Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Γιάννης Σωτηρίου Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου:


Το ΠΑΣΟΚ κινείται στη σωστή κατεύθυνση
να για δώσει ειλικρινείς απαντήσεις και λύσεις»


Παρουσία του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννη Σωτηρίου, συνεδρίασε την περασμένη Κυριακή 16 Μαΐου 2010 η Νομαρχιακή Ευρυτανίας ΠΑΣΟΚ Ευρυτανίας.
Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στα γραφεία της ΝΕ και παραβρέθηκαν η Γραμματέας της ΝΕ κ. Βέττα Καρφή, τα μέλη κ. Θανάσης Μπουμπουρής και Ταξιάρχης Σκλαπάνης και οι Δήμαρχοι Καρπενησίου Βασίλης Καραμπάς, Δομνίστας Γιάννης Σταμάτης, Ποταμιάς Γιάννης Ίβρος και Φραγκίστας Θωμάς Μπόνιας.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Σωτηρίου μίλησε για την οικονομία, αλλά και για τα μέτρα που έχει λάβει η χώρα, προκειμένου να ξεπεράσει την κρίση.
Τόνισε πως η κοινωνία θα πρέπει να αποδεχτεί τα οικονομικά μέτρα, γιατί μόνο έτσι θα βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο.
Ακόμη με δηλώσεις του ο κ. Σωτηρίου αναφέρθηκε στην απόφαση του ΠΑΣΟΚ να βγει σε όλη την περιφέρεια και να κουβεντιάσει με τα στελέχη του, αλλά και με τον κόσμο, να δει τι απασχολεί τον κόσμο και να δικαιολογήσει τις τελευταίες του πολιτικές κινήσεις. Σύμφωνα με τη λογική της Κυβέρνησης, στο ότι δηλαδή δεν θέλει να κρυφτεί, επιλέγει τη διαδικασία να βρεθεί κοντά στον πολίτη και να του εξηγήσει όλα τα προβλήματα που απασχολούν την χώρα. «Μετά τη δανειοδότηση της χώρας από το ΔΝΤ νομίζω ότι είναι σημαντική κίνηση να εξηγηθεί στον κόσμο για το τι συμβαίνει στη χώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Το ΠΑΣΟΚ κινείται στη σωστή κατεύθυνση να για δώσει ειλικρινείς απαντήσεις και λύσεις. Είμαστε εδώ, σήμερα, για να ακούσουμε και να συζητήσουμε τα προβλήματα της Ευρυτανίας.
Από την πλευρά τους οι Δήμαρχοι έθεσαν τους προβληματισμούς τους ότι η κοινωνία της Ευρυτανίας δεν είναι σε θέση να αντέξει αυτά τα μέτρα και πρότειναν την ύπαρξη αναπτυξιακής προοπτικής στο Νομό.