Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Στο 100% της φοροδιαφυγής το Καρπενήσι!

ΣΔΟΕ: Καρπενήσι και Ικαρία άγγιξαν το απόλυτο στην φοροδιαφυγή! - Δεύτερη η Μύκονος με 82,14%!, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr

Ελέγχους σε όλη την Ελλάδα πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ μεταξύ 22 και 26 Αυγούστου

ΕΚΤΑΚΤΟ! Φωτιά στα Φιδάκια

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα κοντά στο χωριό Φιδάκια του Δήμου Καρπενησίου.
Ήδη βρίσκονται στο σημείο 8 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπενησίου με 3 οχήματα,

Εντάχθηκε στο Πράσινο Ταμείο ο Δήμος Αγράφων

Ο Δήμος Αγράφων εντάχθηκε στο Πράσινο Ταμείο μετά τις προτάσεις που κατέθεσε και αφορούσαν την ένταξη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015’’ για το έτος 2013».

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ 2013

ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ 90%

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Το 1ο Συνέδριο Νέων Ευρυτάνων το τριήμερο 30/8-1/9 στο Καρπενήσι

Το πρώτο Συνέδριο Νέων Ευρυτάνων, θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2013 στο Καρπενήσι. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική κίνηση, που διοργανώνει ο Δήμος Καρπενησίου και στοχεύει στο να ενεργοποιήσει τους νέους Ευρυτάνες σε κοινές δράσεις τόσο στο χώρο της επιχειρηματικότητας όσο και στον τομέα της ανάπτυξης στην περιοχή.

ΕΞΕΛΕΓΗ ΝΕΟ Δ.Σ. Η Βασιλική Κουτσοκώστα – Κλεφτοσπύρου συνεχίζει στο τιμόνι του Συλλόγου Γυναικών Βαλαώρας

Ψήφο εμπιστοσύνης από τις γυναίκες της Βελαώρας και όχι μόνο, έλαβε η Βασιλική Κουτσοκώστα καθότι επανεξελέγη πανηγυρικά Πρόεδρος του νέου Δ.Σ., στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην Βελαώρα στις 16 Αυγούστου 2013.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ «Η ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑ» Εορτάσθηκαν τα 190 χρόνια από τη μάχη της Καλλιακούδας

Με ικανοποιητική συμμετοχή κόσμου εορτάσθηκε και φέτος η   Εορτή Μνήμης για την επέτειο της ιστορικής μάχης της Καλλιακούδας. Ξεχωριστή η φετινή ημέρα του εορτασμού για τους εξής λόγους: Φέτος συμπληρώνονται 190 χρόνια από τότε που έγινε η μάχη (28 και 29 Αυγούστου 1823).