Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Θρηνεί η αθλητική οικογένεια του τόπου μας Ταξίδεψε στην αιωνιότητα ο καλός “πορτιέρο” Γιάννης Κωστούλας

Στην αιωνιότητα ταξίδεψε ο Γιάννης Κωστούλας, ένα σπάνιο σε χαρακτήρα και ήθος λεβεντόπαιδο, χτυπημένο το τελευταίο διάστημα από την επάρατο νόσο.
Ο 41χρονος Γιάννης πέραν των άλλων δραστηριοτήτων του ασχολούνταν ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο το οποίο και υπηρέτησε για πάρα πολλά χρόνια.
Πιο συγκεκριμένα ο χαμογελαστός και καλόκαρδος με όλους Γιάννης, αγωνίστηκε στη θέση του τερματοφύλακα στο ΑΠΟΚ, στην ομάδα των Αγράφων αλλά και στις ομάδες του Εύρυτου, του Κερασοχωρίου και της Κρέντης.
Τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός αυτού, ο αείμνηστος Γιάννης, που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από αυτή τη ζωή, ήταν ένας πραγματικός τζέντλεμαν, ένας υπέροχος άνθρωπος.
Χθες δέχτηκε το πιο σκληρό γκολ της ζωής του, ταξιδεύοντας στην αιωνιότητα, συνοδευόμενος  με τις προσευχές όλων μας, όπως ο Πανάγαθος Θεός τον κατατάξει μετά των δικαίων και αναπαύσει την ψυχή του.
Ράγισαν οι καρδιές όλων στην εξόδιο ακολουθία του που εψάλη χθες το απόγευμα στο Ιερό Ναό των Ευρυτάνων Αγίων. Αιωνία σου η μνήμη αξέχαστε φίλε Γιάννη.