Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ενημέρωση Του εκτός εκλογικής διαδικασία συνδυασμού ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ


Προς το Λαό των Αγράφων Ευρυτανίας
Ενημέρωση
Του εκτός εκλογικής διαδικασία συνδυασμού
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ


Φίλες και φίλοι ψηφοφόροι του Δήμου Αγράφων,

βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι οι επικείμενες εκλογές στερούνται της δημοκρατικής νομιμότητας διότι ο συνδυσμός μας ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΓΡΑΦΩΝ, ο δικός μας συνδυασμός αποκλείσθηκε από τις εκλογές.

Ο αποκλεισμός δεν οφείλεται σε δική μας θέληση και απόφαση, αλλά στη δικαστική απόφαση που ανακήρυξε τους συνδυασμούς, μεταξύ των οποίων δεν συμπεριέλαβε το δικό μας.



Αιτία κάποιες ελλείψεις που διαπιστώθηκαν στις δηλώσεις των υποψηφίων. Η σοβαρότητα των ελλείψεων αυτών και η τυχόν αδυναμία συμπληρώσεώς τους θα τεθεί υπό την συνετή και δικαία κρίση των λειτουργικά αρμοδίων Διοικητικών Δικαστών.

Το μεγαλείο της δικαιοσύνης είναι αυτό.

Λάθη και αδικίες που αποκαθίστονται εσωτερικά από την ίδια την δικαιοσύνη.

Προς το παρόν όμως οι εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 θα διεξαχθούν χωρίς την δυνατότητα επιλογής, μόνο με τον εναπομείναντα συνδυασμό. Βέβαια εκλογές με αυτή τη διαδικασία ταυτίζονται ή μετά βεβαιότητας προσεγγίζουν εκλογές τυράννων, δικτατορικών καθεστώτων
και φασιστικών συστημάτων.

Με θλίψη κάνουμε αυτές τις διαπιστώσεις και αναφορές, οι οποίες δεν ταιριάζουν στο λαό των Αγράφων.

Κοιτίδα της ελευθερίας, της δημοκρατίας και ακαταπονήτων αγώνων είναι η ιστορία του λαού μας.

Σίγουρα όμως δεν ευθύνονται για την απαράδεκτη κατάσταση οι αγνοί πολίτες των Αγράφων.
Η γραφειοκρατική διαδικασία και παραβίαση ατομικών δικαιωμάτων που προστατεύονται από το Σύνταγμα και η προσήλωση στους τύπους αυτούς, είναι ασφαλώς αιτία της εκτροπής από τη δημοκρατική νομιμότητα.

Γι’ αυτό και εμείς συνιστούμε στο λαό των Αγράφων ήρεμη και πολιτισμένη συμπεριφορά στη διεξαγωγή των εκλογών και να είναι βέβαιος, ότι η δικαιοσύνη θα λάμψει.