Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΗΣ PISA ΜΟΧΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου τολμά να στέλνει δήθεν ανεξάρτητους ερευνητές στα σχολεία για να τα αξιολογήσουν με βάση τους δείκτες της PISA!!

Καρπενησιώτικο Καλλιτεχνικό Κατινάζ - Του συνεργάτη μας Γιάννη Λέρη

Πολλοί από εμάς έχουμε κάνει τα Χριστούγεννα πατινάζ στο παγοδρόμιο, όπου είχε βάλει ο Δήμος Καρπενησίου τις γιορτές που μας πέρασαν. Τσουλάγαμε, χορεύαμε, «τρώγαμε» τούμπες και γενικά περνούσαμε ωραία με τις παρέες μας.

H 2η ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ και ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

* Απαράδεκτοι είναι όσοι καταφέρθηκαν ενάντια στον Πρόεδρο της Δυτ. Φραγκίστας Θύμιο Κολοκύθα που ανέδειξε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα του χωριού του.

Κατολίσθηση στο δρόμο από Αγαλιανό προς Προυσσό, κοντά στη Βελωτά



Κατολίσθηση , που επέφερε πτώση βράχου στο οδόστρωμα,σημειώθηκε πριν λίγη ώρα  λίγα χιλιόμετρα μετά τον Αγαλιανό , στα όρια των νομών Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας και συγκεκριμένα  στο δρόμο προς Βελωτά-Προυσσό. Η κυκλοφορία μάλιστα στο σημείο διακόπηκε και εκεί σπεύδουν η Αστυνομία και  μηχανήματα για να ανοίξουν το δρόμο. Από ευτύχημα δεν θρηνήσαμε θύματα από διερχόμενα οχήματα.

Στις 11-2- 2012 η κοπή της πίτας των Υπαλλήλων ΟΤΑ

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΤΑ Ευρυτανίας θα πραγματοποιήσει την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 8.30μ.μ. στην ταβέρνα «ΠΑΝΟΡΑΜΑ». Θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα.
Τιμή: 11 ευρώ το γεύμα.

Σοφά λόγια...!


Μάθε ν' ακούς. Μερικές φορές η ευκαιρία χτυπάει την πόρτα πολύ απαλά....

Η καύχηση είναι δείγμα πνευματικής κατωτερότητας.

Τους μεν κενούς ασκούς τους φουσκώνει ο άνεμος, τους δε ανόητους ανθρώπους η αλαζονεία.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ « Η ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑ » - ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Εμείς οι καταγόμενοι από τα χωριά του Κρικελλοποτάμου, χωριά των Τοπικών Κοινοτήτων Ψιανών και Ρωσκάς Ευρυτανίας, μέλη του Συλλόγου «Η ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΑ»,

Σε τι κόσμο Μπαμπά - Γράφει ο Γιώργος Σταυράκης

Το πλοίο που λέγεται Ελλάς, ένα κρουαζιερόπλοιο με επιβάτες την νεοελληνική μπουρζουαζία φτιασιδωμένο και μεγαλοπρεπές, τώρα δείχνει να εισέρχεται σε τυφώνα και οι επιβάτες του και πάλι να βλέπουν το ναυάγιο όλο και πιο κοντά. Κάπως έτσι μπορεί κανείς σκωπτικά να περιγράφει σήμερα την Ελλάδα των «Ελλήνων Χριστιανών».

ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ


Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενούμε σήμερα άρθρο του μαθητή της Δ΄ Τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου Σεραφείμ Μπίκα που επιλέχθηκε από τους ίδιους τους συμμαθητές του για να σταλεί προς δημοσίευση στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Στο μάθημα της Γλώσσας όλοι οι μαθητές κλήθηκαν να συντάξουν ένα άρθρο με επίκαιρο θέμα που να ενδιαφέρει την τοπική κοινωνία και να επιδιώξουν τη δημοσίευσή του είτε στη σχολική είτε σε τοπική εφημερίδα της πόλης τους. Από την πλευρά συγχαίρουμε τον μαθητή για το συγκεκριμένο άρθρο, μέσω του οποίου εκφράζεται για τα αδέσποτα ζώα αλλά και τους δασκάλους του, για την ομολογουμένως εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Σχολείο αυτό. Είμαστε πάντα στην διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας του τόπου μας, προκειμένου να προβάλουμε ανάλογα άρθρα και τοποθετήσεις των παιδιών μας.

ΤΣΑΚΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΚΛΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ (Από το βιβλίο του Κώστα Δ. Παπαδημητρίου) «ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ – ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ‘21»

Ανήκε στην ανυπόταχτη βουνίσια ράτσα των Αγράφων ο καπετάν Τσάκας, που απροσκύνητη εκεί πάνω στις κλεισούρες και τα κορφοβούνια της λεβεντογέννας Ρούμελης, αποτέλεσε «τη μαγιά της λευτεριάς», όπως ονόμασε την κλεφτουριά ο Μακρυγιάννης.

Σημαντική διάκριση του Λυκείου Καρπενησίου στο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Πειραμάτων EUSO 2012

Η ομάδα μαθητών του Λυκείου Καρπενησίου διακρίθηκε και απέσπασε "ΕΠΑΙΝΟ" στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Πειραμάτων EUSO 2012, που έγινε στις 21/1/2012 στην Αθήνα και στις εγκαταστάσεις του ΕΚΦΕ Ν. Φιλαδέλφειας.
Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 48 σχολεία από όλη την Ελλάδα. Κάθε ομάδα αξιολογήθηκε στην εκτέλεση τριών πειραμάτων (Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας)

Η φλόγα της αγάπης - Του Κων/νου Ηλ. Μήτσιου

Μπορεί το καλοκαίρι οι φλόγες από τις πυρκαγιές να καταστρέφουν τα πάντα, στην αίθουσα όμως του ξενοδοχείου «ΤΙΤΑΝΙΑ» στην Αθήνα κατά την κοπή της πίτας της Εταιρείας Ευρυτάνων Επιστημόνων

ΜΙΑ «ΑΥΛΗ» ΔΕΝ ΧΩΡΕΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΑ … Του Ηλία Προβόπουλου

ΗΠρασιά, (πρώην Ζελενίτσα), είναι ένα μεγάλο χωριό της Ευρυτανίας, στα σύνορα με το νομό Καρδίτσας που περισσότερο θα μπορούσε να θεωρηθεί ως χωριό της Αργιθέας παρά του Απεράντιου και τούτο εύκολα διακρίνεται από τον χαρακτήρα των ανθρώπων της και φυσικά τον ιδιαίτερο πολιτισμό που ανέπτυξαν κάποτε και λίγα στοιχεία του παραμένουν ζωντανά και εμφανή ως τα σήμερα, ιδιαίτερα στη μουσική και στα πανηγύρια.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην 24η AGROTICA 2012

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στην 24η AGROTICA 2012, τη Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, με ένα κεντρικό περίπτερο και με στόχο την προβολή των δραστηριοτήτων της Π.Στ.Ε και των αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας.

Tην κάλυψη των θέσεων για την παράλληλη στήριξη μαθητών στην Ευρυτανία, ζητά ο Ηλίας Καρανίκας

Με Ερώτησή του προς την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Άννα Διαμαντοπούλου ζητά την κάλυψη όσο το δυνατόν περισσοτέρων θέσεων εκπαιδευτικών παράλληλης στήριξης στην Ευρυτανία ο Βουλευτής.
Συγκεκριμένα το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
«Αξιότιμη κυρία Υπουργέ,
Στο πλαίσιο της ιδιαίτερης συγκυρίας για τα σχολεία της Ευρυτανίας τα οποία στερούνται ήδη βασικών υποδομών έρχεται να προστεθεί ένα επιπλέον εμπόδιο στην ισότιμη λειτουργία του σχολείου για όλους τους μαθητές ανεξαιρέτως.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΙΑΣ ΔΡΑΧΜΗΣ - Γράφει ο Ηλίας Προβόπουλος

Τον πέτυχα προ ημερών στο Μοναστηράκι, τον φίλο μου Γιώργο που έχει ένα καρότσι στη γωνία της Πλατείας και της οδού Ηφαίστου που πουλάει διάφορα πράγματα αξίας και τον οποίο γνωρίζω πάνω από τριάντα χρόνια, να κάνει μια συνηθισμένη γι’ αυτόν δουλειά: να γυαλίζει διάφορα παλαιά νομίσματα, όπως αυτή την τσίγκινη δραχμή του Καποδίστρια.

Η 1η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

* Σπουδαία από κάθε πλευρά θα χαρακτηρίσω την πρωτοβουλία πολιτών της Βαλαώρας, να εκφράσουν εμπράκτως την αγανάκτησή τους και την αντίστασή τους στην φοροεισπρακτική τακτική των κυβερνώντων, που προσπαθούν με κάθε είδους χαράτσια να πλήξουν καίρια τον έλληνα πολίτη.

Αντιδράσεις για το «λουκέτο» στο Τμήμα Ασφάλειας & Υγείας της Επιθεώρησης Εργασίας Ευρυτανίας

Την έντονη διαμαρτυρία των εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κου Κέντρου,

Ο ΤΑΣΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ νέος Γραμματέας της Π.Ε. ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδας

Την Παρασκευή 27/1/12, πραγματοποιήθηκε διαδικασία για την ανασυγκρότηση της ΠΕ ΠΑΣΟΚ Στερεάς Ελλάδος,  μετά το θάνατο του μέχρι τώρα γραμματέα της Περιφερειακής Επιτροπής του Γιάννη Μπούρα. Η  συνεδρίαση έγινε στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Λαμία. Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε κλιμάκιο από το τομέα οργανωτικού Κινήματος.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ της Κίνησης Πολιτών για την Προστασία του Ευρυτανικού Περιβάλλοντος στη Διαβούλευση επί του Σχεδίου Διαχείρισης Υδάτων του ΥΔ Δυτικής Στερεάς Ελλάδας

Απογοήτευση προκάλεσε στην Κίνηση Πολιτών για την Προστασία του Ευρυτανικού Περιβάλλοντος η έναρξη της διαβούλευσης στις 1 Δεκεμβρίου 2011 του πολυαναμενόμενου Σχεδίου Διαχείρισης του Υδατικού Διαμερίσματος Δυτικής Ελλάδας. 

Χορός και διασκέδαση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου.
Παρά το τσουχτερό κρύο, αρκετοί ήταν αυτοί που τίμησαν με την παρουσία τους την πολύ ζεστή αυτή εκδήλωση, που διοργανώθηκε άψογα από την Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ. του Συλλόγου, που είναι ένας από τους πιο δραστήριους και ζωντανούς συλλόγους της περιοχής μας.
Παρουσία του Περιφερειακού Συμβούλου Ευρυτανίας κ. Ταξιάρχη Σκλαπάνη,

Αναβολή των αγώνων του Σαββατοκύριακου 4-5/2

Η χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών ήταν έντονη και σφοδρή και μοιραία…το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Φεβρουαρίου δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση στην Α΄ Κατηγορία Ευρυτανίας.

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Αναφορικά με το Θέμα της Κατάργησης Δόμησης Κατοικίας Εκτός Σχεδίου

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Γενάρη με αφορμή αίτηση μελών του ΕΕ έγινε συζήτηση για το  σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος με τίτλο «Κατηγορίες και περιεχόμενο χρήσεων γης» - «Περιοχές ελέγχου και περιορισμού χρήσεων γης». Πρόκειται για ένα ΠΔ που μεταξύ άλλων πρακτικά καταργεί τη δόμηση κατοικίας εκτός σχεδίου, και έχει ξεσηκώσει πολλές διαμαρτυρίες – όπως είχε γίνει και με το ΓΠΣ.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Τοποθετήσεις της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στο 1ο ΔΣ του 2012

Στο ξεκίνημα του ΔΣ ο δημοτικός σύμβουλος του ΚΚΕ έκανε την εξής τοποθέτηση:
Θα θέλαμε πολύ να κάνουμε και εμείς ευχές για τη νέα χρονιά όμως δεν μπορούμε παρά να μιλήσουμε στους εργαζόμενους τη γλώσσα της αλήθειας. Το 2012 θα είναι χρονιά νέων σκληρών αντιλαϊκών μέτρων και σκληρών ταξικών αναμετρήσεων που θα κρίνουν πολλά.

“Γαλάζια” εξόρμηση με στόχο την έδρα



Στο πλαίσιο της πορείας της Νέας Δημοκρατίας προς το λαό και του παρατεταμένου προεκλογικού κλίματος που διανύουμε, κλιμάκια βουλευτών και στελεχών του κόμματος θα περιοδεύσουν και στην Ευρυτανία. Πιο συγκεκριμένα σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου επισκέφτετε τους Δήμους Καρπενησίου και Αγράφων, ο υπεύθυνος του Κόμματος για τον Νομό, Βουλευτής  Αιτωλ/νίας της Νέας Δημοκρατίας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης κ. Κων/νος Καραγκούνης

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 Π.Μ.

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 9 Π.Μ.

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΕΝΤΗ

ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για την Κυριακή, 5/2/2012, έκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας, στο χωριό Κρέντη, αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας. Θα ενημερωθείτε για τη νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας

Τυρί φέτα θα διανείμει ο Δήμος Καρπενησίου

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
ΝΟΜΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Πληροφορίες: Σπυριδούλα Καλύβα
Τηλέφωνο: 2237050000

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Καρπενησίου διανείμει τυρί φέτα, στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων.

Στερεά Ελλάδα:Που είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες

Α. Δ. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Ε. Ο. Καρπενησίου – Λαμίας (θέση Τούνελ).
Ε. Ο. Καρπενησίου – Λαμίας (θέση Ράχες Τυμφρηστού).
Επ. Ο. Καρπενησίου – Φουρνά (θέση Βράχος).
Επ. Ο. Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας.
Επ. Ο. Καρπενησίου – Φιδάκια.

ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ - ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

Σκληρή επιστολή του Αρχιεπίσκοπου στον Πρωθυπουργό. Ζούμε κατοχή - Πείτε ΟΧΙ σε εκβιασμούς και νέα άδικα μέτρα!  Ο Αρχιεπίσκοπος χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα αναφέρει στην επιστολή του πως η υπομονή των Ελλήνων εξαντλήθηκε και δεν μπορεί να αγνοείται ο κίνδυνος κοινωνικής ανάφλεξης “ούτε από εκείνους που διατάσσουν, ούτε από εκείνους που εκτελούν τις φονικές συνταγές τους».
Αναλυτικά η επιστολή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου:

ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΡΑΦΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή 3-2-2012 οι σχολικές μονάδες του Δήμου Αγράφων (Γυμνάσιο Κερασοχωρίου, Γυμνάσιο Δυτ. Φραγκίστας, ΕΠΑΛ Δυτ. Φραγκίστας,

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Με Αποφάσεις των τοπικών αρμοδίων Υπηρεσιών Τροχαίας, λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων, απαγορεύεται η κίνηση φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω των 3,5 τόνων από την 16.00’ ώρα σήμερα (1-2-2012) μέχρι την 08.00΄ ώρα αύριο (2-2-2012), στο παρακάτω Εθνικό Οδικό Δίκτυο:

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 
Α.Ο. Καρδίτσας-Πυργετός 1-0
ΑΠΟΚ - Καμένα Βούρλα 8-0
Αλμυρός Βόλου-Μουζάκι 1-1
Ελασσόνα-Πύρασος  1-0
Αγρότης Λιαν.-Ταυρωπός 1-0
Αμπελωνιακός-Αναγ. Καρδίτσας 0-0 

ΑΠΟΚ Βελούχι-Καμένα Βούρλα 8-0 - Παντός καιρού

Την πιο μεγάλη και εντυπωσιακή νίκη ευρυτανικής ομάδας στην Δ΄Εθνική σημείωσε η ΑΠΟΚΑΡΑ την περασμένη αγωνιστική. Η ομαδάρα του Παύλου Σερμπέση, κάνοντας επίδειξη δύναμης και σε συνδυασμό με πολύ καλό ποδόσφαιρο, διέλυσε τα Καμένα Βούρλα με το επιβλητικό 8-0, σκαρφαλώνοντας έτσι πάνω από την γραμμή της παραμονής.

Α΄ ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 15η αγωνιστική

Α΄ ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
15η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Απεραντιακός-Ραπτόπουλο 2-1
Φραγκίστα-Άγραφα 1-7
Μυρίκη-Ποταμιά 0-0
Κεράσοβο-Αίολος 1-3
Άγιος Προκόπιος-Κρέντη 0-6

Απεραντιακός-Ραπτόπουλο 2-1 - Νίκησε η εμπειρία

Ακόμη μια νίκη πρόσθεσε στα τελευταία θετικά του αποτελέσματα ο Απεραντιακός. Η ομάδα του Κώστα Πασά, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε της Δόξας με σκορ 2-1, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χ. Καρβέλη που πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του.
Ο Απεραντιακός έκανε ένα αρκετά καλό πρώτο ημίχρονο, το οποίο αποδείχτηκε  καθοριστικό στην εξέλιξη του αγώνα.

Κεράσοβο-Αίολος 1-3 Καθάρισε ο ... Μανώλης

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμμάνουελ Τζόνι που σημείωσε 3 γκολ, ο Αίολος επιβλήθηκε του Κερασόβου με σκορ 3-1, παραμένοντας έτσι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.  Το ματς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στο γήπεδο Κερασοχωρίου και ήταν στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣΕ. Οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους η καθεμία.

Μυρίκη-Ποταμιά 0-0 Κόλλησαν στο μηδέν

Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το παιχνίδι μεταξύ Μυρίκης και Ποταμιάς.  Η ομάδα του Σπύρου Κολόκα είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες να φτάσει στην νίκη, όμως δεν τις αξιοποίησε. Ήταν καλύτερη στα «σημεία» και κυρίως με επικίνδυνες αντεπιθέσεις θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα. Πρόσεξε περισσότερο την αμυντική της λειτουργία και είχε πολύ καλή παρουσία στα μετόπισθεν.

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Με αφορμή την απαράδεκτη κατάσταση που δημιουργήθηκε στο Νοσοκομείο Καρπενησίου, όταν λόγω έλλειψης καυσίμων σταμάτησε η θέρμανση και δεκάδες ασθενείς και εργαζόμενοι ξεπάγιασαν, η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σημειώνει :
•    Η απελευθέρωση της αγοράς των καυσίμων οδήγησε τον απόλυτο έλεγχο τους στα μονοπώλια και την συνεχώς αυξανόμενη κερδοσκοπία τους.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ - Πάγωσαν ασθενείς και νοσηλευτικό προσωπικό

Από πετρέλαιο έμεινε το Νοσοκομείο Καρπενησίου, μέσα στην βαρυχειμωνιά με αποτέλεσμα το βράδυ της περασμένης Τρίτης, γιατροί, νοσηλευτές και ασθενείς να περάσουν μια παγωμένη νύχτα.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό συνέβη επειδή ο πρατηριούχος-προμηθευτής δεν πληρώθηκε παρότι νωρίτερα είχε στείλει 4000 λίτρα.  Σήμερα το πρωί ο Αναπληρωτής Διοικητής Βαγγέλης Ξαρχάς

Άγιος Προκόπιος-Κρέντη 0-6 Επέστρεψε εξάσφαιρη


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η Κρέντη μετά το στραπάτσο από την Ποταμιά την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσαφόπουλου, μετά από ένα ημίχρονο που προβλημάτισε, μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και με αιχμές του δόρατος τον πολύ καλό Λάμπρο Γούλα που πέτυχε δυο γκολ και σε  επικράτησε του τοπικού Αγίου Προκοπίου με το επιβλητικό 0-6.

Νέες αλλαγές στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ

Το ΚΤΕΛ νομού Ευρυτανίας μετά από σχετική ανακοίνωσή του ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από τις 27 Ιανουαρίου 2012 και έπειτα δεν θα πραγματοποιείται το δρομολόγιο των 05:00 από Καρπενήσι προς Λαμία, όπως και των 6:50 από Λαμία προς Καρπενήσι, παρά μόνο κάθε Δευτέρα. Σε περίπτωση που η Δευτέρα είναι αργία το δρομολόγιο δεν θα πραγματοποιείτε. 

Στις 4 Μαρτίου 2012 το 15ο τακτικό συνέδριό της ΟΕΣ


Η Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 και ώρα 10.30 π.μ. στην αίθουσα του Τριφυλλείου ιδρύματος Κυθήρων, Θεμιστοκλέους 5, Αθήνα 8ος όροφος, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας  και θα τιμήσει τους διατελέσαντες προέδρους της για την πολύτιμη προσφορά τους στην Ο.Ε.Σ. Θα ακολουθήσει το 15ο  τακτικό συνέδριό της και αρχαιρεσίες .

Σπουδαίες επιδόσεις των αθλητών ΣΚΙ του ΕΟΣ Καρπενησίου στον 1ο Προκριματικό Αγώνα Π2-Κ2 στη Φτερόλακα Παρνασσού 14-15/1/2012 και στον 2ο, Π2-Κ2 που διεξήχθη στο Πισοδέρι Φλώρινας 21-22/1/2012

Το ξεκίνημά τους έκαναν τα παιδιά του ΕΟΣ Καρπενησίου (Π2-Κ2) (1997-1998) το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Ιανουαρίου στον Παρνασσό, στον 1ο Προκριματικό αγώνα Γιγαντιαίας κατάβασης  GS  &  Τεχνικής Κατάβασης SL (από φέτος η Βόρεια & η Νότια περιφέρεια διεξάγουν από κοινού τους αγώνες). Συνολικά συμμετείχαν 120 αθλητές και αθλήτριες, ενώ ο ΕΟΣ Καρπενησίου συμμετείχε με 5 αθλητές και 1 αθλήτρια συνοδευόμενοι από τον  πρόεδρο του ΕΟΣ Καραγκούνη Θανάση 

Σπουδαίες μεταγραφές στο τοπικό μας πρωτάθλημα

Ο Σερπάνος στο Κεράσοβο
Στην πρώτη της χειμερινή μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Κερασόβου. Ενέταξε στο δυναμικό της τον έμπειρο επιθετικό Δημήτρη Σερπάνο, που άνηκε μέχρι πρόσφατα στα Άγραφα.
Στην προσπάθεια, που κάνει για παραμονή το συγκρότημα του Πάνου Βλάχου δυναμώνει αρκετά την προβληματική του επιθετική γραμμή. Χάρης στην ικανότητα του πολυσύνθετου Σερπάνου

ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΑ

Καταγγέλλει τα Άγραφα η διοίκηση της Φραγκίστας

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της Δυτικής Φραγκίστας καταγγέλλει την ομάδα των Αγράφων για προσχεδιασμένη επίθεση εναντίον του Προέδρου της Φραγκίστας Αντώνη Κολοκύθα και των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας στο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή 29-1.

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ                      Δυτική Φραγκίστα, 30-01-2012
ΟΜΙΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ
ΔΥΤΙΚΗ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ
                                                             ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Η Διοίκηση του ανωτέρω Σωματείου σταθμίζοντας προσεκτικά τα γεγονότα που συνέβησαν την Κυριακή 29-01-2012 με την ομάδα των Αγράφων, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, στο γήπεδό μας ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ :
Στην φίλαθλη κοινή γνώμη της Ευρυτανίας :
Την βάρβαρη-άνανδρη-αντιαθλητική και προσχεδιασμένη, όπως φαίνεται, επίθεση ολοκλήρου της ομάδας των Αγράφων (συνοδοί-ποδοσφαιριστές) εναντίον του Προέδρου του Σωματείου μας, αλλά και των ποδοσφαιριστών μας (15 χρονών) με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους, και μετά το νικηφόρο τους αποτέλεσμα !!!
Λέμε σε όλους ότι τέτοια συμπεριφορά είχαμε και στον πρώτο αγώνα μεταξύ μας στο Καρπενήσι, που και τότε τραυματίστηκαν ποδοσφαιριστές μας και που είχαν σαν αποτέλεσμα τη νοσηλεία τους στο Νοσοκομείο Καρπενησίου. Τέτοιες ενέργειες πιστεύουμε ότι δεν βοηθούν το άθλημα, αλλά τουναντίον προσβάλλουν, τόσο την τοπική αθλητική αρχή, όσο και όσους άλλους συμβάλλουν με τις επιχορηγήσεις τους για την αναβάθμισή τους.
Εμείς θα συνεχίσουμε με τους πιτσιρικάδες μας, ώσπου και αυτοί να μεγαλώσουν και στο εξής θα τους προστατεύουμε με κάθε νόμιμο μέσον, έτσι ώστε να μην ξαναζήσουν τέτοιες στιγμές.

Από την Διοίκηση
του Α.Π.Ο.Δ.Φ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ


Α.Ο. ΑΓΡΑΦΩΝ                                                                          Καρπενήσι,
Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ                                                                       31 Ιανουαρίου 2011

                                                               ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Με λύπη πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση της ομάδας της Δυτικής Φραγκίστας, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Evrytania Sport. Στη συνέχεια  παραθέτουμε την απάντησή μας προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και για να μην αιωρούνται γεγονότα παραπληροφόρησης στο αναγνωστικό κοινό της Ευρυτανίας και όχι μόνο. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε συμπεριφερθήκαμε βάρβαρα, αντιαθλητικά και άνανδρα. Κανένας από τους συνοδούς, τους παίκτες και την διοίκηση της ομάδας των Αγράφων δεν προκάλεσε επεισόδια (τα γεγονότα μιλούν και μόνα τους και ας καταγγελθούν). Προκλητική, υβριστική και καταδικαστέα ήταν η συμπεριφορά συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών και κυρίως του προέδρου της ομάδας της Δυτικής Φραγκίστας. Και επειδή θέλουμε να μιλάμε με γεγονότα και όχι με εικασίες, παραθέτουμε τα όσα αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα: ‘’Στο 73’ με υπόδειξη του β’ βοηθού αποβάλλαμε εκτός γηπέδου τον παράγοντα της ομάδας ΑΠΟ ΔΥΤ. ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ, Κολοκύθα Αντώνιο διότι εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο βρίζοντας και απειλώντας τους παίχτες της φιλοξενούμενης ομάδος ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ’’.
Κλείνοντας, να επισημάνουμε πως εμείς θα συνεχίσουμε με αθλητική συμπεριφορά, τιμώντας το ποδοσφαιρικό πνεύμα της Ευρυτανίας και της φανέλας μας όπως άλλωστε κάνουμε στη μέχρι τώρα πορεία μας.

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ

Φραγκίστα-Άγραφα 1-7 Βαριά ήττα με παρατράγουδα

Με το επιβλητικό 7-1 επικράτησε της Φραγκίστας ο πρωτοπόρος Κατσαντώνης. Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου που απουσίαζε από το παιχνίδι αυτό, παρότι βρέθηκε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, αντέδρασε άμεσα και παίζοντας κατά διαστήματα καλή μπάλα, πέτυχε μια ακόμη μεγάλη νίκη και μάλιστα με 7 γκολ όπως και στον πρώτο γύρο, επί ενός αντιπάλου, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις ορέξεις των φιλοξενούμενων κυρίως στο Β΄ Ημίχρονο.

Στο φιλόξενο PALMIE BISTRO στην πλατεία Caravel Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μέσα στο Γενάρη, ο δυναμικός και δημιουργικός Σύλλογος των Μαυρομματιανών Αθήνας, έκοψε την Βασιλόπιτά του. Η εκδήλωση που διοργανώθηκε άψογα από το Δ.Σ. του Συλλόγου, έλαβε χώρα στο πάντα φιλόξενο PALMIE BISTRO στην πλατεία Caravel, που είναι ένα από τα δεκάδες καταστήματα  του Μαυρομματιανού  μεγαλοεπιχειρηματία κ. Γιώργου Χρ. Κουτρουλιά. Ο επιφανής και καταξιωμένος αυτός συμπατριώτης μας, πιστός στο ραντεβού του με την διαχρονική του προσφορά στον Σύλλογο,

ΕΠΑΜ Καρπενησίου

Ελληνίδες, Έλληνες
Τούτες τις ώρες που ο τόπος περνάει τις χειρότερες στιγμές στην Ιστορία του, που ζούμε σε ένα ασφυκτικό καθεστώς νέας κατοχής, όπου τα όπλα των κατακτητών δεν φαίνονται με το μάτι, αλλά σκοτώνουν αθόρυβα τους διπλανούς μας (μέχρι να έρθει η σειρά μας), όπλα που κρύβονται πίσω από λέξεις και πολυσέλιδα κείμενα που δεν τα διαβάζουν ούτε αυτοί που τα υπογράφουν για να γίνουν νόμοι του κράτους, που καλούμαστε να πληρώσουμε ένα επαχθές χρέος που έχει σχεδιαστεί, έτσι ώστε όσο περισσότερο πληρώνεται, τόσο περισσότερο να αυξάνεται, που μεθοδεύεται η υποθήκευση και εκποίηση της χώρας, που καταστρέφεται η ζωή μας και αυτή των παιδιών μας, σας καλούμε να έρθετε κοντά μας και να πυκνώσετε τις τάξεις του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ).

«Έφυγε» ο γερόλυκος των Αγράφων

Σε ηλικία 64 ετών, ταξίδεψε πρόωρα στην αιωνιότητα προχθές το βράδυ, ο Παύλος Τσιγαρίδας, γνωστότερος ως ο γερόλυκος των Αγράφων αλλά και ως “ο γιός της Μήτραινας”, όπως ο ίδιος πολλές φορές αποκαλούσε την αφεντιά του. Ο αείμνηστος υπήρξε μια σπουδαία προσωπικότητα για τον τόπο μας,
Γεννήθηκε στο Μάραθο Αγράφων Ευρυτανίας (Μύρεσι) στην Αετοφωλιά του περήφανου και μοναδικού Ήρωα της Ρωμιοσύνης, που ήταν η γενέτειρα του Κατσαντώνη το 1947 (21-11-1947).
Τελείωσε το Λύκειο Καρπενησίου το 1964-65 και αμέσως μετά και μέχρι το 1967 εργάστηκε ως εργάτης στα φράγματα Κρεμαστών και Καστρακίου μέχρι και τον Απρίλιο του 1967. Αμέσως μετά κατατάχθηκε στον Ελληνικό Στρατό και παρέμεινε υπηρετώντας τον, ως Έφεδρος εξ Εφέδρων μέχρι και τον Ιούνιο του 1973, που έφυγε οικειοθελώς με τον βαθμό του Υπολοχαγού.

Ποιοι βουλευτές του ΠαΣοΚ στηρίζουν Βενιζέλο και ποιοί είναι απέναντι


Από την Κοινοβουλευτική ομάδα μετά την σημερινή εξέλιξη, τον Βαγγέλη Βενιζέλο στηρίζουν .ο Ανδ Λοβέρδος, ο Κώστας Σκανδαλίδης [ήταν ο βασικός προξενητής ανάμεσα σε Βενιζέλο και Λοβέρδο] και ο Μιλτ.Παπαϊωάννου. Ακόμα τον στηρίζουν οι... Κώστας Καρτάλης, η Τόνια Αντωνίου ,ο Γ. Αμοιρίδης, Β. Γερανίδης, Λ. Γρηγοράκος, Ρ. Ζήση, Ε. Καϊλή, Π. Κουκουλόπουλος, Ν. Σαλαγιάννης, Β. Κεγκέρογλου , Ο. Κωνσταντινόπουλος. . Γ. Παπακωνσταντίνου,

10 ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ & ΜΙΑ ΚΥΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ!!!

Μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, σε μία δημοτική έκταση του Δήμου Βόλβης αποτυπώνεται σε όλο του το μεγαλείο ο παραλογισμός της Δημόσιας Διοίκησης στη χώρα μας. Κι αυτό γιατί την ώρα που το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (λέει πως) σχεδιάζει το Επιτελικό Κράτος*,

Συνελήφθη 54χρονος ημεδαπός δράστης ανθρωποκτονίας

Συνελήφθη, στις (31-01-2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, ένας 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία  για ανθρωποκτονία από πρόθεση 30χρονου  υπηκόου Αλβανίας και οπλοχρησία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ


Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!! ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 όλα τα σχολεία (Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης) στο Δήμο Καρπενησίου, μετά την σχετική απόφαση του Δήμου, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Οι  Σύλλογοi Γονέων  του 1ου και 2ου  Γυμνασίου  Καρπενησίου εκφράζουν  την έντονη δυσαρέσκεια τους  προς  τους υπευθύνους του Δήμου Καρπενησίου,  που ενώ  ειδοποίησαν τους μαθητές των Δημοτικών και των Γυμνασίων της πόλης μας

«Βιολογική γεωργία» από το πρόγραμμα Αγροτική Ανάπτυξη 2007-2013

Το τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς να συμμετάσχουν στη δράση 1.1. «Βιολογική Γεωργία» του μέτρου 2.1.4. «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007 – 2013 του Καν.(ΕΚ) 1698/2005 του Συμβουλίου για τη στήριξη της Αγροτικής Ανάπτυξης από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο.

ΑΙΤΗΣΗ Μελών Τ.Ε.Ε. Τμ. Αν. Στερεάς Ελλάδας / Ευρυτανίας Μελών Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.Νομ. Τμ. Φθιώτιδας - Ευρυτανίας

 Καρπενήσι 19-01-2012
ΠΡΟΣ :
•κ. Καρανίκα Ηλία  Βουλευτή Ευρυτανίας
•Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας / Π. Ε. Ευρυτανίας
•Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Καρπενησίου
•Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Αγράφων
   Κύριοι,
   πριν λίγες ημέρες,  τέθηκε από το ΥΠΕΚΑ σε δημόσια διαβούλευση  το με ημερομηνία 19-12-2011 σχέδιο Π.Δ. με τίτλο  «Κατηγορίες και περιεχόμενο χρήσεων γης». Μεταξύ άλλων το άρθρο 14 αναφέρεται στις «Περιοχές Ελέγχου και Περιορισμού Δόμησης και Χρήσεων».

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Σε εφαρμογής σχετική εγκυκλίου της Γραμματείας Προγράμματος, αρ.Πρωτ:1464/9-12-2011, με Θέμα: «Διαδικασία ολοκλήρωσης των Περιφερειακών Προγραμμάτων του Κυβερνητικού Προγράμματος Ν.Δ.» πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012 κ΄ώρα 19:00μμ, στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε Ευρυτανίας στο Καρπενήσι,

H 1η ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

*Πάει και το παγοδρόμιο. Και εκεί που έλεγα ότι στις αποκριές θα «ντυθώ» Μπιλ kostetsossssssss και να κάνω τα τσαλίμια μου, καθότι προέβη στην αγορά ειδικής φορεσιάς, πήγα να σκάσω από την στεναχώρια μου, μόλις έμαθα ότι το παγοδρόμιο θα ξηλωθεί. Βέβαια μετά από ώριμη σκέψη, συνήλθα και αντιμετώπισα πιο ψύχραιμα το όλο θέμα.