Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Χωρίς Επστάιν στο Καρπενήσι ο Ατρόμητος


Στο Καρπενήσι βρίσκεται από σήμερα Κυριακή (08/07) η αποστολή του Ατρομήτου, ο οποίος ξεκίνησε ουσιαστικά την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με όνειρα και φιλοδοξίες για μία καλή πορεία τόσο στην Ευρώπη, όσο και εντός συνόρων.
Η πρωτεύουσα μάλιστα του νομού Ευρυτανίας πάει… πολύ στους Περιστεριώτες οι οποίοι ξεκινούν από εκεί, για έκτη διαδοχική χρονιά, το «μοντάρισμά» τους, ευελπιστώντας σε επιτυχίες  ανάλογες των τελευταίων ετών.

Το σημερινό «μενού» περιλάμβανε χαλαρό τρέξιμο για τους ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Μπάγεβιτς, οι οποίοι στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, πριν χωριστούν σε δύο ομάδες για το καθιερωμένο δίτερμα.
Ο Σέρβος τεχνικός δεν σταμάτησε στιγμή να δίνει οδηγίες, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχε κανονικά στη διάθεσή του τον Θανάση Καραγκούνη, όχι όμως και τον Ντένις Επστάιν, ο οποίος (όπως αναμενόταν) παρέμεινε λόγω φλεγμονής στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα (09/07) και έπειτα - με το πράσινο φως του ιατρικού επιτελείου στις αποσκευές του - να… ανηφορίσει για Καρπενήσι.
Με ανακοίνωσή της τέλος η ΠΑΕ Ατρόμητος υπενθύμισε στους φίλους της ότι με κάθε αγορά ή ανανέωση εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 14 Ιουλίου, οι κάτοχοι θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για πέντε διπλά εισιτήρια του πρώτου εκτός έδρας ευρωπαϊκού αγώνα της ομάδας, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:
Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ομάδας μας ότι για κάθε νέα εγγραφή ή ανανέωση μέχρι 14 Ιουλίου, οι κάτοχοι διαρκείας θα συμμετέχουν αυτόματα στη μεγάλη κλήρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος που προσφέρει διπλά εισιτήρια σε πέντε (5) τυχερούς που θα ακολουθήσουν την ομάδα στο πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα.
Η πώληση των καρτών διαρκείας της νέας περιόδου γίνεται καθημερινά από τις 12.00 μέχρι τις 20.00 και κάθε Σάββατο από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.
Η διαδικασία πώλησης βρίσκεται στην 1η περίοδο σύμφωνα με την οποία μέχρι και την 14η Ιουλίου θα έχουν δικαίωμα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2011-12 ή να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε ελεύθερη θέση είτε της ίδιας θύρας είτε άλλης θύρας της επιλογής τους. Παράλληλα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερομένους κάθε διαθέσιμη ελεύθερη θέση.