Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Β΄

*Λοιπόν πριν κάμποσα χρόνια στο χωριό μου διεξάγονταν εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου της Κοινότητας. Υποψήφιοι ήταν ο παλιός ή καλύτερα ο απερχόμενος Πρόεδρος και ένας συγγενής μου.

Άρωμα Γυναίκας Ποιες γυναίκες "έκλεψαν" τις καρδιές των Ευρυτάνων

Τόσο στην Περιφέρεια όσο και στους Δήμους εκλέχτηκαν εκπρόσωποι του ωραίου φύλου, οι οποίες κατάφεραν και "έκλεψαν " τις καρδιές των Ευρυτάνων κι αυτό φάνηκε με τη ψήφο προτίμησης στα πρόσωπά τους.

Και φέτος στο Καρπενήσι για προετοιμασία η εθνική μπάσκετ

Την προετοιμασία της στο Καρπενήσι και στο Hotel Spa Montana θα κάνει και φέτος η εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών με νέο προπονητή τον Φώτη Κατσικάρη.
Η Εθνική θα αγωνιστεί στο μουντομπάσκετ, που θα γίνει στην Ισπανία (30 Αυγούστου-14 Σεπτεμβρίου), αντιμετωπίζοντας στον Β΄ Όμιλο την Αργεντινή, την Σενεγάλη, το Πουέρτο Ρίκο, τις Φιλιππίνες και την Κροατία.

Και οι χοροί καλά κρατούν

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π/Ε ΘΗΒΑΣ
«Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ» διοργανώνει την 4η Περιφερειακή Συνάντηση Χορευτικών Τμημάτων Συλλόγων Εκπ/κών A/βάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας

ΘΗΒΑ,
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θήβας «Ο Πίνδαρος» καλεί τα μέλη του και τους φίλους του να παραβρεθούν στην 4η Περιφερειακή συνάντηση των χορευτικών τμημάτων των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Στερεάς Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας την 1η  Ιουνίου 2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 7:00 μ.μ. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θηβών, Λιβαδειάς, Λαμίας, Ευρυτανίας και Χαλκίδας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Βουνό τα προβλήματα για τον νέο Δήμαρχο Αγράφων

Οι εκλογές πέρασαν και ο κυρίαρχος λαός απεφάνθη, όπως σε όλους τους Δήμους της χώρας έτσι και στον Δήμο Αγράφων. Παρότι δεν υπήρξε ενδιαφέρον για τον Δήμαρχο που εξελέγη χωρίς αντίπαλο, λόγω των όσων περιέργων συνέβησαν, οι Αγραφιώτες με σύνεση επέλεξαν τους 27 πλέον Δημοτικούς Συμβούλους μέσα από τον ίδιο Συνδυασμό, οι οποίοι από την 1η Σεπτεμβρίου 2014, θα αναλάβουν την ευθύνη, με τον Θοδωρή Μπαμπαλή στο τιμόνι, να διακυβερνήσουν τον Δήμο και κυρίως στην δική μας περίπτωση να τον βγάλουν από το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΕΡΟΣ Α΄

*Έφτασαν και στα δικά μου αυτιά, όπως και σε πολλών άλλωστε τα λεγόμενα τελευταίως για τις εκλογές στον Δήμο Αγράφων.

Διήμερες Εκδηλώσεις στις Κορυσχάδες

Ο Δήμος Καρπενησίου διοργανώνει εκδηλώσεις διήμερου εορτασμού για  τη συμπλήρωση των 70 χρόνων από τη Σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου, το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: 
ΣΑΒΒΑΤΟ  31 ΜΑΙΟΥ 2014
Συνεδριακό κέντρο Καρπενησίου
ΩΡΑ: 19.15   Χαιρετισμός Δημάρχου Καρπενησίου

ΜΗΝΥΜΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΥΡΑ

Θερμά συγχαρητήρια στον Κώστα Μπακογιάννη για την εκλογική νίκη του. Ηταν νίκη όλων των Ευρυτάνων και των Στερεοελλαδιτών, οι οποίοι πίστεψαν στο «καινούργιο». Μας έκανε όλους  περήφανους. Επίσης συγχαρητήρια στον Αρη Τασιό και εύχομαι και στους δύο να μην διαψεύσουν τις προσδοκίες του Ευρυτανικού λαού. Θέλω από βάθους καρδιάς, να ευχαριστήσω και εγώ, όσους Ευρυτάνες λεοντόκαρδους, με τίμησαν με την ψήφο τους, στις πρόσφατες Περιφερειακές Εκλογές

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΛΟΚΥΘΑ

Από καρδιάς θέλω να συγχαρώ για την εκλογή τους, τον νέο  περιφερειάρχη μας τον Κώστα Μπακογιάννη και τον νέο δήμαρχό μας Νίκο Σουλιώτη, να τους ευχηθώ καλή και δημιουργική θητεία. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνδημότες μου, που στήριξαν τον συνδυασμό μας και ιδιαίτερα όσους με τιμήσανε με την ψήφο τους

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΙΒΡΟΥ

Θέλω να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.  Το παρόν εκλογικό αποτέλεσμα είναι σαφές και δεν χωράει αμφισβήτησης. Θεωρώ όμως ότι είναι ένα αποτέλεσμα συναλλαγών, εκβιασμών,  ψεύτικων υποσχέσεων, κομματικών και προσωπικών σκοπιμοτήτων.

Εκδήλωση από τους μαθητές των Γυμνασίων & Λυκείου Καρπενησίου Γέφυρες Αγάπης με τους Ομογενείς της Αμερικής - Σημαντική η Προσφορά του Ομογενή μας Γρηγόρη Ζαχαρόπουλου και 2 ακόμη Ευρυτάνων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση ‘ΓΕΦΥΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΙV’  τη Δευτέρα 19 Μαΐου στο κατάμεστο Συνεδριακό κέντρο.
27 μαθητές  (13 από το 1ο Γυμνάσιο, 4 από το 2ο Γυμνάσιο, μια μαθήτρια από το Ειδικό Σχολείο και 9 μαθητές από το Γενικό Λύκειο ) συνεργάστηκαν και ένωσαν τις μουσικές τους ικανότητες με τη βοήθεια της προέδρου του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου, κ. Ελένης Μπακογιάννη, και κατάφεραν να προσφέρουν μια ευχάριστη βραδιά στους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των μαθητών και στήριξαν την προσπάθειά τους.

Συνάντηση μελών της ΟΕΣ για φορολογικά, οικονομικά, λειτουργικά ζητήματα των Συλλόγων

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα  στην αίθουσα Μεχαλοχωριτών –Μαυροκορδάτου 56  5ος όροφος  το Σάββατο 3  Μαΐου και ώρα 11 η συνάντηση των Ευρυτανικών Συλλόγων κατόπιν  προσκλήσεως του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.
 Η ανταπόκριση  των Δ.Σ. των Συλλόγων  θερμή και οι συζητήσεις ενημερωτικές και εποικοδομητικές, το κύριο μέρος των συζητήσεων ήταν σχετικά  με  τα φορολογικά –οικονομικά – λειτουργικά ζητήματα των Συλλόγων  και περαιτέρω συνεργασίες Ο.Ε.Σ –Συλλόγων .

ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΤΣΟΥΚΑΣ

Ωραίες στιγμές από το πανηγύρι των Αγίων Κων/νου και Ελένης στην Τσούκα. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε αρτοκλασία στον αύλιο χώρο του πανηγυρίζοντα Ιερού Ναού και ακολούθησε παραδοσιακό πανηγύρι με την συμμετοχή μικρών και μεγάλων. Μπράβο στο Εκκλ. Συμβούλιο για την άψογη διοργάνωση της πανηγύρεως και σε όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ – 31 ΜΑΙΟΥ

Με αφορμή την ημέρα αυτή το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π. Ε. Ευρυτανίας ΑΛΚΥΟΝΗ ανοίγει την κουβέντα για το κάπνισμα….
Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Μαΐου, με απόφαση που πήρε το 1988 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, για να μας υπενθυμίζει τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Άρθρο Τούρκου για την Άλωση της Πόλης που λέει ανατριχιαστικές αλήθειες!

Με ένα εντυπωσιακά ειλικρινές άρθρο, που δημοσιεύτηκε το 2009 στην έγκυρη εφημερίδα SABAH, από τον Engin Ardic, γνωστό συγγραφέα και δημοσιογράφο στην Τουρκία στηλιτεύεται ο Τουρκικός τρόπος εορτασμού της πτώσης της Κωνσταντινούπολης στις 29 Μαίου. Στο εν λόγω άρθρο ο συγγραφέας παρουσιάζει µια σειρά από αλήθειες για τις οποίες το Κεµαλικό καθεστώς εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να καταπνίξει. Αξίζει να παρατεθεί μεταφρασμένο μέρος του κειμένου, από την συγκεκριμένη διεύθυνση της Τουρκικής εφημερίδας Sabah το οποίο έχει ως εξής :

Προσευχή των υποψηφίων των εξετάσεων

Kύριε Ιησού Χριστέ,Υιέ και Λόγε του Ζωντανού Θεού, η Σοφία του Πατέρα που δεν έχει αρχή, η Πηγή και ο Χορηγός της γνώσεως ∙Εσύ που δημιούργησες με Σοφία όλα όσα υπάρχουν στη γη και τον άνθρωπο ∙Εσύ που γέμισες με σοφία τους αγραμμάτους Μαθητές Σου και τους ανέδειξες Κήρυκες και Αποστόλους του Ευαγγελίου Σου σε ολόκληρη την Οικουμένη ∙

ΖΗΤΩ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Με το παρόν σχόλιό μου έρχομαι μετά τις Εκλογές για την ανάδειξη Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καρπενησίου, να ευχαριστήσω από βάθους καρδίας όλους εκείνους τους επώνυμους και ανώνυμους που στήριξαν την υποψηφιότητά μου. Ιδιαίτερα μάλιστα εκείνους που αν και δεν ανήκουν στον ιδεολογικό και πολιτικό χώρο μου έκαναν την υπέρβαση και απέδειξαν πρωτόγνωρη ωριμότητα και στήριξαν ανθρώπους μεταξύ των οποίων και εμένα και μάλιστα απέδειξαν να ξεχωρίζουν ανθρώπους με προσωπικότητα και ήθος. Και μάλιστα πέρα και έξω από κάθε προεκλογική υπόσχεση, συμμαχία ή συναλλαγή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΗ

Κατ’ αρχάς τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στον Κώστα Μπακογιάννη  για την καθαρή νίκη όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για όλο το Στερεολλαδίτικο κόσμο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις Ευρυτάνισσες και σε όλους τους Ευρυτάνες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και με την εμπιστοσύνη τους με επανεξέλεξαν Περιφερειακό Σύμβουλο.
Τα συγχαρητήριά μου επίσης στο Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Σουλιώτη Νικόλαο και στο Δήμαρχο Αγράφων κ. Μπαμπαλή Θεόδωρο, ο οποίος επιφορτίζεται και με ένα ακόμη σημαντικό θεσμικό ρόλο, της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κώστας Μπακογιάννης Περιφερειάρχης στην καρδιά της Ελλάδας


Στον αείμνηστο πατέρα του Παύλο και στην μητέρα του Ντόρα, αφιέρωσε την νίκη, βαθιά συγκινημένος, ο απερχόμενος Δήμαρχος Καρπενησίου
Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας θα είναι για την επόμενη πενταετία ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος εξελέγη με ποσοστό 55,71% και 31 έδρες, έναντι 44,29% και 19 έδρες που πήρε ο αντίπαλός του, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Απόστολου.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τα θερμά μου συγχαρητήρια από τα βάθη της καρδιάς μου, στο νέο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κώστα Μπακογιάννη, στον φέρελπι αυτό πολιτικό του τόπου μας, για την μεγάλη του επιτυχία στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Η μητέρα του, η αδελφή του και ο παππούς του δάκρυσαν από χαρά και η ψυχή του αείμνηστου πατέρα του, αγαλλίασε από εκεί που βρίσκεται.

Βόμβα μεγατόνων στο Δήμο Αγράφων - Σύμφωνα με το Νόμο και την επίσημη ανακήρυξη του Συνδυασμού του Θ. Μπαμπαλή, μεγάλες ανακατατάξεις στην εκλογή των Δημοτικών Συμβούλων Ποιοι Δ.Σ. μένουν εκτός, ποιοι εκλέγονται

Εξελίξεις που επιφέρουν ανακατατάξεις στην εκλογή των Δημοτικών Συμβούλων, έχουμε στο Δήμο Αγράφων. Σύμφωνα με την επίσημη ανακήρυξη από το Πρωτοδικείο Ευρυτανίας του Συνδυασμού του Θοδωρή Μπαμπαλή, που έγινε σήμερα το μεσημέρι και με βάση τον Νόμο, Δημοτικοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ


Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Βόμβα μεγατόνων στο Δήμο Αγράφων

Σύμφωνα με το Νόμο και την επίσημη ανακήρυξη του Συνδυασμού του Θ. Μπαμπαλή, μεγάλες ανακατατάξεις στην εκλογή των Δημοτικών Συμβούλων
Ποιοι Δ.Σ. μένουν εκτός, ποιοι εκλέγονται - Περισσότερα σε λίγο 

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΘΟΔΩΡΗ ΚΑΤΣΙΑΔΑ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μου που με την ψήφο τους με τίμησαν και με ανέδειξαν 1ο Δημοτικό Σύμβουλο στον Δήμο Απεραντίων και 2ο στο σύνολο του Δήμου Αγράφων!

Χαίρομαι ιδιαίτερα καθώς αισθάνομαι πως η προσπάθειά μου όλα αυτά τα χρόνια να αρθρώσω έναν λόγο καθαρό σεβόμενος πρωτίστως τα δικαιώματα όλων των Αγραφιωτών , αποδείχθηκε μέσω της δικής σας ανταπόκρισης, μια καλή επιλογή.

ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

*Πέρασαν και οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων Δημάρχων στο Νομό μας, αναδεικνύοντας νικητές, τον Νίκο Σουλιώτη στο Καρπενήσι που επικράτησε με μεγάλη άνεση των αντιπάλων του, με ποσοστό 60% και τον Θοδωρή Μπαμπαλή στα Άγραφα, που δεν είχε αντίπαλο μετά τα όσα συνέβησαν με τον Συνδυασμό του Χρήστου Δημητρόπουλου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας εκλέχτηκε ο Κώστας Μπακογιάννης στο δεύτερο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών με ποσοστό περίπου 56%.

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών στην νέα μας ιστοσελίδα.

Απάντηση Τσεκούρα στην επιστολή Πάζιου

Σε απάντηση της επιστολής της κας Μαρίας  Πάζιου πρώην μέλους του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Καρπενησίου η Διοίκηση του Νοσοκομείου, αν και θεωρεί ότι δουλειά της δεν είναι οι απαντήσεις στις εκάστοτε επιστολές θιγμένων ή παραπονούντων μελών του Δ.Σ. , θα κάνει μια εξαίρεση και θα ενημερώσει έγκυρα και υπεύθυνα την κοινή γνώμη της Ευρυτανίας για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα.

Μήνυμα Ντόρας Ράπτη

"Θέλω να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου, ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όλους τους Αγραφιώτες-Αγραφιώτισσες , που με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.
Ειδικές ευχαριστίες στους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα και με στήριξαν από το πρώτο μου προεκλογικό βήμα !!!

 Η πρώτη επαφή με τα κοινά δε σας κρύβω ότι με εξέπληξε ευχάριστα, γεγονός που με  καθιστά διπλά υποχρεωμένη να υπηρετήσω το καθήκον  με συνέπεια, ευθύνη και αποφασιστικότητα .

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δυναμώνουμε – ψηφίζουμε 
το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές
Ψηφίζουμε τους υποψηφίους 
της Λαϊκής Συσπείρωσης 
στο β’ γύρο των τοπικών εκλογών

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Η Μαρία Βούρτσα - Μαρούλη εξελέγη Πρόεδρος του Τ.Σ. στην έδρα του Δήμου Αγράφων

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως προνομιακός χώρος άσκησης πολιτικής οφείλει να προάγει συνεχώς την ισότητα των φύλων. Η ένταξη του φύλου σε όλες τις διαστάσεις της πολιτικής είναι κρίσιμος παράγοντας ουσιαστικοποίησης της δημοκρατίας και στροφής της σε ένα όλο και πιο ανθρωποκεντρικό μοντέλο. Παράλληλα, η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι, ίσως, το ιδανικότερο επίπεδο για τη συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική. Είναι το επίπεδο που έχει ολοένα και μεγαλύτερο αντίκτυπο στην καθημερινή ζωή. Επιτρέπει περισσότερο από κάθε άλλο τη συμφιλίωση της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Είναι το κοντινότερο επίπεδο στις τοπικές κοινωνίες, γεγονός που διευκολύνει τη συμμετοχή στα κοινά.

Με βάση τα παραπάνω, αιτιολογείται στο ακέραιο η συμμετοχή του ασθενούς φύλλου, στα κοινά του τόπου μας, όπου αρκετές γυναίκες κατέβηκαν στις εκλογές διεκδικώντας την ψήφο μας.
Μια από αυτές είναι και η Μαρία Βούρτσα – Μαρούλη, σύζυγος του Σπύρου Βούρτσα, μητέρα 3 τέκνων, που ζει με την οικογένειά της στην Κρέντη. Η Μαρία που είναι νοσηλεύτρια στο επάγγελμα, εξελέγη την περασμένη Κυριακή Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της έδρας του Δήμου Αγράφων, στέλνοντας ένα μεγάλο μήνυμα ότι η γυναίκα μπορεί να τα καταφέρει καλά και στην πολιτική.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΥΜΙΟΥ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ


Αγαπητοί Αγραφιώτες και Αγραφιώτισσες

Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε και στηρίξατε με την ψήφο σας την προσπάθεια μου σε αυτό τον εκλογικό αγώνα. Επιπλέον να διαβεβαιώσω και αυτούς που έκαναν άλλη επιλογή ότι ο σεβασμός μου θα είναι απόλυτος στο πρόσωπό τους.
Δεσμεύομαι για τα επόμενα πέντε χρόνια από όποια θέση και αν βρίσκομαι να σας υπηρετώ όλους με εντιμότητα, μεράκι και φιλότιμο.

ΜΥΝΗΜΑ Κ. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΪΟΥ

Αγαπητοί Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες,
Την Κυριακή που πέρασε, επιτελέσαμε όλοι το Δημοκρατικό μας καθήκον και δικαίωμα, εκλέγοντας τους αντιπροσώπους μας στην Αυτοδιοίκηση.
Την ερχόμενη Κυριακή 25 Μαΐου 2014, καλούμαστε και πάλι, να ολοκληρώσουμε την εκλογή των αντιπροσώπων μας στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, αναδεικνύοντας τον Κώστα Μπακογιάννη νέο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Ταυτόχρονα καλούμαστε, να επιλέξουμε και τους αντιπροσώπους μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες, γιατί καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία και την προοπτική της πατρίδας μας.

Τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο της Μαριγούλας Κ. Μπούρα, στους Άγιους Ταξιάρχες του Μαράθου

Πολλοί  Μαραθιώτες, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας Μπούρα τίμησαν τη μνήμη της Μαριγούλας Κ. Μπούρα,  το Σάββατο 17 Μαΐου στους Αγιους Ταξιάρχες.

Τα επίσημα από το Πρωτοδικείο Αποτελέσματα των υποψηφίων συμβούλων στα Άγραφα

Ανακοινώθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα από το Πρωτοδικείο Καρπενησίου όσον αφορά την σταυροδοσία των δημοτικών συμβούλων στον δήμο Αγράφων στα 51 εκλογικά τμήματα.