Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομικής Δ/νσης Ευρυτανίας Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή 10 κιλών ακατέργαστης κάνναβης

Από την Ασφάλεια Καρπενησίου συνελήφθη την Κυριακή το μεσημέρι αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε στην κατοχή του 10 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.


Στην Επαρχιακή Οδό Καρπενησίου – Αγρινίου (μέσω Προυσού) στο ύψος του ΔΔ Προυσού, από άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Καρπενησίου και της Ο.Π.Κ.Ε., έγινε έλεγχος στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 29χρονος άνδρας. Μετά από έλεγχο βρέθηκαν στο πορτμπαγκάζ 10 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και εκατόν τριάντα οκτώ γραμμαρίων ( 10,138 κιλά), μεικτού βάρους, κατανεμημένη σε δέκα συσκευασίες του ενός κιλού περίπου εκάστη.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο του αδερφού του, ήταν κάτοικος Αγρινίου, μετέφερε τα ναρκωτικά σε άγνωστο, μέχρι στιγμής, προορισμό. Ο δράστης συνελήφθη, οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Καρπενησίου, όπου και διενεργείται η έρευνα, ενώ το όχημα και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

Τη Δευτέρα το πρωί ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημ/κων Ευρυτανίας.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Καρπενησίου οι έρευνες βρίσκονται στο στάδιο της προανάκρισης και δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες πληροφορίες για το εάν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή για μέλος σπείρας.