Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για τον Προϋπολογισμό του Δήμου Καρπενησίου

Η συζήτηση και η ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου μας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31ης Μάρτη 2011 ήταν και ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική. Έδειξε ακόμη πιο καθαρά ότι πίσω από τη φραστική αντιπολίτευση και τον ανούσιο διαδικαστικό κλεφτοπόλεμο υπάρχει απόλυτη και στρατηγική σύμπτωση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΣΥ τόσο στο αντιδραστικό πλαίσιο του Καλλικράτη όσο και στη γενικότερη πολιτική που τσακίζει εργατικά-λαϊκά δικαιώματα στο βωμό της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας.

Προσκυνηματική εκδρομή στις 27-28 Απριλίου, στην μνήμη του Αγίου Μιχαήλ του εκ Γρανίτσης Ευρυτανίας, στον τόπο του Μαρτυρίου του στη Θεσσαλονίκη

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ


ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ ΑΓΙΩΝ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Προϋπολογισμός ελπίδας ύψους 22.258.777,00 ευρώ

Νοικοκύρεμα-Βάσεις για το μέλλον

Την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2011, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Καρπενησίου για το 2011. Τον προϋπολογισμό εισηγήθηκε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Σταμάτης.
Το 2011 αποτελεί έτος ανάληψης των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής. Πρωταρχικός της στόχος είναι η υλοποίηση του προγράμματος της, το οποίο και ενέκρινε έμπρακτα το σύνολο των Δημοτών.
Οι δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες που έχουν ανακύψει, επηρέασαν σε σημαντικό βαθμό και τα οικονομικά μεγέθη όλων των Δήμων. Τα έσοδα των Ο.Τ.Α. κυρίως σε επίπεδο επιχορηγήσεων από την Κεντρική Διοίκηση, έχουν υποστεί σημαντικές μειώσεις.

Πλειοδοτική δημοπρασία, φανερή και προφορική για την εκποίηση του δημοτικού ακινήτου 10 οικόπεδα στη Τ. Κ. Λιθοχωρίου του Δήμου Αγράφων


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΑΦΩΝ
Ταχ. Δ/νση: Κερασοχώρι   
Τηλέφωνο: 2237351320
FAX:2237351313                   

Π  Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η  Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Σ

Όροι  καταρτιστείς δημοπρασίας

Ο Δήμος Αγράφων Νομού Ευρυτανίας, που εδρεύει στο Κερασοχώρι, ύστερα από την με αριθμό   2-08/24-03-2011  απόφαση της Οικονομικής και σύμφωνα  με τις διατάξεις :
1)το άρθρο 72 του 3852/2010
2)το άρθρο 103 του ΔΚΚ
3)το άρθρο 186 του ΔΚΚ
4)τις διατάξεις του ΠΔ 270/81
5)την υπ’ αριθμόν 40/2010 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Απεραντίων
6)την έκθεση της επιτροπής εκτίμησης που συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθμόν 5152/7-12-2009 απόφαση του Δημάρχου
7)τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ακινήτου και τις ανάγκες του Δήμου.
Καθορίζει τους όρους της πλειοδοτικής δημοπρασίας, φανερής και προφορικής για την εκποίηση του δημοτικού  ακινήτου 10 οικόπεδα στη Τ. Κ. Λιθοχωρίου ως  εξής:

Σημαντικές επιτυχίες για τους αθλητές του Συλλόγου Α.Π.Σ. Καρπενήσι 2002

Σε τρία πρωταθλήματα έχει συμμετάσχει έως σήμερα ο Σύλλογος Στίβου ¨ΑΠΣ Καρπενήσι 2002¨ στην αγωνιστική περίοδο του ετους 2011 με πολλές επιτυχίες για τους αθλητές και τις αθλήτριές του.
Στις 27-02-2011 πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής όπου η αθλήτρια Κουρλού Νίκη κατάφερε μία πολύ σημαντική επιτυχία για τον σύλλογο μας καταλαμβάνοντας την 9η θέση στα 2000μ. ενώ η Κουρλού Κων/να στο ίδιο αγώνισμα πήρε την 60η θέση. Στα 3000μ. η αθλήτρια του συλλόγου Χουσιάδα Βάσω κατέλαβε την 43η θέση  σε έναν αγώνα που δεν της βγήκε όπως θα περίμενε.

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ (YOUNG RESEARCHERS WINTER SCHOOL – YRWS)ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ (YOUNG RESEARCHERS WINTER SCHOOL – YRWS)

Το τετραήμερο από 31 Μαρτίου – 3 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι το Πρόγραμμα Χειμερινού Σχολείου Νέων Ερευνητών 2011 (YOUNG RESEARCHERS WINTER SCHOOL – YRWS) σε Ευρωπαϊκά ΤΠΕ στη Γεωργία, το Περιβάλλον και τα Τρόφιμα και σε Ασαφή Συστήματα & Νευρωτικά Δίκτυα: Από τη θεωρία σε εφαρμογές στη Γεωργία, στη Δασοπονία και στο Περιβάλλον.
Στόχοι του προγράμματος YRWS είναι να καταστούν γνωστά στους ερευνητές τα αποτελέσματα και οι καινοτομίες σημαντικών Ευρωπαϊκών Έργων καθώς και η εκπαίδευση των ερευνητών στη χρήση στα Ασαφών Συστημάτων και Νευρωνικών Δικτύων στη Γεωργία, στη Δασοπονία και στο Περιβάλλον.

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ 448

* Διάβασα κάπου ότι το έργο που είχε προγραμματίσει η προηγούμενη Κυβέρνηση  ΣΑΡΚΙΝΗ- ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ- Ν.Α ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ (2009 ΕΠ 76600003) προϋπολογισμού 3εκ.€. συγκαταλέγεται στα έργα εκείνα, που ενισχύουν τους αναπτυξιακούς στόχους της Ευρυτανίας, τονώνουν την τοπική οικονομία και δίνουν θέσεις εργασίας σε πολλούς ανέργους της περιοχής, σε μία περίοδο μεγάλης ύφεσης και καλπάζουσας ανεργίας;». Κάτι τέτοια διαβάζουν και ακούνε οι περισσότεροι εδώ σε τούτο τον ντουνιά και είναι έτοιμοι για …

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΕΤΡΑΣ – ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ 0-1 Θριαμβευτική πρόκριση από τα παλικάρια του Κώστα Πασσά

Νίκη – πρόκριση, σημείωσε χθες ο κυπελλούχος Ευρυτανίας, επικρατώντας εκτός έδρας της Ομόνοιας Πέτρας με σκορ 1-0.

Ο Απεραντιακός καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του αντιπάλου του και δίκαια πανηγυρίζει την μεγάλη αυτή νίκη, μια νίκη που του δίνει δικαίωμα να συνεχίσει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

“Καθορισμός χρονικών ορίων για την χρήση πυρός σε δάση, δασικές χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις” από την ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ


ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Υ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Υπ. αριθ. 1/2011

“Καθορισμός χρονικών ορίων για την χρήση πυρός σε δάση, δασικές χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις”

Υπερχείλισε το φράγμα στη λίμνη Πλαστήρα - Φόβοι για ρήγμα

Για πρώτη φορά μετά από επτά ολόκληρα χρόνια το φράγμα της λίμνης Πλαστήρα ξεχείλισε λόγω των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 3.000 στρέμματα με σιτηρά να έχουν πλημμυρίσει σε περιοχές γύρω από τη λίμνη.

Ο Υδροηλεκτρικός Σταθμός Πλαστήρα, έχει τεθεί εκτός λειτουργίας για λόγους ασφαλείας και έως ότου εξομαλυνθεί η κατάσταση.

ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

Η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη ασύδοτη αδειοδότηση αιολικών πάρκων στον νομό μας αφού μετά τις 9 άδειες αιολικών που είχε χορηγήσει η ΡΑΕ μέχρι τον Ιούλη του 2010 και βρίσκονται στον Δήμου Καρπενησίου χορήγησε ακόμα δύο το 2011, οι οποίες βρίσκονται στις θέσεις Κόμπολος και Γάβραινα, και επιπλέον 32 άδειες για μικρά υδροηλεκτρικά στην Ευρυτανία, τα μισά εκ των οποίων στο Δήμο μας. Είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ για τις εξελίξεις αυτές.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ Δημόσιος διάλογος για την ανάπλαση του Κέντρου της πόλης την Τετάρτη, 13/4/11

Η νέα Δημοτική Αρχή, συνεπής στις δεσμεύσεις της, προχωρά στη δημιουργία ολοκληρωμένου σχεδίου αστικής ανάπλαση της πόλης του Καρπενησίου. Σε αυτό το μεγάλο βήμα, απαιτείται η συμβολή, η γνώμη και η συνδρομή όλων των δημοτών.
Ο διάλογος αποτελεί την πηγή της δημοκρατίας. Από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων του, ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης βασίστηκε στην ανάπτυξη διαλόγου με όλους τους φορείς του τόπου, αλλά και με τον κάθε δημότη ξεχωριστά.

Δήμος Καρπενησίου και «Βοήθεια στο Σπίτι»

Είναι γεγονός ότι το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι σε όλα τα χρόνια της μέχρι σήμερα λειτουργίας του, λόγω της αμεσότητας και του ιδιαίτερου χαρακτήρα του, κατείχε την πρώτη θέση στη συνείδηση και του πιο απομακρυσμένου πολίτη της χώρας, με πρακτικά και ουσιαστικά κοινωνικά αποτελέσματα.

ΙΔΡΥΜΑ ΓΑΖΗ – ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ Δεκατρία χρόνια κοντά στα ευρυτανόπουλα

Πιστό στο ραντεβού με την προσφορά του στην μαθητιώσα νεολαία της Ευρυτανίας και φέτος το Ίδρυμα Γαζή – Τριαντυφυλλοπούλου, πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση απονομής Υποτροφιών και Βραβείων σε αριστεύσαντες μαθητές Γυμνασίων- Λυκείων του Ν. Ευρυτανίας, καθώς και σε φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι.

Συνεδρίασε το Δ.Σ Αγράφων για το Τεχνικό Πρόγραμμα και 9 ακόμη θέματα στην ημερήσια διάταξη, παρουσία του πρώην Βουλευτή Δημοσθένη Τσιαμάκη

Συνεδρίασε χθες Τετάρτη 6 Απριλίου 2011, στην έδρα του Δήμου στο Κερασοχώρι, το Δ.Σ Αγράφων με κυρίαρχο θέμα την Ψήφιση του ετήσιου τεχνικού προγράμματος του Δήμου, έτους 2011, καθώς και με 9 ακόμη θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ο Δήμος Καρπενησίου στηρίζει το Bazaar Αγάπης του Συλλόγου Γυναικών Ευρυτανίας

Ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας, με την ευγενική χορηγία του Δήμου Καρπενησίου, διοργανώνει Πασχαλινό Bazaar Αγάπης την Παρασκευή 8, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2011, στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου.


Δημότες, φορείς και μέλη του Συλλόγου προσέφεραν πασχαλινά δώρα, τα οποία θα έχουμε την ευκαιρία να προμηθευτούμε όλοι, τις τρεις μέρες που θα διαρκέσει η ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία.

Ευρωπαϊκή κοινωνία

Αν η 25η Μαρτίου 1957 (ημέρα υπογραφής στη Ρώμη της ιδρυτικής Συνθήκης της Ενωμ. Ευρώπης) υπήρξε αφετηρία μιας μεγάλης, ιστορικής αλλαγής για την Ευρώπη, η 28η Μαΐου 1979 (ημέρα υπογραφής στο Ζάππειο Μέγαρο της Συνθήκης προσχώρησης της Ελλάδας στην Ε.Ε.) αποτελεί σταθμό και επαναστατική αλλαγή στη ζωή του Έθνους μας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Λάμπρος Τσιτσάνης: Όχι στις συγχωνεύσεις- συνενώσεις των Δημοτικών Σχολείων Ευρ/νίας

Την αντίθεσή του στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει στο κλείσιμο Σχολείων στη Περιφέρεια Ευρυτανίας και πιο συγκεκριμένα στον Δήμο Αγράφων, εκφράζει με παρέμβασή του ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λάμπρος Τσιτσάνης. Ο ίδιος, έμπειρος εκπαιδευτικός και για πολλά χρόνια στέλεχος του χώρου της Παιδείας, θεωρεί ότι το αρμόδιο Υπουργείο δεν προχωρά στις συγχωνεύσεις-συνενώσεις των Δημοτικών Σχολείων αυτών με αυστηρά παιδαγωγικά κριτήρια, που θα είναι προς όφελος των μαθητών αλλά με κριτήρια αποκλειστικά και μόνο οικονομικά.

Παρουσίαση βιβλίου από την Πανευρυτανική Ένωση

Η Πανευρυτανική Ένωση διοργανώνει εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποία θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Η Παραδοσιακή Αρχιτεκτονική της Ευρυτανίας», του Γεώργιου Κ. Γιαννίτσαρη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 13 Απριλίου 2011, στις 6 το απόγευμα στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής (Σταδίου 13, Αθήνα).

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ομοσπονδία Ευρυτανικών Συλλόγων (ΟΕΣ) καλεί όλα τα Σωματεία – μέλη της στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 και ώρα 11:00π.μ. στις Σχολές ΚΟΡΕΛΚΟ (οδός Κάνιγγος 1, Πλ. Κάνιγγος Αθήνα)

Το ΔΣ

Υποβολή αιτήσεων για υποτροφίες από την Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ»

ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
«ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ» ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ   ΕΛΛΑΔΟΣ
ΒΡΥΟΥΛΩΝ 29 ΥΜΗΤΤΟΣ  ΤΚ 17237

Υποβολή αιτήσεων για υποτροφίες από την Ένωση Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ»

Προκειμένου η Επιτροπή Υποτροφιών της Ένωσης Ευρυτάνων Αμερικής «ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ» να επιλέξει του υποτρόφους για το ακαδ.έτος 2011-2012 καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλλουν τα σχετικά δικαιολογητικά μέχρι τα τέλη Απριλίου 2011 στη Διεύθυνση Τριχιάς Βασίλειος, Κρήτης 28, 15121 Πεύκη και τηλέφωνα επικοινωνίας  2108020267, 6979123301, 2237041047. Αίτηση μπορούν να βρουν στη ηλεκτρονική διεύθυνση  http://dide.eyr.sch.gr/ - θέματα ΚΕΣΥΠ.

Από την Επιτροπή Υποτροφιών

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομικής Δ/νσης Ευρυτανίας Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή 10 κιλών ακατέργαστης κάνναβης

Από την Ασφάλεια Καρπενησίου συνελήφθη την Κυριακή το μεσημέρι αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε στην κατοχή του 10 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Συνάντηση Δημάρχου Καρ/σίου Κώστα Μπακογιάννη με τον Α’ αντιπρόεδρο της ΡΑΕ κ. Δημήτρη Ραχιώτη



Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον αντιπρόεδρο Α’ της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας κ. Δημήτρη Ραχιώτη.

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Στις 12 Μαϊου ξεκινούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις

Όλο πρόγραμμα των Πανελλαδικών

Στις10 Μαΐου λήγουν τα μαθήματα στα λύκεια όλης της χώρας, ενώ δύο ημέρες μετά ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις σε Γενικά Λύκεια και ΕΠΑΛ.
Με Νεοελληνική Γλώσσα, γενικής παιδείας, ξεκινούν οι εξετάσεις των Πανελληνίων για το 2011 για τα Γενικά Λύκεια, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Οι υποψήφιοι θα εξετάζονται κάθε δύο ημέρες και μέχρι τις 25 Μαΐου, όπου θα εξεταστεί το μάθημα επιλογής, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.

Ερώτηση Μαρίνου για τη συγχώνευση των 3 Σχολείων του Δήμου Αγράφων

Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων κ. Διαμαντοπούλου κατέθεσαν 3 Βουλευτές του ΚΚΕ για να μην προχωρήσει στη συγχώνευση των σχολείων του Δήμου Αγράφων. Οι συγχωνεύσεις αυτές αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ερώτησή τους, που σας παραθέτουμε στην συνέχεια, οι κ.κ. Γιώργος Μαρίνος, Γιάννης Γκιόκας και Θανάσης Παφίλης, δημιουργούν σοβαρότατα προβλήματα στα παιδιά των χωριών και οδηγούν στην παραπέρα υποβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης και κλείνουν ερωτώντας αν η κ Υπουργός σκοπεύει να ανακαλέσει την απόφασή για τη συγχώνευση των σχολείων αυτών.

Βρέθηκε νεκρός ο 73χρονος κτηνοτρόφος στο Προυσσό

Ουσιαστική η συμμετοχή στην επιχείρηση του Ελληνικού διασωστικού Σώματος Ευρυτανίας

 Νεκρός ανασύρθηκε από χαράδρα βάθους 130 μέτρων ένας 73χρονος κτηνοτρόφος στο φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς του Προυσού, στην Ευρυτανία. Ο άτυχος άνδρας είχε αναχωρήσει το περασμένο Σάββατο λίγο πριν το σούρουπο προκειμένου να πάει να μαζέψει τα πρόβατά του, ωστόσο οι ώρες περνούσαν χωρίς να επιστρέψει. Αργά το βράδυ του Σαββάτου, οι συγγενείς του ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία οργάνωσε την επιχείρηση διάσωσης.

Δεν πάει παρακάτω ... Η Ευρυτανία, ο φτωχότερος νομός σε όλη την Ευρώπη !!!

Το ότι η Ευρυτανία είναι ένας φτωχός Νομός, το γνωρίζουμε λίγο πολύ όλοι μας. Το ότι όμως είναι ο φτωχότερος νομός βάση του ΑΕΠ στην Ελλάδα αλλά και σε όλη τη Ευρώπη, είναι μια είδηση, που μας δημιουργεί περισσότερη απογοήτευση, τουλάχιστον σε αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο. 

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Διαμαρτυρία - καταγγελία της Κρέντης για τα συμβαίνοντα στο ματς με τον Αίολο

Διαμαρτυρία-καταγγελία για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου μεταξύ Αίολου και Κρέντης εξέδωσε το Δ.Σ του Σωματείου της Κρέντης, στη οποία γίνεται λόγος για τα λάθη του διαιτητή Λάμπρου Κολοκώτσιου αλλά και του βοηθού του Ηλία Γαλάνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της Κρέντης :

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΕΠΣΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 17ης Αγωνιστικής

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  Α΄ ΕΠΣΝΕ 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  17ης Αγωνιστικής

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ- 23η αγωνιστική ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δ’ ΟΜΙΛΟΣ- 23η αγωνιστική

ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΑ 1-0 Απάντησε με νίκη και καρδιά

Νίκη, που του δίνει έστω και ελάχιστες ελπίδες για την παραμονή του στην κατηγορία, σημείωσε ο Απεραντιακός επικρατώντας των Μετεώρων με σκορ 1-0.

ΚΕΡΑΣΟΒΟ – ΒΕΛΟΥΧΙ 0-0 Σφαλιάρα κορυφής από τους μαχητές του Κερασόβου


Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, το Κεράσοβο που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, απέσπασε λευκή ισοπαλία από το πρώτο στην βαθμολογία Βελούχι, που στον αγώνα αυτό παρουσιάστηκε πολύ κατώτερο του αναμενόμενου.


Οι γηπεδούχοι, κατέβηκαν στον αγώνα αυτό με πολλές απουσίες αλλά και με πολύ όρεξη να παίξουν καλή μπάλα και ότι βγει. Από την άλλη μεριά το συγκρότημα του Γιάννη Ελεφάντη, μακριά από τον καλό του εαυτό, δεν έπαιξε καθόλου καλά, δεν είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, με τους περισσότερους παίχτες του να βρίσκονται όπως φάνηκε στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού σε άλλο γήπεδο.