Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Μουσική εκδήλωση από το Σύλλογο Απανταχού Παπαρουσιωτών Ευρυτανίας

Ο Σύλλογος των Απανταχού Παπαρουσιωτών Ευρυτανίας, με την υποστήριξη του Κέντρου Μελέτης Πέτρινων Γεφυριών και της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων (ΟΕΣ), σας προσκαλεί στην μουσική εκδήλωση "ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΟΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΙΑΣ" που θα γίνει στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012, ώρα 8:30 μ.μ., Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 6ης Μαΐου 2012


Πρώτος σε σταυρούς (2640) και Βουλευτής Ευρυτανίας με τη ΝΔ, όπως ξέρετε είναι ο Κώστας Κοντογεώργος. Δεύτερος σε σταυρούς (1681) ήλθε ο Ηλίας Καρανίκας με το ΠΑΣΟΚ και τρίτος ο Χρήστος Δημητρόπουλος με τη ΔΗΣΥ (1047 σταυρούς).
Στη συνέχεια σας παραθέτουμε τον πίνακα με τους σταυρούς που πήρε ο κάθε υποψήφιος. 

Ο Κώστας Κοντογεώργος Βουλευτής Ευρυτανίας


Το πε και το κάνε ο Κώστας Κοντογεώργος. Στην κεντρική προεκλογική ομιλία της Νέας Δημοκρατίας στο Καρπενήσι την Παρασκευή το απόγευμα, δήλωσε πως την Κυριακή το βράδυ θα γιορτάσουν οι υποψήφιοι της ΝΔ. τη νίκη τους στην Κεντρική Πλατεία του Καρπενησίου.

Δήμος Καρπενησίου - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Καρπενησίου έχει κλείσει έξι μήνες λειτουργίας, καταφέρνοντας να στηρίξει συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δεινή κατάσταση εξαιτίας των πρωτοφανών συνθηκών φτώχιας και οικονομικής δυσπραγίας που μαστίζουν τη χώρα μας και κατά συνέπεια την τοπική μας κοινωνία. Η επιτυχία της δράσης αυτής οφείλεται σε συλλογική προσπάθεια και προσφορά αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη στο συνάνθρωπο.

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΜΟΥΣΙΚΗΣ… Ο ΛΟΓΟΣ του Ηλιόπουλου Αναστάσιου, εκπαιδευτικού αποσπασμένου στα Γ.Α.Κ. Ευρυτανίας

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί, σήμερα θα γνωρίσουμε τον παλαιότερο εν ενερ-γεία μουσικό του Καρπενησίου. Καθόσον η ονομαστική του γιορτή πέρασε και τα γενέθλιά του εγγίζουν, δεν μπορούμε να του αντιδωρίσουμε κάτι για τις ατέλειωτες ώρες ψυχικής ευφροσύνης που μας έχει προσφέρει, παρά μερικές γραμμές, από τον δικό του λόγο κι αυτές, για να θυμούνται οι ηλικιώτες, οι συνομήλικοι και να μαθαί-νουν οι νεώτεροι…

Καμένα Βούρλα-ΑΠΟΚ 2-2 Αποχαιρέτησε την Δ΄ Εθνική με ισοπαλία

Με ισοπαλία ολοκλήρωσε το ωραία του ταξίδι στην Δ΄ Εθνική ο ΑΠΟΚ. Η ομάδα του Παύλου Σερμπέση στην τελευταία αγωνιστική, σε ένα ματς που δεν είχε όπως αποδείχτηκε βαθμολογικό ενδιαφέρον, αναδείχτηκε ισόπαλη με τα Καμένα Βούρλα, με σκορ 2-2. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΑΠΟΚ τερμάτισε την 7η θέση με 33 βαθμούς, 3 λιγότερους από τον Πυργετό και 4 από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου.

Δημοσκόπηση MARC: 1ο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με 27,7% - Το 63% δεν θέλει εκλογές

Πρώτο κόμμα στην πρόθεση ψήφου με εντυπωσιακή άνοδο στο 27,7% αναδεικνύει τον ΣΥΡΙΖΑ η πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση της MARC, ενώ η ΝΔ ακολουθεί με 20,3%. Η δημοσκόπηση αυτή συμπίπτει ως προς το αποτέλεσμα για την εκτίναξη της δημοτικότητας του ΣΥΡΙΖΑ στο 25% που μετέδωσαν το πρακτορείο Dow Jones Newswires και η WSJ, επικαλούμενα  εσωτερικές δημοσκοπήσεις για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Τα αποτελέσματά της δε, έχουν τη σημασία τους στη στάση των κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης, ή τη νέα προσφυγή στις κάλπες.


Μέρκελ προς Παπανδρέου: Θέλω οι Έλληνες να πονέσουν

Αποκαλύψεις για όσα έγιναν κατά τη συμφωνία εφαρμογής του δανειακού προγράμματος διάσωσης, κάνει η εφημερίδα Wall Street Jouranl σε ανταπόκρισή της από την Αθήνα…

Μεταξύ άλλων, εκτός από την επισήμανση της αδυναμίας των ελληνικών αρχών για εφαρμογή μέτρων καταπολέμησης κυρίως της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής, παρουσιάζεται η εικόνα -και μέσα από ....
αναφορές για τις θέσεις Μέρκελ- ότι η Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε ως πείραμα για μια πειθαρχημένη Ευρώπη στο δημοσιονομικό τομέα.

Ποιητική βραδιά από το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου


Το Γενικό Λύκειο Καρπενησίου στο πλαίσιο της 2ης ποιητικής βραδιάς κάνει αφιέρωμα στον ποιητή Νίκο Καββαδία,

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Συνελήφθησαν οι τρεις κακοποιοί του μακελειού στην Καλαμάτα... Από αυτούς οι δυο είναι Ευρυτάνες !!!


Συνελήφθησαν οι τρεις κακοποιοί

του μακελειού στην Καλαμάτα...

Από αυτούς οι δυο είναι Ευρυτάνες !!!

Υπεξαίρεση χρημάτων στο Γηροκομείο Καρπενησίου;


Μετά από συντονισμένες κινήσεις της Διοίκησης του Γηροκομείου Καρπενησίου και συγκεκριμένη έρευνα που διεξήχθη μετά από εντολή του Διοικητή του Θεραπευτηρίου Γ. Αθανασιά, διαπιστώθηκε υπεξαίρεση ποσού 20.000 €,

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της κάλπης



Οι πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών πέρασαν και το αποτέλεσμά τους δικαιώς έχει χαρακτηριστεί ανατρεπτικό. Σε πανελλήνιο επίπεδο, αλλιώς μετρούσαν τα κουκιά τους τα κόμματα πριν την Κυριακή και τελικά αλλιώς τους βγήκαν. Εφτά κόμματα μπήκαν στη Βουλή και τρία κόμματα έφτασαν στη πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό. Η μεγάλη έκπληξη των εκλογών ήταν αναμφίβολα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας με ποσοστό 16,78%, ενώ απογοητευτικά ήταν τα ποσοστά της πρώτης Νέας Δημοκρατίας με 18,85% και του τρίτου ΠΑΣΟΚ με 13,18%.

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΗΣΥ


Αισθανόμαστε βαθειά υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους συμπατριώτες μας Ευρυτάνες που στήριξαν την προσπάθειά μας, να συμβάλλουμε και εμείς, ώστε η Δημοκρατική Συμμαχία και η Ντόρα Μπακογιάννη να εκπροσωπούνται στη νέα Βουλή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Του ψηφοδελτίου Ευρυτανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α –ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Τα αποτελέσματα των εκλογών ανατρέπουν το πολιτικό σκηνικό και επαναπροσδιορίζουν τη διάταξη των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Γιάννη Σταμάτη



Στις εκλογές της 6ης Μαϊου  οι Έλληνες και οι Ευρυτάνες έστειλαν το ηχηρό μήνυμά τους για το πώς επιθυμούν να κυβερνηθεί ο τόπος. Μήνυμα συνεργασίας και εθνικής συναίνεσης.
Μήνυμα Τσιτσάνη Λάμπρου 
προς τους Ευρυτάνες

Κατ’ αρχάς να συγχαρώ τον κ. Κώστα Κοντογεώργο και να του ευχηθώ δύναμη στο έργο του.
Να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους και να διαβεβαιώσω όλες τις Ευρυτάνισσες και τους Ευρυτάνες ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους σε οποιοδήποτε αίτημα που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της Ευρυτανίας.
Δυναμική παρουσία των αριστερών υποψηφίων 
από τη Βελαώρα
Πρώτος σε σταυρούς ο Γιάννης Γιαννούλης με το ΚΚΕ
Δεύτερος σε σταυρούς ο Θωμάς Κώτσιας με το ΣΥΡΙΖΑ



Την δική τους ξεχωριστή δυναμική έδωσαν οι υποψηφιότητες του Γιάννη Γιαννούλη και του Θωμά Κώτσια από την Βελαώρα στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα στο Νομό Ευρυτανίας.

Σεμινάρια για Γονείς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, από την ΑΛΚΥΟΝΗ


Η οικογένεια παίζει καθοριστικό ρόλο στην ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών, την προαγωγή της ψυχικής τους υγείας και την πρόληψη των εξαρτήσεων και άλλων προβληματικών συμπεριφορών.

Επιμορφωτικό Σεμινάριο από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευρυτανίας


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ευρυτανίας καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργανώνει ο Σύλλογός σήμερα Πέμπτη 10-5-2012 και ώρα 17:30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου με τα παρακάτω θέματα:

Ένα βίντεο που ΣΟΚάρει! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!


Συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης με κύριο ευρυτανικό θέμα την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος στη θέση «Καρανικόλας»


Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 10 Μαΐου 2012 η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία και ώρα 10:30 π.μ, προκειμένου να αποφασίσουν για 21 θέματα, εκ των οποίων το ένα είναι το θέμα εξ αναβολής που αφορούσε την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 16 MW «ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ε.Π.Ε.» στη θέση ΄΄Καρανικόλας΄΄ του Δήμου Αγράφων Ν. Ευρυτανίας.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Δήλωση Δημάρχου Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη για το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012


«Την Κυριακή, ο Ελληνικός λαός κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη σημαντικότερη πρόκληση στην ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.
Θα ήθελα να συγχαρώ τη Νέα Δημοκρατία και τον Κώστα Κοντογεώργο για τη νίκη του στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Πέθανε η Μαρίκα Μητσοτάκη


Την τελευταία της πνοή άφησε στις τρεις τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Μαΐου, σε ηλικία 82 ετών, η Μαρίκα Μητσοτάκη, η οποία νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ



ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 6ης Μαΐου 2012


Πρώτο κόμμα στην Ευρυτανία η Νέα Δημοκρατία με 3407 σταυρούς, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 3087 και τρίτο η Δημοκρατική Συμμαχία με 2972 σταυρούς.
Στη συνέχεια σας παραθέτουμε τον πίνακα αποτελεσμάτων όλων των κομμάτων στην Ευρυτανία. 

Ποιά «μεγάλα ονόματα» μένουν εκτός Βουλής


Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Άννα Νταλάρα, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Χρήστος Παπουτσής, Πέτρος Ευθυμίου,  Παύλος Γερουλάνος, Νάσος Αλευράς... και πολλοί ακόμα πρωτοκλασσάτοι βουλευτές μένουν εκτός βουλής!

Ποια κόμματα δεν μπαίνουν στη Βουλή


κομμάτων, που δεν κατάφεραν να μπουν στη Βουλή.
Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα (99,05%) το συνολικό ποσοστό των κομμάτων που μένουν εκτός Κοινοβουλίου ανέρχεται στο 18,72%.

149 έδρες μαζί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ψάχνουν τρίτο για... κυβέρνηση! - Πιθανές εκλογές στις 17 Ιουνίου


- ΣΤΟ 99,8% της Επικράτειας: ΝΔ 108 έδρες (18,85%), ΣΥΡΙΖΑ 52 (16,78%), ΠΑΣΟΚ 41 (13,18%), ΑΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ 33 (10,60%), ΚΚΕ 26 (8,48%), Χ.Α 21 (6,97%), ΔΗΜΑΡ 19 (6,10%)
- Ηχηρά ονόματα μένουν εκτός Βουλής - Δείτε ποιοι και πού

Ο Κώστας Κοντογεώργος Βουλευτής Ευρυτανίας


Ο ευρυτανικός λαός μίλησε και εξέλεξε βουλευτή Ευρυτανίας τον Κώστα Κοντογεώργο.
Με τον Κώστα Κοντογεώργο και με 2491 ψήφους η ΝΔ πήρε και πάλι την μονοεδρική της Ευρυτανίας.