Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Παναγιώτης Γκορόγιας: «Θα είμαι υποψήφιος στο Δήμο Αγράφων»

Την κάθοδό του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με δικό του ψηφοδέλτιο, γνωστοποίησε στην εφημερίδα μας ο δημοτικός σύμβουλος της Αντιπολίτευσης στο δήμο Αγράφων κ. Παναγιώτης Γκορόγιας. Όπως μας είπε ο κ. Γκορόγιας, έφτασε στην απόφαση αυτή, μετά από ώριμη σκέψη και κυρίως μετά τα μηνύματα που έλαβε στις περιοδείες που πραγματοποίησε στα περισσότερα χωριά του Δήμου.

Στο έλεος της ... σκουριάς - ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΠΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε.


 
Το 1995, στη Βούλπη και πιο συγκεκριμένα στην τοποθεσία "Νιχάλια" κατασκευάστηκε ένα σύγχρονο για την εποχή εκείνη εργοστάσιο για την παραγωγή δασικής βιομάζας, δυναμικότητας 1200 kg/h. Η μονάδα  αυτή, δυστυχώς δεν λειτούργησε συστηματικά ποτέ ή αν θέλετε λειτούργησε δοκιμαστικά βγάζοντας σκόνη κάρβουνα, βιοέλαιο και βιοαέριο.

ΕΞΩ ΑΠ΄ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

* Μέχρι και ο φίλος μου ο Πρόεδρος των απανταχού φίλων της ξάπλας, ήταν έτοιμος να στείλει έγγραφο διαμαρτυρία για το Αιολικό στα Κοκκάλια.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

Την Ευρυτανία θα επισκεφτεί την Παρασκευή 14 Φλεβάρη  ο υποψήφιος περιφερειάρχης για στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος Βαγγέλης Αποστόλου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Καρπενήσι,  θα  περιοδεύσει στην πόλη. Στις 19.00 .  θα  δώσει  ανοιχτή  συνέντευξη τύπου  στην  αίθουσα των Γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ  στα  τοπικά και περιφερειακά

Και επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Καρπενησίου ο Νίκος Σουλιώτης - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ



Τη σκυτάλη στον Νίκο Σουλιώτη για τη διεκδίκηση του Δήμου Καρπενησίου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έδωσε από το ΜΟΝΤΑΝΑ ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο Δήμαρχος, υποψήφιος πλέον Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κατά την παρουσίαση του προγράμματός του, όπως προαναφέραμε, στο ΜΟΝΤΑΝΑ, είχε κοντά του και τον επί χρόνια στενό του συνεργάτη.

ΕΛΜΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ - «Συνεστίαση – Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Δήμο Αγράφων»

Συνάδελφοι,
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ αποφάσισε να διοργανώσει συνεστίαση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και για τους συναδέλφους από τα σχολεία του Δήμου Αγράφων.

Η Ονομασία των ημερών -http://emmkopanakis.blogspot.gr/

Προτού την υιοθέτηση της εβδομάδας υπήρχαν άλλοι τρόποι διαίρεσης του μήνα. Η προγενέστερη χρονική διαίρεση σην αρχαία Ελλάδα, στη κλασική περίοδο ήταν εκείνη των δέκα ημερών (τρία δεκαήμερα του Σεληνιακού μήνα).

Οι Έλληνες στους Ελληνιστικούς χρόνους συναντάνε τους πολιτισμούς της Ανατολής με τους οποίους βρίσκονται σε διαρκή αλληλεπίδραση, από την οποία προκύπτει ο Ελληνιστικός.

Στις 16 Μαρτίου το 16ο Τακτικό Συνέδριο της Ο.Ε.Σ. Θα τιμηθεί η Πρώην Πρόεδρος Ελευθερία Φραγκάκη



Στις 16-03-2014 θα διενεργηθεί το 16ο Συνέδριο της ΟΕΣ  και συγχρόνως θα γίνει Βράβευση της πρώην Προέδρου της ΟΕΣ κ. Ελευθερίας Φραγκάκη για την προσφορά της  στην Ομοσπονδία.

Συνεδρίασε η Οικονομική επιτροπή του Δήμου Αγράφων Εγκρίθηκε το πρακτικό δημοπρασίας του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Δ. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ»

Συνεδρίασε την περασμένη εβδομάδα η Οικονομική επιτροπή του δήμου Αγράφων για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.
Θέμα 1ο: «Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας του έργου "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Δ. ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΤΣΙΦΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Επανέρχομαι με σκοπό να απαντήσω σε ευαίσθητους συντρόφους μου και για να προαχθεί ο αυτοδιοικητικός πολιτικός διάλογος μέσω της εφημερίδας σας.
1.Το έγγραφό μου 29/1/2014 το υπέγραψα ως Βαγγέλης Κατσιφός, Αυτοδιοικητικός, Γραμματέας και όχι ως Επιτροπή ΠΑΣΟΚ. Έγραψα  «συναποφασίσαμε» για α)Λειτουργία των γραφείων, β)Συνοχή - συσπείρωση - συναντήσεις μας, γ) Ευρύτερες συνεργασίες στις εκλογές Μάη 2014, δ)Προτάσεις για νέες πολιτικές. Έγραψα για την αυτοκριτική μας στο κεντρικό ΠΑΣΟΚ.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟ ΠΑΛΜΟ


Με μεγάλη επιτυχία το 2ο Τουρνουά Δηλωτής στην Κρέντη

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 8 & 9 Φεβρουαρίου το Τουρνουά Δηλωτής Ζευγαριών που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος Νέων Κρέντης ΄΄ΔΡΑΣΙΣ΄΄,
Η έναρξη του τουρνουά έγινε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου το απόγευμα με την συμμετοχή ''ρεκόρ'' των 64 παιχτών!!!!
Δεκαέξι τραπέζια με τριάντα δύο ζευγάρια έβαλαν όλη την τέχνη τους και το μυαλό τους να δουλέψει, για την πιο έξυπνη μπλόφα ώστε να φτάσουν στον τελικό.

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΔΗΛΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΝΤΗ

Σήμερα ολοκληρώνεται το πολύ σημαντικό τουρνουά δηλωτής που διοργάνωσε με επιτυχία ο δραστήριος Σύλλογος Νέων Κρέντης. Στο τουρνουά αυτό μέχρι στιγμής έλαβαν μέρος παίχτες πανελληνίου εμβέλειας και οι τελικοί αναμένονται με ξεχωριστό ενδιαφέρον. ΑΥΡΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.