Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Διαμαρτυρία - καταγγελία της Κρέντης για τα συμβαίνοντα στο ματς με τον Αίολο

Διαμαρτυρία-καταγγελία για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου μεταξύ Αίολου και Κρέντης εξέδωσε το Δ.Σ του Σωματείου της Κρέντης, στη οποία γίνεται λόγος για τα λάθη του διαιτητή Λάμπρου Κολοκώτσιου αλλά και του βοηθού του Ηλία Γαλάνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της Κρέντης :

Αγώνας Α' Τοπικού Πρωταθλήματος Ευρυτανίας 2-4-2011

Το ανθρώπινο λάθος πρέπει πάντα να συγχωρείται. Τα κατ΄ εξακολούθηση σφάλματα και εσκεμμένα λάθη δεν μπορεί να συγχωρεθούν, γιατί το να κάνεις λάθος είναι ανθρώπινο, το να ρίχνεις το φταίξιμο αλλού είναι στρατηγική!! Διαβάζοντας το φύλλο αγώνα της 2-4-2011 γράφει ότι απέβαλε τον ποδοσφαιριστή της Κρέντης Κωστόπουλο για παράπτωμα που υπέπεσε στο 10΄ λεπτό, η αποβολή έγινε στο 4΄ λεπτό του αγώνα. Αυτό βέβαια δείχνει την πρόθεση που είχε ο ρέφερι για την εξέλιξη του αγώνα. Στο 69΄ λεπτό του αγώνα ο συνεργάτης του α΄ βοηθός κ. Γαλάνης Ηλίας εμπνεύστηκε φάουλ που ποτέ δεν έγινε από ποδοσφαιριστή μας, με αποτέλεσμα την δεύτερη αποβολή παίχτη μας Μάκκα Ε.

Στο 69΄ λεπτό όμως, έγινε και η εισβολή στον αγωνιστικό χώρο του προπονητή του Αιόλου, (και κάποιων άλλων παραγόντων), που χειροδίκησε σε ποδοσφαιριστή της Κρέντης Περούλα, (με αυτόν τον τρόπο παραδειγματίζει τους παίχτες του;) ο οποίος ευτυχώς το παραδέχεται. (μπορείτε να το δείτε και στην ιστοσελίδα Ευρυτανία Σπορ του κ. Κολλημένου). Αυτό βέβαια ας το εκτιμήσουν αυτοί που διοικούν τον Αίολο. Στο 70΄ λεπτό διέκοψε τον αγώνα για διαμαρτυρίες παικτών, ανίκανος να επιβάλλει την τάξη. Βέβαια πότε δεν γράφτηκε από τον κ. διαιτητή το τράβηγμα της φανέλας του από τον αρχηγό του Αιόλου. Γράφει ότι διέκοψε τον αγώνα για 7΄λεπτά ενώ ήταν 15΄ λεπτά η διακοπή. Ακόμα έχουμε να προσθέσουμε ότι το β΄ ημίχρονο το άρχισε με καθυστέρηση πάνω από 15 λεπτά. Γιατί άργησε να ξεκινήσει ο κύριος διαιτητής;

Όλα αυτά δείχνουν ότι είναι άσχετοι και ανίκανοι. Όσο για τον νεαρό β΄ βοηθό, του προτείνουμε να ασχοληθεί με τα μαθήματά του και να βρει ένα διαφορετικό σπορ να περνάει την ώρα του. Η ομάδα μας σήμερα έπρεπε να είναι στις τέσσερις πρώτες θέσεις αλλά η κλοπή των βαθμών έγινε, σε χαρακτηριστικά δύο αγώνες όπως της 13ης αγωνιστικής Κρέντη-Μυρίκη και φυσικά της 17ης αγωνιστικής Αίολος-Κρέντη.

Ας τα δει αυτά ο υπεύθυνος αρχιδιαιτητής και η ΕΠΣ Ευρυτανίας διότι το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι πιο δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίχτες της ομάδας μας για τις θυσίες που έκαναν αυτούς τους οχτώ μήνες, αφήνοντας τις δουλειές τους και τις οικογένειες τους για την ομάδα τους. Όλοι τους είναι ερασιτέχνες, αγωνίστηκαν χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα και τήρησαν το Ευ Αγωνίζεσθε, αλλά βρέθηκαν δύο διαιτητές όπως ο κ. Κολοκώτσιος και κ. Γαλάνης για να χαλάσουν όλη την αξιοπρεπή προσπάθειά τους.


Το Δ.Σ του Α.Ο. ΚΡΕΝΤΗΣ