Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Άγιος Προκόπιος-Κεράσοβο 4-1 “Έπεσε” στη Β΄ το ιστορικό Κεράσοβο

Στην Β΄ Κατηγορία θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο το Κεράσοβο, μετά την ήττα που γνώρισε την περασμένη Κυριακή στην Παλαιοκατούνα από τον τοπικό Άγιο Προκόπιο με το βαρύ 4-1. Πρόκειται για μια από τις πιο δύσκολες μέρες της ιστορικής αυτής ομάδας,
που τα τελευταία χρόνια δεν πήγαινε καθόλου καλά στο τοπικό μας πρωτάθλημα. Ωστόσο όμως στο Σωματείο αυτό υπάρχουν παράγοντες που έχουν δείξει εμπράκτως την αγάπη τους και πιστεύουμε ότι είναι ζήτημα χρόνου, η ομάδα να ανακάμψει και πολύ σύντομα να επανέλθει στην Α΄ Κατηγορία.
Από την άλλη μεριά ο Άγιος Προκόπιος, πραγματοποιώντας ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια, έφτασε απόλυτα δίκαια στην νίκη και στους 10 πόντους, εξασφαλίζοντας έτσι και μαθηματικά την παραμονή του.
Μεγάλη μπάλα έπαιξε ο Ρέμμους Πάτρου, που συνεχίζει να είναι ένα πραγματικό στολίδι στο τοπικό μας ποδόσφαιρο. Ο 39χρονος Ρουμάνος μέσος πέτυχε 3 τέρματα και έφτασε τα 7 συνολικά.
Από τους Κερασοβίτες που έχουν μόλις έναν βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, ξεχώρισε ο ακούραστος Δημήτρης Σερπάνος που πέτυχε και το γκολ της τιμής για την ομάδα του ενώ καλός ήταν και ο Σεντής.
Την ερχόμενη αγωνιστική ο Άγιος Προκόπιος παίζει εκτός με την Μυρίκη και το Κεράσοβο υποδέχεται την Φραγκίστα.
Α΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
3΄: Εκτέλεση πλάγιο του Τσίπρα από δεξιά, κεφαλιά του αφύλακτου Πάτρου κατέληξε στο αριστερό «παραθυράκι» του Τρίκα (1-0).
6΄: Ο Τσίπρας σέντραρε από δεξιά, ο Πάτρου σούταρε απευθείας στην αριστερή γωνία των φιλοξενούμενων, «γράφοντας» το 2-0.
13΄: Χτύπημα φάουλ του Πλακιά από καλή θέση μάζεψε ο Τρίκας.
16΄: Σε γρήγορη αντεπίθεση των γηπεδούχων, διαγώνιο σουτ του Τσάκνη από πλάγια κατέληξε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κερασόβου.
22΄: Ο Παρούτσας έστρωσε στον Πάτρου, το σουτ του οποίου εκτός περιοχής κατέληξε άουτ.
24΄: Σέντρα του Τσίπρα από δεξιά, ο Πλακιάς ανενόχλητος με κεφαλιά στην αριστερή γωνία του Τρίκα έκανε το 3-0.
26΄: Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε τράβηγμα του Αρκουμάνη από τον Καραγιάννη Θ. Ο ρέφερι κ. Δροσίνης υπέδειξε παράβαση εκτός περιοχής.
27΄: Μακρινό σουτ του Σεντή μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια στην δεξιά του γωνία ο Λαθύρης.
29΄: Μπαλιά του Πλακιά στον Τσίπρα, που σέντραρε από δεξιά και ο Πάτρου σούταρε κατευθείαν στην αριστερή γωνία του Τρίκα, σημειώνοντας το 4-0.
34΄: Ωραία μπαλιά του Σερπάνου στον Διώτη, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, άργησε να σουτάρει, με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα, ο ίδιος παίχτης πλάσαρε εκ νέου, με τον γκολκίπερ του Αστέρα να αποκρούει στην αριστερή του γωνία.
Β΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
65΄: Σέντρα του Σιλεβίστα από δεξιά, ο Τσίπρας σούταρε από καλή θέση ψηλά άουτ.
72΄: Τεχνικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Λάππα Ι.(Κ-Β) από πλάγια δεξιά απέκρουσε ο Λαθύρης, που βγήκε αποφασιστικά.
76΄: Μπαλιά του Βλάχου στον Λάππα Ι.(Κ-Β), που πλάσαρε από αριστερά έξω από την εστία των φιλοξενούμενων.
77΄: Ωραία μπαλιά του Κοσμά στον Σερπάνο, που μόνος απέναντι στον Λαθύρη, τον πλάσαρε στην αριστερή του γωνία (4-1).
88΄: Εκτέλεση φάουλ του Πλακιά από δεξιά, ο Σιλεβίστας έστρωσε στον Πάτρου, ο οποίος σούταρε δυνατά από πολύ κοντά στο οριζόντιο δοκάρι του Τρίκα.
89΄: Χτύπημα φάουλ του Πλακιά από αριστερά, κεφαλιά του Σιλεβίστα κατέληξε μόλις πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.
90΄: Πάσα του Σερπάνου στον Φούκα, ο οποίος σούταρε από δεξιά άουτ.
Συνθέσεις ομάδων
Άγιος Προκόπιος (Δημήτρης Καραγιάννης): Λαθύρης Γ., Καραγιάννης Θ., Σιλεβίστας, Τσάκνης, Νταλαφούρας, Πλακιάς, Τσίπρας(65΄ Κίτσιος), Λαθύρης Ι., Παρούτσας(46΄ Καραγιάννης Κ.), Πάτρου, Βασιλείου Γ.(71΄ Λαθύρης Π.)
Κεράσοβο (Πάνος Βλάχος): Τρίκας Ν., Λάππας Γ., Ράπτης, Λάππας Ι.(Κ-Ε), Ρίζος(74΄ Φούκας Λ.), Βλάχος Π., Μπουμπουρής(62΄ Κοσμάς), Διώτης, Σεντής, Σερπάνος, Αρκουμάνης(55΄ Λάππας Ι.(Κ-Β)
Διαιτητής : Γιώργος Δροσίνης(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός : Βασίλης Λάμπρου(ΣΔΠ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός : Γιώργος Στοφόρος(ΣΔΠ Ευρυτανίας)