Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ενημέρωση Του εκτός εκλογικής διαδικασία συνδυασμού ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ


Προς το Λαό των Αγράφων Ευρυτανίας
Ενημέρωση
Του εκτός εκλογικής διαδικασία συνδυασμού
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ


Φίλες και φίλοι ψηφοφόροι του Δήμου Αγράφων,

βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι οι επικείμενες εκλογές στερούνται της δημοκρατικής νομιμότητας διότι ο συνδυσμός μας ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ, ο δικός μας συνδυασμός αποκλείσθηκε από τις εκλογές.

Ο αποκλεισμός δεν οφείλεται σε δική μας θέληση και απόφαση, αλλά στη δικαστική απόφαση που ανακήρυξε τους συνδυασμούς, μεταξύ των οποίων δεν συμπεριέλαβε το δικό μας.

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Σε 4 δήμους της χώρας έχει ήδη αναδειχθεί ο Δήμαρχος -Από αυτούς ο Θοδωρής Μπαμπαλής στον Δήμο Αγράφων

Μία εβδομάδα νωρίτερα έχουν αναδειχθεί οι δήμαρχοι Τήλου (Μαρία Κάμμα-Αλειφέρη), Σφακίων (Παύλος Πολάκης), Λειψών (Φώτης Μάγγος) και Αγράφων (Θεόδωρος Μπαμπαλής). Σε αυτούς τους δήμους οι εκλογές της επόμενης Κυριακής θα αναδείξουν νικητή τον ένα και μοναδικό συνδυασμό που κατεβαίνει στις εκλογές και δήμαρχο τον επικεφαλής του.
Ειδικά στους Λειψούς, στην εκλογική μάχη δεν συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές ο επί 28 χρόνια (7 τετραετίες) δήμαρχος του νησιού, Σπύρος Μπενέτος, που ωστόσο θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Όσον αφορά στα Άγραφα,

ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ... ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Σημαντικά ενισχυμένο θα είναι το… άρωμα γυναίκας στις επερχόμενες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία μετρά αρκετές γυναίκες υποψήφιες και μάλιστα γυναίκες με κοινωνική καταξίωση, παιδεία και μόρφωση.
Για τις Περιφερειακές Εκλογές, σε όλους τους Συνδυασμούς είναι έντονη η παρουσία του γυναικείου φύλου, ενώ και στους Συνδυασμούς των υποψηφίων Δημάρχων Καρπενησίου και Αγράφων, οι γυναίκες κάνουν δυναμική παρουσία, με τις περισσότερες εξ αυτών να θεωρούνται σίγουρες για την εκλογή τους.

Μήνυμα του Νίκου Μαρούλη υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου με τον Θανάση Γιαννόπουλο

Ευρυτάνισες-Ευρυτάνες

Πιστός σε αρχές και αξίες και μακριά από κομματικές εξαρτήσεις στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές κατέρχομαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Συνδυασμό « Συμφωνία για την Στερεά» και με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Θανάση Γιαννόπουλο.
Προέρχομαι και παραμένω στον ευρύτερο κεντροαριστερό πολιτικό χώρο. Η υποψηφιότητά μου  όμως αυτή, αποτελεί καθαρή αυτοδιοικητική επιλογή με διπλό στόχο:

Το Κερασοχώρι τίμησε τον ήρωά του

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, στην έδρα του Δήμου Αγράφων, η 193η Επέτειος από την κήρυξη της Επανάστασης, που έγινε από τον ήρωα Κώστα Βελή στις 10 Μαΐου 1821, στο Κερασοχώρι.

Βάσω Φεγγούλη Αντιδήμαρχος Αγράφων υποψ. Δημοτική Σύμβουλος με τον Θοδωρή Μπαμπαλή

Κοντά στους Αγραφιώτες 
με γνώση και αγάπη για να
αλλάξουμε τον Δήμο μας

Αδέλφια, Αγραφιώτισσες, Αγραφιώτες

ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Α΄ ΜΕΡΟΣ

*Δεν ξέρω αν θα έχουμε από την πρώτη Κυριακή Δήμαρχο στο Καρπενήσι, ξέρω όμως καλά αδέλφια μου, πως ο Δήμος θέλει δουλειά και πολύ τρέξιμο.

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Γέφυρα Αγάπης IV μουσική εκδήλωση


Τριήμερο προσκύνημα, Θεσσαλονίκη- Ουρανούπολη


Ο Ι.ΕΝ. Ναός « Παναγίας» Καρπενησίου και τα μέλη του φιλόπτωχου ταμείου διοργανώνουν
Τριήμερο προσκύνημα   Θεσσαλονίκη- Ουρανούπολη (περίπλους Αγίου Όρους)
14-15-16 Ιουνίου 

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Θερμή υποδοχή στον Θοδωρή Μπαμπαλή από τους ετεροδημότες της Βοιωτίας και Αιτωλ/νίας

Με ενθουσιασμό γίνεται παντού δεκτός από τους Αγραφιώτες της Περιφέρειας, συνεχίζοντας τις περιοδείες του, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής.

Μπακογιάννης Τασιός και Σουλιώτης στους Ευρυτάνες της Αθήνας

Ανάμεσα σε συμπατριώτες βρέθηκαν την Κυριακή  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, Άρης Τασιός και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης.
Από την Αθήνα και το κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών στάλθηκε ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τις 18 Μαΐου,

Μήνυμα Βασίλη Παπαροϊδάμη υποψ. Δημάρχου Καρπενησίου

Εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγροτοκτηνοτρόφοι, συνταξιούχοι, νέοι, γυναίκες
Φτάνει πια! Αρκετά πληρώσαμε τα ψέματα για την ΕΕ, τις υποσχέσεις των δυνάμεων του ευρωμονόδρομου. Αρκετά υποφέραμε για μια κρίση για την οποία δεν ευθυνόμαστε, αρκετά ματώσανε οι οικογένειές μας για τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων –ελληνικών και ξένων.

Περιοδεία Β.Αποστόλου - Θ. Κώτσια στην Ευρυτανία

Την Τρίτη 6 Μαΐου, ο Βαγγέλης Αποστόλου, υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, βρέθηκε στην Ευρυτανία.
Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, Θωμά Κώτσια, και τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού «Η Στερεά σε νέα τροχιά»

Ο Γάκιας ξαναχτύπησε

Ο Πρόεδρος των Επινιανών Γιώργος Ιωάννου, γνωστότερος ως "ΓΑΚΙΑΣ", μετά τις εξελίξεις στον Δήμο Αγράφων, με αποκλειστική δήλωσή του

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο Γιώργος και το βιβλίο της Κοππά, ο Κύρτσος και το πλεόνασμα - Γράφει ο Θεόδωρος Καλμούκος Δημοσιογράφος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΗΡΥΚΑ στην Βοστώνη των ΗΠΑ

Τίποτε δεν φαίνεται να έχει αλλάξει στην Ελλάδα και ούτε πρόκειται να αλλάξει, επειδή ακριβώς οι αγκυλώσεις της κομματοκρατίας είναι βαθιά ριζωμένες μέσα στα τρίσβαθα των ανθρώπων τόσα χρόνια, Αδέλφια μου Έλληνες, και δύσκολα, πολύ δύσκολα, θα ξεριζωθούν. Γι’ αυτό ανακυκλώνεται η ίδια μικρόνοια και τελειωμό δεν έχει.

Περιοδεία Θεόδωρου Μπαμπαλή στην ΔΕ Φραγκίστας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων  Θεόδωρος Μπαμπαλής και οι υποψήφιοι  Δημοτικοί σύμβουλοι ,στο πλαίσιο των συνεχών επαφών τους με τους κατοίκους του δήμου Αγράφων επισκέπτονται την Tρίτη 13 Μαΐου 2014  τα παρακάτω χωριά:

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Καρπενησίου στο Βήμα...


Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Καρπενησίου στην εκπομπή "Βήμα για όλους" του Star Λαμίας με την Όλγα Λαθύρη. 

Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/05/2014
Διάρκεια: 01:10:34

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΙΚΡΟΒΟΥΝΙ ΑΠΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ;




Ακόμη ένα αιολικό της ΤΕΡΝΑ στο πολύπαθο ορεινό τόξο Σαράνταινα-Κοκκάλια – Ράχη Τυμφρηστού - Πικροβούνι πήρε άδεια εγκατάστασης πριν περίπου ένα μήνα. Στο Πικροβούνι, δίπλα στους Αγίους Αποστόλους και τις σαρακατσάνικες καλύβες, θα εγκατασταθούν 12 ανεμογεννήτριες ύψους 80 μέτρων με συνολική ισχύ 10,8 MW.  Συμπληρώνεται έτσι ο χορός των αδειοδοτήσεων στην κορυφογραμμή Ευρυτανίας και Φθιώτιδας με σύνολο 74 ανεμογεννητριών στις θέσεις Πικροβούνι, Καστρί - Κοκκάλια, Καράβι - Αλογοβούνι και Τύμπανο -Τρυπήρι, οι επιδοτήσεις έχουν δοθεί έναντι και πλέον επείγει να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα.

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Επίσκεψη Κ. Μπακογιάννη στον Αρχιεπίσκοπο

Δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο, έγινε σήμερα το πρωί ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους συζητήθηκαν ζητήματα μείζονος σημασίας που αφορούν τη Στερεά Ελλάδα, από την οποία κατάγεται και ο Μακαριώτατος, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης στενής συνεργασίας μεταξύ Εκκλησίας και Περιφέρειας, ιδίως στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Μικρά υδροηλεκτρικά, μεγάλα αιολικά και απέραντη υποκρισία

Στις  16 Απρίλη η Αποκεντρωμένη Διοίκηση χορήγησε στην ΤΕΡΝΑ άδεια εγκατάστασης για το αιολικό πάρκο στη θέση «Πικροβούνι», δίπλα στους Αγίους Αποστόλους όπου παραδοσιακά οι Καρπενησιώτες εκδράμανε την Πρωτομαγιά και μαζεύουν τα περίφημα δακράκια.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΩΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ - Το τσούγκρισμα των αυγών από τους Ευρυτάνες της Ναυπάκτου

Το περασμένο Σάββατο τις Διακαινησίμου 26 Απριλίου μια όμορφη πασχαλινή γιορτή περίμενε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Ευρυτάνων Ναυπακτίας “Παναγία Προυσιώτισσα”