Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ

Αγαπητέ κύριε Μιχόπουλε,
Διαβάσαμε σε διάφορα ηλεκτρονικά μέσα (Αετός των Αγράφων, Prassia.gr, Αγραφιώτης), επιστολή,  (γνωστοποίηση- καταγγελία, για τα δικά σας δεδομένα) για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Αγράφων. Με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα ότι στο υστερόγραφο της επιστολής καταφέρεστε εναντίον του Ευρυτανικού Παλμού για δήθεν φίμωση και παραποίηση αλήθειας.

ΣΕ ΛΙΓΟ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Κατάθεση - φωτιά φίλου παπαδιάς: Σχεδίαζε και πέρυσι τον φόνο του ιερέα με άλλον εραστή



Και δεύτερος εραστής πίσω από το άγριο φονικό κληρικού στην Ηλεία. Τι προφασίζονταν η παπαδιά προκειμένου να φύγει από το σπίτι της και να οργανώσει το σχέδιο δολοφονίας. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει χτυπήματα του θύματος στο κεφάλι. Επί έναν ολόκληρο χρόνο προσπαθούσε να οργανώσει την δολοφονία του ιερέα και μάλιστα με δύο διαφορετικούς άντρες.

Στο φουλ οι προπονήσεις των Πρωταθλητών Φιλικά με τον Απόλλωνα Πάτρας σήμερα και αύριο και στις 8 αναχώρηση


Στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας... χτίζεται εδώ και 10 μέρες ο νέος Ολυμπιακός με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να χύνουν αρκετό ιδρώτα υπό τις οδηγίες του Ανδρέα Γκατζούλη, ο οποίος έχει αναλάβει να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση των παικτών της ομάδας του Πειραιά.
Το «χτίσιμο» των Πρωταθλητών Ευρώπης για την επόμενη σεζόν συνοδεύεται με πολλά χιλιόμετρα και συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στο Καρπενήσι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους συνεργάτες του έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο να διατηρήσουν την ομάδα του Πειραιά στην κορυφή τόσο της Ευρώπης όσο και της Ελλάδας και για το λόγο αυτό οι προπονήσεις είναι σκληρές και δίνεται βάρος στη φυσική κατάσταση σε αυτό το στάδιο και ο ιδρώτας τρέχει... ποτάμι για τους πρωταθλητές.

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΑΦΩΝ Θύμιος Μιχόπουλος Αντιδήμαρχος: Με επιστολή του καταγγέλλει ανυπαρξία Δημάρχου και δυσλειτουργία του Δήμου Σκληρή απάντηση Τάτση: “Κάποιοι δεν σεβάστηκαν ούτε το πρόβλημα της υγείας μου”

Στα πλαίσια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας δημοσιεύουμε την επιστολή – καταγγελία του Αντιδημάρχου Αγράφων Θύμιου Μιχόπουλου για τα τεκταινόμενα στον Δήμο και παρακάτω την απάντηση του Δημήτρη Τάτση στα καταγγελλόμενα. Τα συμπεράσματα φίλες και φίλοι αναγνώστες δικά σας.

Εκδήλωση Μνήμης στο ΝΙΜΑΤΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΤΙΜΙΑ ΚΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΗ ΧΡΥΣΩ


Με τις δέουσες τιμές γιορτάστηκε και φέτος στη Χρύσω την Κυριακή 19Αυγούστου 2012 η εκδήλωση μνήμης για την άδικη σφαγή στο Νιμάτι. Μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ' αρτοκλασίας που τελέστηκε στο πανέμορφο εξωκλήσι του Αγίου Σεραφείμ ακολούθησε τρισάγιο στο μνημείο πεσόντων στην περιοχή Νιμάτι, και συνέχεια εκδήλωση στην πλατεία του χωριού.

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Αγράφων, Δημήτρη Τάτση, στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση


Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς όλους τους νεαρούς μας συνδημότες που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν έναν σπουδαίο στόχο τους, την εισαγωγή τους  σε Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ένας στόχος εξαιρετικά δύσκολος, ιδιαίτερα για ένα παιδί που ζει και μεγαλώνει στον απομακρυσμένο Δήμο μας σε αντίξοες μαθησιακές συνθήκες και συχνά με βασικές ελλείψεις σε σχολικό και εξωσχολικό επίπεδο.

Τούρτα και… κόλλυβα για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ στο Αγρίνιο!




Έγινε σε χωριό του Αγρινίου και οι κάτοικοι ακόμη το λένε και γελάνε. Φανατικοί υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ, έκοψαν τούρτα για τα 38 χρόνια του κόμματος... και οι φίλοι τους για να τους πειράξουν, έφτιαξαν κόλλυβα!

Κάηκε το πελεκούδι στη γιορτή των κυνηγών στη βρύση του Καραμέτ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πανέμορφη τοποθεσία «ΚΑΡΑΜΕΤ» η 2η «Γιορτή Κυνηγού» που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρπενησίου.
Το ωραίο αυτό γιορτάσι φέτος ήταν διήμερο, ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου 2012 και ολοκληρώθηκε την επομένη Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου. 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


31/08/2012
Αξιότιμε κ.Δήμαρχε , αξιότιμοι κ.κ.Δημοτικοί Σύμβουλοι και εργαζόμενοι του Δήμου Καρπενησίου.

Αγαπητοί Προυσιώτες και Προυσιώτισες – φίλες & φίλοι του χωριού μας.

Την Πέμπτη 23/08/2012 , ανήμερα της γιορτής της Παναγίας της Προυσιώτισσας , ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία , ο κύκλος των θερινών δρώμενων στο χωριό μας,κατά την διάρκεια των οποίων πραγματοποιήθηκαν:

Ο νησιώτης Ηλίας Κουρκουνάκης κατέκτησε το 2ο τουρνουά σκάκι

Στο Καρπενήσι διεξήχθη και φέτος το «2o Open Chess Tournament Καρπενήσι 2012», το οποίο ξεκίνησε την Παρασκευή 31 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου. Το τουρνουά διεξήχθη από τον Σκακιστικό Όμιλο Καρπενησίου, τον Σκακιστικό Όμιλο Λαμίας σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα και τον Δήμο Καρπενησίου.

Διακόπτεται από τη Δευτέρα η εξεταστική στα ΑΕΙ λόγω απεργίας

Διακόπτεται από τη Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου, η εξεταστική περίοδος στα ΑΕΙ, οι καθηγητές των οποίων κατεβαίνουν σε απεργία, η οποία φαίνεται να εξελίσσεται σε διαρκείας.
H Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας των Πανεπιστημιακών (ΠΟΣΔΕΠ) αποφάσισε, έπειτα από τρίωρη συνεδρίασή της, να προτείνει στους συλλόγους της 24ωρη απεργία για τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη έχει αρχίσει η εξεταστική περίοδος.

Η σύγκρουση των σατανικών εραστών-''Η παπαδιά,τα είχε και με άλλον''!

ΦΩΤΟ από iliaoikonomia.gr
Ο δικηγόρος του δολοφόνου υποστηρίζει ότι η παπαδιά έψαχνε κάποιον για να σκοτώσει τον άτυχο ιερέα - Νέο ξέσπασμα της αδερφής του κληρικού - Δείτε τα βίντεο...
"Ο σκοπός της ήταν να βρει το κατάλληλο 'θύμα' για να το στρέψει εναντίον του άλλου θύματος. Του συζύγου της. Αυτό το 'θύμα' είναι ο πελάτης μου"! Κάπως έτσι περιγράφει ο Τάσος Τσατάς, δικηγόρος του 41χρονου εραστή της παπαδιάς, την υπόθεση της δολοφονίας.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Επίσκεψη Βασίλη Αγγουρά στο Νοσοκομείο Καρπενησίου Ο Δημ. Καρατσίκης Αναπληρωτής Διοικητής στην θέση του παραιτηθέντος Βαγγέλη Ξαρχά

Το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου επισκέφθηκε την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου ο Διοικητής του Γ.Ν. Λαμίας κ. Βασίλης  Αγγουράς, προκειμένου να παρευρεθεί στη γενική συνέλευση των γιατρών του Νοσοκομείου.
Κύριο θέμα της  συνέλευσης ήταν οι υπερωρίες των γιατρών και οι καθυστερήσεις των πληρωμών τους. Οι γιατροί ζήτησαν από τον κ. Αγγουρά να γίνει αρωγός στην προσπάθειά τους αυτή για να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματά τους

Βρέθηκε το όπλο της δολοφονίας του ιερέα - Ο εραστής της παπαδιάς το είχε κρύψει κοντά στο σπίτι του



- To παράνομο ζευγάρι οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με έντονες αποδοκιμασίες απ' τον κόσμο
- Ξέσπασε η αδερφή του ιερέα για τη στάση της παπαδιάς
- Το έγκλημα έγινε λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο εγγονάκι του παπά
- Ασκήθηκαν ποινικές διώξεις και στους δύο
- Κρυμμένο σε πουρνάρια το όπλο του εγκλήματος

Γίνονται και θαύματα την σήμερον ημέραν


 Τον Άη- Γιάννη προστάτη είχε άνδρας αγνώστων στοιχείων, το αυτοκίνητο του οποίου βγήκε εκτός πορείας και έπεσε σε γκρεμό, αλλά σταμάτησε εκ θαύματος σε μικρό ανάχωμα, λίγο πριν πάρει την μεγάλη κατηφόρα για τον Αγραφιώτη ποταμό.

Τον έψαχναν στο βουνό … τον βρήκαν κοντά στο σπίτι του Σώος βρέθηκε ο παππούς από το Κρίκελλο

Αναστάτωση προκάλεσε σε όλο το χωριό και σε όλα τα σωστικά συνεργεία ένας 90χρονος παππούς από το Κρίκελλο, ο οποίος έφυγε από το σπίτι του την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι για μια βόλτα και … ξεχάστηκε να επιστρέψει.
Η σύζυγος του ηλικιωμένου άνδρα, αφού είδε πως ο άνδρας της αργούσε να γυρίσει από τη συνηθισμένη του βόλτα, ο οποίος πάσχει από άνοια, ειδοποίησε το χωριό και οι χωριανοί άρχισαν να τον ψάχνουν. Καθώς η ώρα περνούσε και ο 90χρονος δεν εντοπίζονταν, οι χωριανοί ειδοποίησαν την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ομάδα Διάσωσης.

ΕΝΑΡΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ



Στο πλαίσιο της ψηφιακής αναβάθμισης και της διαρκούς προσπάθειας της Διοίκησης του Ο.Α.Ε.Δ. για τη μετάβαση του Οργανισμού σε μια νέα εποχή πλήρως αυτοματοποιημένων υπηρεσιών, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, τη μείωση της γραφειοκρατίας, την πάταξη της διαφθοράς και την εξάλειψη καταχρηστικών  πρακτικών, ο Διοικητής του Ο.Α.Ε.Δ. κ. Ηλίας Κικίλιας και ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χαράλαμπος Αθανασίου υπέγραψαν σήμερα Τετάρτη 05.09.2012 Πρωτόκολλο Συνεργασίας των δύο φορέων.

Από το Δήμο Καρπενησίου Πρόσκληση των μαθητών του Δήμου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

Ο Δήμος Καρπενησίου στο πλαίσιο της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, προσκαλεί τους μαθητές που ενδιαφέρονται να δηλώσουν τα μαθήματα της προτίμησης τους στο Νέο Δημαρχείο προκειμένου να συγκροτηθούν τα αντίστοιχα τμήματα.
Οι αιτήσεις των μαθητών θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.

ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΡΙΚΕΛΟΠΟΤΑΜΟ… Γράφει ο Ηλίας Προβόπουλος

 Το Ληναράκι είναι ένας πολύ παλιός οικισμός της Καστανιάς Προυσού, ο οποίος κατά τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλειφθεί εντελώς και το χειρότερο είναι ότι η ξυλογέφυρα πάνω από τον νευρικό Κρικελοπόταμο που εξυπηρετούσε όσους είχαν ακόμη κάποια ζωντανά που τα πήγαιναν εκεί πέρα ή να τρυγήσουν κάτι λίγα αμπέλια που είχαν απομείνει, έχει σαπίσει και ήταν πολύ επικίνδυνη για όποιον  επιχειρούσε να την περάσει.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

16 Φεβρουάριος 2012, 14:31
Το πρώην (;) στέλεχος του ΔΝΤ, ο διευθυντής της Ελληνικής Στατιστικής
Αρχής, Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες των πρώην
υφισταμένων του διόγκωσε επίτηδες του έλλειμμα του δημοσίου με
αποτέλεσμα να επιβληθούν τα οικονομικά μέτρα εξαθλίωσης, απολογήθηκε
στις 12 Δεκεμβρίου με την κατηγορία της παραποίησης στοιχείων!

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ





ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΡΑΦΩΝ Ο ΘΥΜΙΟΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΤΣΗΣ

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟ Ο ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ


Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τέλος τα δώρα για μισθωτούς και συνταξιούχους στο Δημόσιο – Ακολουθεί ο ιδιωτικός τομέας



- 1.000 ευρώ το χρόνο η απώλεια για όλους στο Δημόσιο
- Θέμα χρόνου να πέσει στο τραπέζι το “τσεκούρι” και στον ιδιωτικό τομέα
- Σκληρή μάχη μεταξύ των κομμάτων για τη μεγάλη μείωση

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 6 ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ



Εξιχνιάστηκε, την περασμένη εβδομάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, μία περίπτωση κλοπής σε οικία που είχε διαπραχθεί από έξι δράστες τον Μάρτιο στο Κλειστό Ευρυτανίας.
Ειδικότερα, την 26-03-2012 το μεσημέρι, οι δράστες εισήλθαν σε οικία, ιδιοκτησίας 67χρονου Έλληνα, στο Κλειστό Ευρυτανίας, παραβιάζοντας την κυρία είσοδο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.

Σεμινάρια - Δράσεις - Ημερίδες - Εργαστήρια που διοργανώνει το ΚΠΕ

Το ΚΠΕ Καρπενησίου πρόκειται να υλοποιήσει σεμινάριο Φυσικής Δόμησης από την Πέμπτη 13 έως και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012.
Θα γίνει προσπάθεια να δεχτούμε τους συμμετέχοντες εκτός Ευρυτανίας με δωρεάν φιλοξενία στην Μαθητική Εστία.

Συνάντηση Δημάρχου Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη με τον Υπουργό Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο




Την Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, κύριο Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για το Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Λαμίας που βρίσκεται στο Καρπενήσι, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία που έχει για τον τόπο.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 03 / 09 / 2012 12:45 ΣΟΚ στην Ηλεία: Δολοφόνησαν εν ψυχρώ ιερέα στη μέση του δρόμου

Άγρια δολοφονία ιερέα στην διασταύρωση της Κρέστενας πρίν απο λίγη ώρα.