Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Προπώληση εισιτηρίων για το φεστιβάλ 11 ευρώ για όσους το προμηθευτούν μέχρι και την Παρασκευή

Ο Δήμος Καρπενησίου, ενόψει του τριήμερου Φεστιβάλ «Εν’ Όρεσι» καλεί όλους όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ να προμηθευτούν από νωρίς τα εισιτήρια τους. Επισημαίνεται ότι η γενική είσοδος ανά ημέρα για τους κατοίκους του Δήμου μας είναι 11 ευρώ, μόνο κατά την προπώληση και όχι στο ταμείο του φεστιβάλ όπου η γενική είσοδος ανά ημέρα θα είναι 15 ευρώ, όσο δηλαδή και για όλους τους υπόλοιπους επισκέπτες.

Επίσης το εισιτήριο του τριημέρου ανέρχεται στα 30 ευρώ για όλους, και θα υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν camping.
Όσοι δεν είναι κάτοχοι του τριημέρου εισιτηρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να κατασκηνώσουν στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου, με 5 ευρώ ανά ημέρα.   
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
Καρπενήσι
ALKYONI TRAVEL AGENCY, Ζηνοπούλου 32, τηλ.22370 22822
ΕΥ ΖΗΝ – ACTIVE, Ζηνοπούλου 61, τηλ. 22370 80150
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλ.: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη
Musicland, Μητροπόλεως 102
Τηλ.: 2310 264 880
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr  | www.tickethouse.gr  
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22370-21015
Επιπρόσθετα προτρέπουμε όλους τους δημότες και τους επισκέπτες μας που θα βρίσκονται στο Καρπενήσι, να μεταφερθούν στο Αθλητικό Κέντρο με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ που θα πραγματοποιούν συχνά δρομολόγια από την Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου προς το Αθλητικό Κέντρο και μετά το πέρας των συναυλιών από το Αθλητικό Κέντρο προς την Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός των οχημάτων στην περιοχή.
Το Φεστιβάλ αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για όλους μας. Στηριζόμαστε στη συνεργασία όλων έτσι ώστε να το καταστήσουμε θεσμό και κάθε χρόνο ο Δήμος μας να μπορεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου να υποδέχεται ένα μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Ανακοίνωση ΚΤΕΛ για το φεστιβάλ


Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΚΤΕΛ κατά τη διάρκεια του 3ημερου φεστιβάλ θα υπάρχουν λεωφορεία που με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου θα μεταφέρουν τους δημότες και τους επισκέπτες στο Αθλητικό Κέντρο. Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια από τις 6 το απόγευμα και θα διέρχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Το εισιτήριο θα είναι 2 ευρώ μετ’ επιστροφής και από το Αθλητικό Κέντρο προς την Κεντρική Πλατεία τα δρομολόγια θα ξεκινούν μετά το τέλος των συναυλιών.