Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΔΑΦΝΟΥΛΑ



Την Κυριακή των Απόκρεω ο Σύλλογος Δαφνούλας πραγματοποίησε την δική του ξεχωριστή εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα της εκκλησίας. Όλοι οι κάτοικοι του Χωριού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου δηλώνοντας δυναμικό «παρών» σε ένα ωραίο παραδοσιακό γιορτάσι,
που χαρακτηρίστηκε όπως προείπαμε από την μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων του χωριού που ξεπέρασαν τους  100, αλλά και από την άψογη οργάνωσή του. Ο Σύλλογος μοίρασε άφθονο δωρεάν κρασί και άλλα παραδοσιακά εδέσματα ενώ οι γυναίκες του Χωριού, μοίρασαν με ευχαρίστηση σε όλους, τα ωραία γλυκίσματα που με πολύ μεράκι ετοίμασαν. Για τους μικρούς φίλους που παρευρέθηκαν ο Σύλλογος φρόντισε να τους παρέχει όλα τα αποκριάτικα της ημέρας αλλά και μικρά δωράκια.. Μεγάλος τυχερός της ημέρας ο Γιάννης Μώκας που του έπεσε το φλουρί της βασιλόπιτας. Στην συνέχεια η πίστα γέμισε και ο κόσμος διασκέδασε με δημοτικά τραγούδια.
Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πανοσιολογιώτατος Αρχ. Δωρόθεος Καραβίδας ευχαρίστησε τον κόσμο που παρευρέθηκε στην ωραία αυτή εκδήλωση κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην σημασία ύπαρξης του Συλλόγου και στο σπουδαίο έργο που επιτελεί.