Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Δυναμική παρουσία των αριστερών υποψηφίων 
από τη Βελαώρα
Πρώτος σε σταυρούς ο Γιάννης Γιαννούλης με το ΚΚΕ
Δεύτερος σε σταυρούς ο Θωμάς Κώτσιας με το ΣΥΡΙΖΑ



Την δική τους ξεχωριστή δυναμική έδωσαν οι υποψηφιότητες του Γιάννη Γιαννούλη και του Θωμά Κώτσια από την Βελαώρα στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα στο Νομό Ευρυτανίας.

Ο Γιάννης Γιαννούλης ένας άνθρωπος της εργατιάς και του μόχθου που αγωνίζεται καθημερινά για τον άρτον τον επιούσιον, εξελέγη πρώτος για το ΚΚΕ στο Νομό με 147 ψήφους, ενώ με 6 ψήφους διαφορά δεύτερος ήρθε ο Βασίλης Παπαροϊδάμης και τρίτος ο δημοτικός σύμβουλος Καρπενησίου Νίκος Σερετάκης με 136 ψήφους. Ο Γιάννης Γιαννούλης ένας πραγματικός αγωνιστής και θερμός υποστηρικτής της παράταξης, τα τελευταία χρόνια είναι στρατιώτης και κάθε φορά που το κόμμα θα τον χρειαστεί δηλώνει «παρών» και αυτό του αναγνωρίστηκε στο απόλυτο στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου.
Από την άλλη μεριά, ο Θωμάς Κώτσιας υπηρέτησε την παράταξή του με θέρμη και έβαλε το δικό του λιθαράκι στον μεγάλο θρίαμβο του ΣΥΡΙΖΑ. Με 525 σταυρούς ο Θωμάς Κώτσιας βρέθηκε στη δεύτερη θέση, με πρώτη την Καλλιόπη Κανακάκη με 560 σταυρούς και την Μπόμπα Ευθυμία τρίτη με 146 σταυρούς.
Η Βελαώρα, ενώ ιστορικό χωριό, εκπροσωπήθηκε επάξια στις βουλευτικές εκλογές από δύο δικά της παιδιά και το μόνο σίγουρο είναι ότι Γιαννούλης και Κώτσιας δύο γνήσιοι λεβέντες θα συνεχίσουν, ο καθένας από τη δική του πλευρά, να αγωνίζονται με το ίδιο πάθος τόσο για τον τόπο τους όσο και για την Ευρυτανία γενικότερα.