Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ

*Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει η Νηπιο-βρεφοκομία και η Νοσηλευτική στο Καρπενήσι μετά την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει τα Επαγγελματικά Λύκεια.
Πρόκειται για ένα ακόμη οδυνηρό μέτρο, που θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα  σε δεκάδες μαθητές που τις επέλεξαν, αλλά και στους εκπαιδευτικούς, που εργάζονταν στα Σχολεία αυτά. Οι συμμετέχοντες στην δικομματική κυβέρνηση που οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτή την τραγική κατάσταση, συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους για την πλήρη εξαθλίωση των Ελλήνων και κάποιοι ακόμη τους χειροκροτούμε… ΚΡΙΜΑ.  

*25 χρόνια συμπληρώθηκαν φέτος από την ίδρυση της ομοσπονδίας των Ευρυτανικών Συλλόγων και η επέτειος αυτή γιορτάστηκε με πανηγυρικό τρόπο την περασμένη Κυριακή με το Πανευρυτανικό Αντάμωμα στο Κεφαλόβρυσο. Η ΟΕΣ έχει προσφέρει έργο και υπηρεσίες στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας και αξίζει της στήριξης όλων των Ευρυτάνων. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΚΑΤΟΣΤΙΣΕΙ.

* «Θέλω να δω έναν υπάλληλο χαραμοφάη να φεύγει», δήλωσε πριν λίγες μέρες η Ντόρα Μπακογιάννη και επ΄ αυτού συμφωνούμε απόλυτα. Για σκεφτείτε αυτός ο χαραμοφάης που θα φύγει, είναι από εκείνους που διόρισε η πρώην Υπουργός; Πως αλλάζουν οι καιροί και οι καταστάσεις. Κάποτε ο νυν χαραμοφάης ήταν εκλεκτός και άξιος διορισμού, τώρα στη φεύγα… Έτσι είναι η ζωή.

*Μπράβο για άλλη μια φορά στον Κ. Μπακογιάννης που δεν δίστασε να τα «ψάλει» στον θείο του κ. Κυρ. Μητσοτάκη, υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, για το θέμα των απολύσεων στη Δημοτική Αστυνομία. Το πλέον όμως σημαντικό είναι ότι ο κ. Μπακογιάννης επικρίνει και τον πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά για την ως τώρα μεταρρυθμιστική πολιτική που ακολουθεί: «Δεν μπορεί κάποιος να τα ρίχνει όλα στον Μανιτάκη ότι δεν έγιναν οι απολύσεις. Ίδιος ήταν ο πρωθυπουργός ως τώρα» είπε και κάποιοι ψάχνονται.

*Την πρόβλεψη-βόμβα ότι το 20% των δημοτικών αστυνομικών θα απολυθούν από το δημόσιο καθώς έχουν μπει με πλαστά πτυχία ή με άλλους παράνομους τρόπους έκανε μιλώντας στον  Βήμα fm ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Μάλιστα, ο κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει αξιολόγηση όλων των δημοσίων υπαλλήλων και δεν απέκλεισε, στο πλαίσιο αυτό, να απομακρυνθούν και δημόσιοι υπάλληλοι που μπήκαν στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ, καθώς έχουν μπει με πλαστά πτυχία.
Αποκάλυψε δε ότι πολλά ξένα ινστιτούτα στην Ελλάδα όπως το Βρετανικό Συμβούλιο, η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση, το Γαλλικό Ινστιτούτο και το Ινστιτούτο Γκαίτε έχουν καταγγείλει ότι ο αριθμός των υπαλλήλων του δημοσίου που εμφανίζονται να κατέχουν ξενόγλωσσα πτυχία είναι πολύ μεγαλύτερος από τα πτυχία που έχουν δώσει. Αν συμβούν όλα αυτά, κακά τα μαντάτα αδέλφια…