Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Αίολος-Φραγκίστα 6-0 Αλί και τρις αλί Ντεπούντο με γκολ για τον Τζέϊμς Αλί του Αίολου

Εξάσφαιρος επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Αίολος, συντρίβοντας την Φραγκίστα με το επιβλητικό 6-0. Το συγκρότημα του Ν. Τριανταφυλλόπουλου, χωρίς να αντιμετωπίσει καμία αντίσταση, έφτασε εύκολα στο τρίποντο, που τον διατηρεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς.
Αντίθετα η Φραγκίστα, που εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία του Λαθύρη, μετά τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, που έδειξε καλά στοιχεία, στην συνέχεια κατέρρευσε γνωρίζοντας μια ακόμη βαριά ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, την 7η μάλιστα στην συνέχεια, παραμένοντας έτσι στην προτελευταία θέση με 9 βαθμούς.
Η συνάντηση έγινε υπό το βλέμμα του Αρχιδιαιτητή Ν. Λαθύρη και την παρακολούθησαν περί τα 100 άτομα. Ο Αίολος είχε σε πολύ καλή μέρα, τους έγχρωμους Αλί και Τζόνι που σημείωσαν από ένα τέρμα, ενώ για πρώτη φορά με τα χρώματα της Φραγκίστας αγωνίστηκε και ο Σωτήρης Ντάλλας.
Την ερχόμενη αγωνιστική ο Αίολος αγωνίζεται και η Φραγκίστα στο ντέρμπι των ουραγών με το Κεράσοβο.
Α΄ Μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
6΄ : Ο Γερονίκος Π. εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά ο Μπισμπίκης Ι. πετάχτηκε μέσα στην μικρή περιοχή πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, που πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.
15΄ : Ο Τζόνι με μπαλιά τροφοδότησε τον Χρυσικό, αυτός πλάσαρε από ιδανική θέση άουτ.
20΄ : Ο Ζαχαρόπουλος Α. έκανε «τσάφ», ο Μπισμπίκης Ι. επωφελήθηκε από αριστερά μπήκε στην περιοχή, αλλά σούταρε δυνατά λίγο πάνω από την εστία του Αίολου.
22΄ : Ο Τσιλίκας ανατρέπεται μέσα στην περιοχή και δεξιά από τον Λαθύρη, ο διαιτητής αφήνει το πλεονέκτημα και ο Νούλας σουτάρει πάνω από την εστία του Σάλτη. Ο ρέφερι Λαθύρης στην συνέχεια καταλογίζει το πέναλτι, κάτω από διαμαρτυρίες από πλευράς Φραγκίστας. Ο έγχρωμος φορ Τζόνι εκτελεί την εσχάτη των ποινών, πλασάρει υποδειγματικά χαμηλά στην δεξιά γωνία των φιλοξενούμενοι και ανοίγει το σκορ (1-0).
30΄ : Ο Τριανταφυλλόπουλος πάσαρε στον Νούλα, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής και αριστερά, ο Σάλτης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια και ο Χρυσικός, που κυνήγησε την φάση εύκολα με πλασέ από κοντά πετυχαίνει το 2-0.
34΄ : Ο Χρυσικός από δεξιά έβγαλε την μπροστινή μπαλιά για τον Τσιλίκα, ο οποίος σέντραρε ο Τζόνι πλάσαρε εξ επαφής, ο Μακρής απέκρουσε πάνω στην γραμμή και Τζέϊμς εύκολα με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το 3-0.
42΄ : Ο Γούλας από αριστερά έδωσε στον Κατσαδούρο, που σούταρε δυνατά εκτός περιοχής άουτ από το αριστερό δοκάρι του Στερόπουλου.
44΄ : Ο Νούλας βρήκε τον Τζόνι σε θέση πλάγια δεξιά, ο Νιγηριανός σέντραρε και ο Τσιλίκας από κοντά στο πρώτο δοκάρι αφύλακτος με πλασέ στο αριστερό «παραθυράκι» των «βυσσινί» ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.
Β΄ μέρος - Οι καλύτερες φάσεις
54΄ : Μετά έξοχο συνδυασμό Τζέϊμς-Χρυσικού, ο Τζόνι έγινε κάτοχος της μπάλας πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι.
59΄ : Ο Τζέϊμς έβγαλε την σέντρα από αριστερά, ο Νούλας μόνος στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε άτσαλα αρκετά μέτρα άουτ από το αριστερό δοκάρι της Φραγκίστας.
62΄ : Ο Καρατσίκης σέντραρε από αριστερά και στην συνέχεια ο Τζόνι πλάσαρε λίγο άουτ.
67΄ : Ο Χρυσικός τροφοδότησε τον Τζέϊμς, που από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή σούταρε πάνω από το τέρμα της Φραγκίστας.
71΄ : Ο Τζέϊμς έπαιξε όμορφα το 1-2 με τον Τζόνι, μπήκε στην περιοχή και από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε στο αριστερό «Γ» του Σάλτη, πραγματοποιώντας το 5-0.
74΄ : Ο Ράικος Ν. σούταρε δυνατά εκτός περιοχής, ο γκολκίπερ της Φραγκίστας έπεσε και απέκρουσε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία. Στην συνέχεια της φάσης ακυρώθηκε από τον πρώτο βοηθό Κολοκώτσιο τέρμα του Τζόνι ως οφσάιντ.
76΄ : Μετά από γρήγορη αντεπίθεση των «βυσσινί» ο Μπισμπίκης Ι. έβγαλε την κάθετη πάσα για τον Κατσαδούρο Κ., ο οποίος έκανε την σέντρα-σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά, όμως ο Στερόπουλος μπλόκαρε δύσκολα με διπλή προσπάθεια.
77΄ : Ο Μπισμπίκης Ι. βρήκε τον Γερονίκο Π., ο οποίος μέσα από την περιοχή και δεξιά γύρισε στον Ζήκα, αυτός πλάσαρε, όμως ο Αζακάς απέκρουσε προ της γραμμής.
79΄ : Ο Τζέϊμς συνδυάστηκε με τον συμπατριώτη του Τζόνι, αλλά σούταρε άουτ από το δεξί δοκάρι.
85΄ : Δυνατό σουτ του Τζέϊμς εκτός περιοχής απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Σάλτης, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τζόνι από κοντά εύκολα με κεφαλιά «κρέμασε» τον Σάλτη και διαμόρφωσε το τελικό 6-0.
88΄ : Ο Νικολάου έκανε την επέλαση από αριστερά μπήκε στην περιοχή γύρισε στον Γραβιά, που από κοντά σούταρε λίγο πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.
Συνθέσεις ομάδων
Αίολος  : Στερόπουλος, Ζαχαρόπουλος Α., Νικολάου, Αζακάς, Κορέντζελος, Τριανταφυλλόπουλος(46΄ Ράικος Ν.), Νούλας Μ.(64΄ Γραβιάς), Τζέϊμς, Τζόνι, Χρυσικός, Τσιλίκας(58΄ Καρατσίκης)
Φραγκίτστα (Βασίλης Παπαδήμος) : Σάλτης Χ., Μακρής, Γερονίκος Π., Περούλας, Καζάκος Γ.(72΄ Ντάλλας), Γερονίκος Χ.(46΄ Σάλτης Α.), Μπισμπίκης Ι., Κατσαδούρος Κ., Γούλας Τ., Ζήκας(86΄ Μπισμπίκης Φ.), Λαθύρης