Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Πρόεδρος για 4η διετία ο Γιατρός Γιώργος Πάζιος στο Σύλλογο Στερεοελλαδιτών Μεσσηνίας «Η Ρούμελη»

Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Στερεοελλαδιτών Ν. Μεσσηνίας «Η Ρούμελη» πραγματοποιήθηκε στο ΝΟΚ την περασμένη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012. Παρέστησαν πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου. Το δώρο της πίτας κέρδισαν οι αδελφές Ιωάννα και Διαμάντω Λιάσκου του Στέφανου, μια ασημένια εικόνα.
Ο Ευρυτάνας πρόεδρος του Συλλόγου μαιευτήρας – γυναικολόγος Γιώργος Πάζιος ευχήθηκε
στους καλεσμένους του η χρονιά να είναι δημιουργίας, αισιοδοξίας, αλληλεγγύης για ένα καλύτερο αύριο, βοηθώντας ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί την πατρίδα μας. Τόνισε δε ότι εμείς οι Έλληνες που ούτε τεμπέληδες, ούτε άχρηστοι είμαστε, δεν θα δεχθούμε ποτέ την κριτική σε παγκόσμιας εμβέλειας μέσα ενημέρωσης, από ανθρώπους που αναστάτωσαν τον κόσμο όλο, να περιφέρουν τη χώρα μας ως χώρα προς αποφυγή.
Η Ελλάδα φώτισε όλον τον κόσμο με τον πολιτισμό της, την ιστορία, τις τέχνες της, τα γράμματά της, μα πάνω απ’ όλα με τη δημοκρατία της όταν τότε άλλες χώρες οικονομικά πιο εύρωστες είχαν βαθιά ύφεση πνευματική - πολιτισμική.
Χώρες που σήμερα μας κατακρίνουν ας ανατρέξουν και για τις δικές τους ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση στη χώρα μας. Επίσης αναφέρθηκε στην πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Εύα Κουτσαβδή για το μεγάλο αγώνα που έκανε στη ζωή της, εκθειάζοντας το θάρρος και την καρτερία της, την αγάπη της βοηθώντας συνανθρώπους της μέχρι το τέλος ης ζωής της.
Ακολούθησαν αρχαιρεσίες και εξελέγησαν:
Γεώργιος Πάζιος, πρόεδρος
Αλέξανδρος Κατέρος, γραμματέας
Ιωάννης Λίβας, αντιπρόεδρος
Βασιλική Λέκκα, ταμίας
Παναγιώτης Τσανής, μέλος.
Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν
οι Κων. Παντίδας, Παν. Πανάκος και Χρ. Τσιμπούρης.