Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΝΟΔΕ Ευρυτανίας: “Καρανίκας και ΠΑΣΟΚ σε λίγο χρονικό διάστημα (κατάφεραν) να διαλύσουν τα πάντα”

Με σκληρά λόγια για το ΠΑΣΟΚ και τον Ηλία Καρανίκα επανέρχεται η ΝΟΔΕ Ευρυτανίας, μετά την προ ημερών κόντρα τους. Η ΝΟΔΕ κατηγορεί τον Βουλευτή Ευρυτανίας για απολογητικό ύφος του, το οποίο φανερώνει “την πλήρη αλήθεια για τα συμβαίνοντα στον τόπο μας”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Ακόμη η ΝΟΔΕ στο παρακάτω ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
που εξέδωσε, τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής ψεύδονται απογοητεύοντας τους Ευρυτάνες, καταγγέλοντας ότι “η τακτική του Χόντζα που εφαρμόζουν, αφού κλείνουν και ξεπουλούν τα πάντα να μας υπόσχονται ότι θα λειτουργήσει ΙΕΚ Τουρισμού είναι τουλάχιστον υποτιμητικό για κάθε ευρυτάνα”


Το πλήρες κείμενο του Δ.Τ.έχει ως εξής:

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Καρπενήσι 02/08/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το απολογητικό ύφος του Βουλευτή κ.Καρανίκα, στις επισημάνσεις της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Ν.Ευρυτανίας, φανερώνει την πλήρη αλήθεια για τα συμβαίνοντα στον τόπο μας.Η ανέχεια, η φτώχεια, η ανεργία και κυρίως η απογοήτευση των Ευρυτάνων, από τα ωμά ψέμματα του ΠΑΣΟΚ και του κ.Καρανίκα, επιβεβαιώνονται κάθε μέρα σε κάθε γωνιά της Ευρυτανίας.Η τακτική του Χόντζα που εφαρμόζουν, αφού κλείνουν και ξεπουλούν τα πάντα να μας υπόσχονται ότι θα λειτουργήσει ΙΕΚ Τουρισμού είναι τουλάχιστον υποτιμητικό για κάθε ευρυτάνα.Θα γελούσε ο κάθε πικραμένος που λέει και ο λαός μας, αν δεν κατάφερναν σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα να διαλύσουν τα πάντα.Έφτασαν στο σημείο να κόψουν και τις συντάξεις του ΟΓΑ και τα κοινωνικά επιδόματα και τολμούν να μιλήσουν. Όμως ο καιρός έφτασε . Σε λίγο θα λογοδοτήσουν στο λαό και θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει.Η Νέα Δημοκρατία, θα κληθεί και πάλι να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας και να διορθώσει τις αδικίες και τα ολέθρια λάθη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Η Νέα Δημοκρατία θα δώσει και πάλι την αναπτυξιακή πνοή που χρειάζονται οι Ευρυτάνες και ο τόπος μας.