Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΚ ΜΕ 2-2


Σφαλιάρα σβουρηχτή από τους Αγραφιώτες στο Βελούχι
Αύριο η αναμέτρηση Μυρίκης – Κρέντης για να βγει το ζευγάρι του τελικού
Προβάδισμα οι κόκκινοι 
μετά το 0-1 στο ΣΥΝΟΡΟ

ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ !!! Εισαγγελέα και Αστυνομική δύναμη ζήτησε η αντιπολίτευση στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων


Επιστολή προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ευρυτανίας  
Κοινοποίηση: 1. Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας
2. Αστυνομικό Τμήμα Κερασοχωρίου

Συνεχίζεται η διαδικασία της διαβούλευσης για το σχεδιασμό της νέας Προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020, στην Ευρυτανία. Ημερίδα Διαβούλευσης στο Καρπενήσι για το «νέο ΕΣΠΑ» -Ωστόσο κινδυνεύει η χρηματοδότηση του προγράμματος




Συνεχίζεται η διαδικασία της διαβούλευσης για το σχεδιασμό της νέας Προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020, για την Ευρυτανία. 

Θεόδωρος Κατσιάδας Δημοτικός Σύμβουλος Αγράφων: “Μήπως ζούμε σε μεσαιωνική εποχή όπου ο Άρχων διέταζε και οι σύμβουλοι ψήφιζαν;”


Αγαπητοί συνδημότες αν και σήμερα που γράφω το κείμενο είναι 1η Απριλίου σε οποιοδήποτε άλλο Δήμο στην Ελλάδα θα αποτελούσε πρωταπριλιάτικο ψέμα ΔΥΣΤΥΧΩΣ στο Δήμο Αγράφων όλα τα παρακάτω είναι η τραγική πραγματικότητα!!!!

Από την Κυριακή 31-3-2013 όλοι μιλούν για την κατάντια στον τρόπο διεξαγωγής της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Αγράφων.

Κώστας Κοντογεώργος: «350.000,00 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών λόγω κατολίσθησης του επαρχιακού οδικού δικτύου Ραπτόπουλο – Πρασιά


Ο Βουλευτής Ευρυτανίας, κ. Κοντογεώργος Κωνσταντίνος, με αφορμή την κατολίσθηση στον επαρχιακό δρόμο Ραπτοπούλου – Πρασιάς του Δήμου Αγράφων, τόσο με Αναφορές όσο και με διαδοχικές συναντήσεις με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Αναπλ. Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σταύρο Καλογιάννη,  ζήτησε τη χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης  για άμεση αποκατάσταση των καταστροφών.

Έμπειρος και αποτελεσματικός ο νέος Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας


Ένας έμπειρος και απόλυτα επιτυχημένος ως τη μέχρι τώρα θητεία του, αστυνομικός άνδρας, ανέλαβε από τις 14 Μαρτίου 2013, τα ηνία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας.
Ο Τσίφτης Κωνσταντίνος του Βασιλείου είναι ο Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ευρυτανίας και σας τον παρουσιάζουμε μέσα από ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Την Δευτέρα 8/4 η Ημερίδα στο Δήμο Αγράφων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας


Ο Δήμος Αγράφων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ευρυτανίας και τον Οργανισμό Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας θα διοργανώσουν ημερίδα την Δευτέρα 08/04/2013 και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Γρανίτσας.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ - ΜΕΡΟΣ Α΄ 549


*Το κλουβί με τις τρελές το ξέρετε, το έχετε δει; Πολλοί από σας θα μου πείτε ναι. Έ έχω να σας πω πως δεν ξέρετε και δεν είδατε τίποτα εάν δεν παρακολουθήσατε τη τελευταία συνεδρίαση του Δήμου Αγράφων.

Κεραυνοί Μπούρα κατά Κατσιφού



“Αναξιόπιστος και συκοφάντης ο κ. Κατσιφός” καθότι για ότι με κατηγορεί, έχω απαλλαγεί οριστικά  με το υπ αριθ.1/20-1-2013, ΒΟΥΛΕΥΜΑ, το οποίο επικυρώθηκε με την υπ αριθμ. 76/29-1-2013 πράξη του κ. Εισαγγελέα Εφετών Λαμίας, η δε δικογραφία ετέθη στο αρχείο.

Αναξιόπιστο και συκοφάντη αποκαλεί τον Δημοτικό Σύμβουλο Αγράφων Βαγγέλη Κατσιφό, με επιστολή του στον ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Μπούρας.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΔΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ κ. ΚΑΣΚΑΜΠΑ ΑΝΔΡΕΑ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ


Την περίπτωση του Διευθυντή ΔΔΕ Ευρυτανίας, Ανδρέα Κασκαμπά εις βάρος του οποίου εκκρεμεί ΕΔΕ μετά από καταγγελίες για συνδικαλιστικές διώξεις μελών της ΕΛΜΕ του νομού, διερευνά με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκεται και αυτή η Εκλογική Περιφέρεια.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΗΝΕΣ Κατολισθητικά φαινόμενα στην Πρασιά του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας


Κατόπιν κραυγής αγωνιάς των συμπατριωτών μου αδελφών από την Πρασιά αλλά και από τα γύρω αποκλεισμένα χωριά Κέδρα, Βασιλέσι, Κυπαρίσσι, Φουσιανά  και κατόπιν επικοινωνίας μου ενεργούς πολίτες και forum πολιτών της Πρασιάς άμεσα και μη χάνοντας χρόνο σε απόλυτη συνεργασία με τον Βουλευτή Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κο Τέρενς Κουίκ ,

Την Κυριακή τα σπουδαία στο Δήμο Αγράφων

Νέο Δ.Σ. για Τεχνικό Πρόγραμμα 







και Προϋπολογισμό


Οι εντάσεις και η ασυνεννοησία είχαν ως αποτέλεσμα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων, με κύρια θέματα συζήτησης τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, να διακοπεί και να οριστεί νέα ημέρα συνεδρίασης.

Χρυσός στους Διεθνείς αγώνες “Apollon Cup” ο Γιάννης Αντωνίου


Το τετραήμερο 28-31/3/2013 πραγματοποιήθηκαν στον Παρνασσό οι Διεθνείς Αγώνες (f.i.s) “Apollon Cup” και παράλληλα για δύο μέρες διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑΓΕΝ στον ίδιο αγώνα .
Στους Διεθνείς Αγώνες πήραν μέρος 60 αθλητές από Ελλάδα, Σερβία, Σουηδία, Βοσνία, Ιταλία, Αλβανία, Βραζιλία, Ρουμανία, Γαλλία, Σλοβενία, Λίβανο, Αυστραλία, Τουρκία, Βέλγιο και Κύπρο.

Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας Χίλιες και μία νύχτες με τον «Μαμαλάκη»


Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας σε συνεργασία με το River Art Café - Εστιατόριο και την κα Δώρα Τερζή, πραγματοποίησε  τη Δευτέρα 1η Απριλίου 2013 και ώρα 8.00 μμ, την τρίτη Βραδιά Γευσιγνωσίας με κεντρικό θέμα «Ανατολίτικες Γεύσεις». Ένα ακόμη γευστικό ταξίδι στη γειτονική μας Ανατολή αυτή τα φορά, έλαβε χώρα στο River Art Café, σε μια βραδιά γεμάτη μεθυστικά αρώματα, ξεχωριστές γεύσεις και πολλές εκπλήξεις!

Ο Δήμος Καρπενησίου πρωτοπορεί στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

Κέντρο Υποδοχής και Ενημέρωσης Επενδυτών 
& Απαλλαγή νέων επιχειρήσεων από τα Δημοτικά Τέλη


Μία ακόμη καινοτόμα ιδέα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση εισάγει η Δημοτική Αρχή στο Καρπενήσι. Με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για βιώσιμη ανάπτυξη στην περιοχή, ο Δήμος Καρπενησίου δημιουργεί ένα νέο πιο ευέλικτο και φιλόξενο περιβάλλον για τους νέους επιχειρηματίες, το οποίο στηρίζεται σε τρεις άξονες:

Γνώμη - Η τελευταία ευκαιρία...


Έχει χαθεί για τα καλά η μπάλα πέρα κει στον Δήμο Αγράφων και κανενός δεν ιδρώνει το αυτί εκτός ελαχίστων εκ των 27. Τα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Κυριακή κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Οργάνου, φανερώνουν ότι η κατάσταση είναι δραματική και πιθανότητα μη αναστρέψιμη. Τούτη τη φορά, κάποιοι αμετανόητοι αιρετοί εκ του Δ.Σ. όνομα και μη χωριό, έδωσαν τις χειρότερες εξετάσεις και μάλιστα ενώπιον πολλών εργοληπτών της περιοχής, των Προέδρων των Τ.Σ. και δημοτών.

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ - ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΎ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ



Δυστυχώς στον Δήμο Αγράφων δεν είχαμε εξελίξεις. Τα όσα γράφτηκαν νωρίτερα ήταν ένα αθώο πρωταπριλιάτικο ψέμα και τίποτε άλλο.
Πέρα από τις ευχές μας για καλό μήνα ας ευχηθούμε να αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα στον Δήμο Αγράφων, γιατί όπως έχει η κατάσταση, ο Δήμος μέρα με τη μέρα μαραζώνει. 

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ


ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΑΡΑ ΤΩ ΔΗΜΑΡΧΩ ΟΙ ΚΛ. ΦΟΥΡΛΙΓΚΑ, Θ. ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΣΙΩΛΗΣ
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον Δήμο Αγράφων. Μετά την αναβολή του χθεσινού Δ.Σ. με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Πόπης Γερακούδη, ορίστηκαν 3 νέοι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Αγράφων, ως στενοί συνεργάτες του Δημήτρη Τάτση.