηπεδούχοι, έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Λάκη Αναστασόπουλο, που στον αγώνα αυτό ήταν μια ομάδα μόνος του, σημειώνοντας και τα 3 γκολ, πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο, καθοριστικό θα το χαρακτηρίζαμε για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με το γκολ του Μαντζιούτα στο 12΄. Παρότι προσπάθησαν στην συνέχεια να ισορροπήσουν το παιχνίδι και να πάρουν τα ηνία του αγώνα, δεν τα κατάφεραν καθότι οι φιλοξενούμενοι με δυνατό το κέντρο τους και πολύ πρέσινγκ, έκλειναν τους διαδρόμους προς την περιοχή του Βελαώρα. Ωστόσο όμως ο Άγιος Προκόπιος λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, σε ένα πράγματι καθοριστικό χρονικό σημείο της αναμέτρησης, με τον Αναστασόπουλο, έφερε το ματς στα ίσια, δίνοντας νέο ενδιαφέρον για την υπόλοιπο μισό του αγώνα.
Με κεκτημένη ταχύτητα από το πρώτο ημίχρονο και με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη, αναζητώντας από νωρίς ένα δεύτερο γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα για την νίκη.
Αυτό ήλθε στο 57΄ με σκόρερ και πάλι τον πολύπειρο Λάκη Αναστασόπουλο και σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, ο στράικερ του Αγίου Προκοπίου, δυο λεπτά αργότερα με νέο δικό του γκολ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και κάπου εκεί η υπόθεση νίκη έγειρε για τα καλά υπέρ των γηπεδούχων.
Οι φιλοξενούμενοι που προσπάθησαν να αντιδράσουν, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τέλος του αγώνα με τον Τσουκαλά σε 3-2.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Α΄ Ημίχρονο
12΄ Μαντζιουτας 0-1
43΄ Αναστασόπουλος 1-1
Β΄ Ημίχρονο
57΄ Αναστασόπουλος 2-1
59΄ Αναστασόπουλος 3-1
90΄ Τσουκαλάς 3-2
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Άγιος Προκόπιος: Κολοκώτσιος, Κουτσοθανάσης (Σκύπι), Πλακιάς, Τσάκνης, Νταλαφούρας, Κρασιάς, Αναστασόπουλος, Παρούτσας (Τσέκας), Τσίπρας, Λαθύρης (Κονδύλης), Κουρλός.
Ποταμιά: Βελαώρας, ϊβρος, Μπούρας Σ, Μπούρας Α, Τσουκαλάς, Κατής, Νεοφύτου, Γιαννακόπουλος (Αζακάς Θ), Μαντζιούτας, Ζαγκότσης Χ (Μπούρας Κ), Ζαγκότσης Γ