Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ - ΜΕΡΟΣ Β΄


*Δεν υπάρχει λογική στην συνένωση των Ιδρυμάτων Κοινωνικής Φροντίδας, είπε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Ευρυτανίας Κώστας Κοντογεώργος, υπερασπιζόμενος την διατήρηση του αυτοδιοίκητου του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων.
Η προοπτική αυτή συνέχισε, δεν υπακούει σε καμία από τις απαιτήσεις της σύγχρονης διοίκησης του κράτους. Κώστα καλά τα είπες και καλά τα έγραψες στην τροπολογία σου. Το θέμα είναι αν θα σε ακούσει κανείς κάτι που δεν φαίνεται να γίνεται. Κρίμα γιατί αυτό το Γηροκομείο είναι ένα ίδρυμα ζωής με τεράστια κοινωνική προσφορά και αυτό δεν το λαμβάνουν υπόψη τα αφεντικά σου, όπως δεν έλαβες κι εσύ τις κραυγές αγωνίας των πολυτέκνων να μην ψηφίσεις τα σφαγιαστικά μέτρα και το έκανες.

*Την περασμένη εβδομάδα η ειδική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης που χειρίζεται την υπόθεση της εξάρθρωσης του κυκλώματος, στον γειτονικό Νομό, αποφάσισε την προφυλάκιση του πρώην διοικητή του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου της Α.Δ Ακαρνανίας.
Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον κ. Φώτη Ντζιμάνη είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και παίρνει το δρόμο για τη φυλακή. Σύμφωνα με την ανακρίτρια ο πρώην Διοικητής κατηγορείται πως είχε περίεργες συναλλαγές  με Αλβανούς λαθρέμπορους. Η Δίωξη Ναρκωτικών φέρεται να έδινε «συγχωροχάρτια» σε Αλβανούς «πληροφοριοδότες» για να μην προφυλακίζονται. Στην ΕΛ.ΑΣ έχει ξεσπάσει σάλος καθώς ο αστυνομικός υποδιευθυντής  διώκεται για αδικήματα που διέπραξε την περίοδο που ήταν αρχισυνδικαλιστής, πρόεδρος δηλαδή των Αξιωματικών της Δυτικής Ελλάδος.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, δικαιώνεται ο Ευρυτάνας Αξιωματικός της ΕΛΑΣ, που υπηρετεί χρόνια στην Α.Δ Ακαρνανίας και πλήρωσε άλλων αμαρτίες με τις συχνές μεταθέσεις του…

* Επανεξελέγησαν τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Περιβάλλοντος, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ευρυτανίας Ταξιάρχης Σκλαπάνης και Λάμπρος Τσιτσάνης. Πρόκειται για μια δικαίωση καθότι και οι δυο Π.Σ. έχουν παράγει έργο στην Περιφέρεια και η παρουσία τους μέχρι τώρα για τα ευρυτανικά ζητήματα είναι θετικοί. Καλή συνέχεια.

*ΔΙΔΑΧΕΣ ΠΡΟΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΜΠΡΟΚΕΡ- blogger: 1) Τα blogs, αγαπητέ μου δεν είναι για να βγάζεις την κακία σου, αλλά για να ενημερώνεις τους αναγνώστες σου. 2) Η σωστή ενημέρωση δεν γίνεται από διάφορες τηλεφωνικές ενημερώσεις, αλλά μέσα από το μάχιμο ρεπορτάζ, που εσύ δεν το επιχείρησες ποτέ. 3) Μηδένα προ του τέλους μακάριζε, γιατί και για την περίπτωση που βιάστηκες να βγάλεις το δηλητήριο, πάλι μόνο σου θα το γευθείς, όπως έχει και σε άλλες περιπτώσεις. Περίμενε λοιπόν να δεις το αποτέλεσμα και τότε ξέρασε όσο θέλεις... 4)Όσο και να προσπαθείς, θα ακολουθείς...

*Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Έλληνα (;) Υπουργού Οικονομικών στο CNN: ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!!! Μπράβο Υπουργέ μου να σε χαίρετε ο πρωθυπουργός που έχουμε αλλά και όλα τα αδελφά μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, όπου και ανήκετε. Πες ότι θέλεις, βγάλε τον αγλέορα, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά. Εδώ θα μείνουμε και θα δώσουμε την μάχη να σταθούμε όρθιοι παρά την δική σας προδοτική συμπεριφορά εις βάρος της πατρίδας.