Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ο Δήμος Καρπενησίου στην 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού NEXUS

Από τις 29 Μαρτίου έως και την 1η Απριλίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η 1η Διεθνής Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού NEXUS. Ο Δήμος Καρπενησίου συμμετείχε επιτυχώς με δικό του περίπτερο, προσκαλώντας όλους αυτούς που βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στο εκθεσιακό κέντρο MEC, στην Παιανία, να επισκεφθούν το Δήμο Καρπενησίου και να ζήσουν τις ξεχωριστές εμπειρίες που τους προσφέρει η Ευρυτανική φύση.

Ο Δήμος Καρπενησίου με τη συνδρομή του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας και πολλών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού, δημιούργησε ένα ξεχωριστό περίπτερο, αποκλειστικά και μόνο από αντικείμενα που του παραχωρήθηκαν δωρεάν από τους επαγγελματίες του τόπου.
Στα πλαίσια της έκθεσης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σταμάτης πραγματοποίησε πολλές συναντήσεις με εκπροσώπους τουριστικών γραφείων προκειμένου να τους ενημερώσει για τις δυνατότητες που προσφέρει ο Δήμος Καρπενησίου στον επισκέπτη, τις υποδομές αλλά και τις διάφορες μορφές εναλλακτικού τουρισμού που αναπτύσσονται στο Δήμο Καρπενησίου.
Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί όλες τις επιχειρήσεις που προμήθευσαν το Δήμο με τα απαραίτητα για το στήσιμο του περιπτέρου, το Επιμελητήριο Ευρυτανίας που συνέδραμε αποτελεσματικά στην οργάνωση αλλά την κ. Ντέμη Δημητρακοπούλου για την πολύτιμη βοήθειά της.
Η συμμετοχή του Δήμου στη NEXUS, την ίδια στιγμή που στο Καρπενήσι βρίσκονταν εκπρόσωποι από τα μεγαλύτερα τουριστικά πρακτορεία εναλλακτικού τουρισμού της Αγγλίας, έρχεται να συμπληρώσει τη συντονισμένη προσπάθεια από πλευράς του Δήμου Καρπενησίου για την ενίσχυση του τουρισμού στον τόπο μας.