Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΒΕΤΤΑ ΚΑΡΦΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕ. ΠΑΣΟΚ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ: «Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα επανακτήσει το βηματισμό του»

Στα πλαίσια της συχνής μας επικοινωνίας με παράγοντες της πολιτικής ζωής του τόπου μας, σήμερα έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε στην εφημερίδα μας την Γραμματέα της ΝΕ. ΠΑΣΟΚ Ευρυτανίας κ. Βέττα Καρφή.
Στην πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που ευγενέστατα παραχώρησε στην Βάσω Φεγγούλη, η κ. Καρφή αναφέρεται στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση, στο Μνημόνιο 2, στο ΠΑΣΟΚ, τον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς και την τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η 1η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

* Το έχω πει και στο παρελθόν αλλά δεν είναι κακό να το σχολιάσουμε και πάλι.
Δεν είναι δυνατόν να βγαίνεις για μια δουλειά, για να πάρεις ή να δώσεις ένα απλό χαρτί σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία, και να γυρνάς στο σπίτι με πίεση στο κόκκινο

Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου


Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 3:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Εργαστήριο στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καρπενησίου, με θέμα: «Παραδοσιακή μαγειρική της Ευρυτανίας».
Στην αρχή θα γίνει μία θεωρητική γνωριμία με την παραδοσιακή χρησιμοποίηση ντόπιων καλλιεργειών στην Ευρυτανία.

Μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις!


Μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις!
Δείτε τη διαφορά μεταξύ των τιμών του 1999 με σήμερα! 
Τα σχόλια δικά σας! 

ΦΩΤΟ ΗΜΕΡΑΣ


Σύσταση του Ταμείου Χαρτοφυλακίου Jessica Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012 ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχος Περγαντάς συμμετείχε στη συνεδρίαση του Επενδυτικού Συμβουλίου του Ταμείου Χαρτοφυλακίου Jessica στο Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κατά την οποία επικυρώθηκε η Επιχειρησιακή Συμφωνία μεταξύ της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και της επενδυτικής τράπεζας EFG Eurobank για το πρόγραμμα Jessica,

Αναβολή εκδήλωσης

Ανακοινώνεται ότι η εκδήλωση-αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη αναβάλλεται λόγω ασθενείας ενός εκ των συντελεστών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου 2012 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Και επισήμως στη ΝΔ Γεωργιάδης – Βορίδης


Την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ, Μάκης Βορίδης και Αδωνις Γεωργιάδης, μετά τη συνάντησή τους με τον Αντώνη Σαμαρά, στα γραφεία του κόμματος. Οι δύο βουλευτές δήλωσαν ότι θα παραιτηθούν από τις βουλευτικές τους έδρες.

Νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Καρπενησίου

Ο Δήμος Καρπενησίου, αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη ανάγκη πολλών δημοτών για εργασία, καταβάλει συνεχόμενη προσπάθεια για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας , αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα προγράμματα απασχόλησης.

Από τον Βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη Σε χρόνο ρεκόρ, στη Βουλή θέματα που απασχολούν την Ευρυτανία

Λίγες μόνο μέρες μετά την περιοδεία του στην Ευρυτανία, ο Βουλευτής Αιτ/νιας κ. Κων/νος Καραγκούνης, έδειξε έμπρακτα και σε χρόνο ρεκόρ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για  σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την τοπική μας κοινωνία. 

Αναβλήθηκε για τις 16 Μάρτη η δίκη των χειριστών ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣ: “Είμαστε, πάνω από όλα, υποχρεωμένοι τόσο θεσμικά, όσο και νομικά, να προστατεύουμε την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών, κυρίως δε την ανθρώπινη ζωή”

Πολύς θόρυβος δημιουργήθηκε με την απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, να προσφύγει στα δικαστήρια ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η συμμετοχή 15 εργαζομένων της πρώην Νομαρχίας Ευρυτανίας στην πανελλαδική πανεργατική απεργία της περασμένης Τρίτης 7 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Απόκριες στο Καρπενήσι - Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων


Σας παραθέτουμε το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τις Αποκριές που θα πραγματοποιηθούν από το Δήμο Καρπενησίου

Η ιστορία επαναλαμβάνεται! Ένας ακόμη Κένεντυ στον πολιτικό στίβο!


Ένας ακόμα Κένεντυ, ο 31χρονος Τζόζεφ Π. Κένεντι ο τρίτος, βοηθός εισαγγελέας στην Μασαχουσέτη, σχεδιάζει να θέσει υποψηφιότητα για το Κογκρέσο, ευελπιστώντας να διαδεχθεί το βουλευτή Μπάρνεϊ Φρανκ στα έδρανα των Δημοκρατικών.

Μεγάλη επιτυχία της Δήμητρας Μπίκα στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ορειβατικού Σκι

Η αθλήτρια του ΕΟΣ Καρπενησίου κατέκτησε την 8η & 9η θέση
Τεράστια επιτυχία σημείωσε η αθλήτρια Δήμητρα Μπίκα του Ε.Ο.Σ. Καρπενησίου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ορειβατικού Σκι που διεξήχθη στη πόλη Pelvoux της Γαλλίας.

Βαρυχειμωνιά χωρίς τέλος !! Σε εξέλιξη νέο κύμα από χθες που θα κρατήσει μέχρι και την Παρασκευή Μεγάλα τα προβλήματα από την κακοκαιρία στην Ευρυτανία

Νέα κύμα κακοκαιρίας βρίσκεται σε εξέλιξη  από χθες το απόγευμα σε όλη την  Ευρυτανία καθώς και στην ευρύτερη περιοχή των Αγράφων, με το χιονιά να μην λέει να υποχωρήσει με τίποτε.

2.479.000 ευρώ στο Δήμο Καρπενησίου Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η «Κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη θέση «Πλατανιάς» και αποκατάσταση ΧΑΔΑ»

Σε συνέχεια μελέτης που συνέταξε και κατέθεσε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρπενησίου στο ΠΕΠ Στερεάς Ελλάδας, εγκρίθηκε ένα σημαντικό έργο για τον τόπο που θα συμβάλει αποτελεσματικά στην ορθή διαχείριση των απορριμμάτων και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. 

Δημιουργούν τη γενιά των 400€

Με επίδομα ανεργίας θα μοιάζει ο μισθός των νέων κάτω των 25 ετών. Οι νέοι θα είναι για άλλη μια φορά τα πρώτα θύματα των νέων σκληρών μέτρων, που φέρνει δανειακή σύμβαση.

Λευτέρης Αυγενάκης: “Τα περιφερειακά Μ.Μ.Ε. πρέπει να στηριχθούν”

Η ενημέρωση δεν είναι προνόμιο μόνο των μεγάλων αστικών κέντρων
Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τον Υπουργό Επικρατείας Π. Καψή, ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης έφερε στην επιφάνεια την δεινή οικονομική θέση στην οποία έχουν περιέλθει τα περιφερειακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Απληστία

Η απληστία μαζί με τον εγωισμό σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο (π.χ. κράτη, κοινωνικές ομάδες) σύμφωνα με την κοινωνική ψυχολογία μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια από τις πληγές της ανθρωπότητας. Διαφέρει σε βαθμό από χώρα σε χώρα αλλά η απληστία παραμένει διανθρώπινη αδυναμία από καταβολής κόσμου. Είναι για τον άνθρωπο μια δεύτερη φύση, μα προέκταση της προσωπικότητάς του.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ «Ο Αντώνης Σαμαράς στην δύσκολη αυτή κατάσταση που βρέθηκε η Ελλάδα, απέδειξε ότι είναι ένας σοβαρός ηγέτης και με σωστό χειρισμό απέτρεψε την χρεοκοπία της Ελλάδας»

Έχει πλέον αποδειχθεί ότι δεν είχε γίνει καμία σοβαρή διαπραγμάτευση στο πρώτο μνημόνιο σύμφωνα με τις ομολογίες Βουλευτών και Υπουργών του ΠΑΣΟΚ.
Τότε  που το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να πει ΟΧΙ έλεγε ΝΑΙ
Τότε  που το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να διαπραγματευτεί  έσκυβε το κεφάλι με αποτέλεσμα να φθάσουμε εδώ που φθάσαμε.

ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Σημαντική εκδήλωση για μια ζωή γεμάτη υγεία και ευεξία

Ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Ευρυτανίας, στα πλαίσια του θεσμού ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα: Για μια ζωή γεμάτη υγεία και ευεξία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 11:30 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου «Ευγένιος ο Αιτωλός».

Μια γλυκιά καλημέρα από όλους εμάς προς όλους εσάς!


Καλή Τσικνοπέμπτη! Καλημέρα!!!


Σήμερα είναι ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ!
Είναι η μέρα όπου το ξεφάντωμα είναι... έθιμο. Είναι η μέρα που κάθε Έλληνας απολαμβάνει!
Η Τσικνοπέμπτη, είναι ένα ετήσιο έθιμο στην Ελλάδα την περίοδο του καρνάβαλου το οποίο έχει τις ρίζες του βαθιά μέσα στους αιώνες. 

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτο! Δείτε που πάνε τα λεφτά που μας δανείζουν. Το 81% αυτών πάει στις τράπεζες!


Σε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του στην  «The Telegraph» ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής Ντάνιελ Τζον Χάναν αναφέρει: «Αναρωτιέστε γιατί η Ελλάδα είναι τόσο ανίκανη να ανακάμψει με τα χρήματα που της προσφέρονται; Μελετήστε το γράφημα...».

Ε.Πα.Μ. – Δελτίο Τύπου 15/02/2012 - ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ- ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ


Με την ψήφιση του επαίσχυντου «Μνημονίου 2» από το ελληνικό κοινοβούλιο και με την αποδοχή της εφαρμογής του από ξένους τοποτηρητές παίχτηκε και η τελευταία πράξη του ξεπουλήματος της χώρας και της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής εξαθλίωσης των Ελλήνων πολιτών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ - 13η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
13η αγωνιστική

Πυργετός -Αλμυρός Βόλου 2-0
Ελασσόνα-ΑΠΟΚ Βελούχι 6-2
Αγρότης Λιαν.-Α.Ο. Καρδίτσας
22-2-2012 15:00
Αμπελωνιακός-Καμένα Βούρλα 6-0
Αναγ. Καρδίτσας-Μουζάκι
22-2-2012 15:00
Πύρασος -Ταυρωπός Καρδίτσας 3-1

Ελασσόνα - ΑΠΟΚ Βελούχι 6-2 Μαγική εικόνα – Δεν άξιζε τέτοια ήττα


Βαριά ήττα με σκορ 6-2 από την Ελασσόνα εκτός έδρας γνώρισε την περασμένη αγωνιστική το Βελούχι.
Ωστόσο ο εκπρόσωπός μας στην Δ΄ Εθνική, αδικείται κατάφορα από το αποτέλεσμα αυτό καθότι μέχρι και το 67΄ που το σκορ ήταν 3-2 υπέρ των γηπεδούχων, η ομάδα του Παύλου Σερμπέση ήταν μέσα στο παιχνίδι και διεκδικούσε με πολλές αξιώσεις ένα θετικό αποτέλεσμα.

Έγκριση αποφάσεων για έργα Α.Π.Ε. συνολικού προϋπολογισμού 70 εκ. ευρώ

Εγκρίθηκαν με απόφαση της Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, οι παρακάτω αποφάσεις, που αφορούν έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Τεχνικού Ελέγχου, συνολικού προϋπολογισμού 70.046.661 ευρώ:


Έγκριση πληρωμής 2ου Λογαριασμού του έργου «Κατασκευή Κτιρίου ΣΕΡΑΦΕΙΜΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ» αναδόχου ΤΣΟΥΤΣΙΚΑ ΦΩΤΙΟΥ ύψους 65.495,81 € από τα έσοδα του κοινωφελούς ιδρύματος με την επωνυμία «ΣΕΡΑΦΕΙΜΕΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ».

Παρέμβαση Μπακογιάνννη προς Βενιζέλο, Κουτρουμάνο και Γιαννίτση για την επικείμενη κατάργηση της Εργατικής Εστίας

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ. Κουτρουμάνη, προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών κ. Ε. Βενιζέλο και προς τον Υπουργό Εσωτερικών Αναστάσιο Γιαννίτση ο Κώστας Μπακογιάννης ζητά να διασφαλιστεί η συνέχιση της λειτουργίας του Βρεφονηπιακού Σταθμού Καρπενησίου, δομή που ανήκει στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας και να αποκατασταθεί η ευρυθμία στη λειτουργία του.
Σας παραθέτουμε την επιστολή:
Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

Απέχουν εκ νέου οι Δικηγόροι

Από αύριο θα επιστρέψουν στις δικαστικές αίθουσες οι δικηγόροι, καθώς το τριήμερο Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 13-14και15 Φεβρουαρίου 2012 απείχαν από τα καθήκοντά τους.
Το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Ευρυτανίας, σε έκτακτη συνεδρίαση του την 9η Φεβρουαρίου 2012, αποφάσισε ομόφωνα να συνταχθεί με την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που συνήλθε έκτακτα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ Του Βασίλ. Κολημένου

«…Η ζωή αλλάζει δίχως να κοιτάζει
τη δική σου μελαγχολία
κι έρχεται η στιγμή για ν' αποφασίσεις
με ποιους θα πας και ποιους θ' αφήσεις…».

16,5% μπροστά η ΝΔ!-Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ!


Αμετάβλητο παραμένει το πολιτικό σκηνικό, σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC , για λογαριασμό των Επίκαιρων. Αμετάβλητο όσον αφορά τις θέσεις των πολιτικών κομμάτων, καθώς το νέο εύρημα αφορά στην πτώση των δύο κεντροδεξιών κομμάτων , αφού ΝΔ και ΛΑΟΣ, βλέπουν τα ποσοστά τους να είναι πεσμένα.

Συνάντηση των Προέδρων ΝΟΔΕ με τον Αντώνη Σαμαρά

Στη σύνοδο των Προέδρων ΝΟΔΕ, που συγκάλεσε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Αντώνης Σαμαράς στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης στην Αθήνα, συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Ευρυτανίας Δημήτρης Κολοκύθας και οι  Πρόεδροι των ΝΟΔΕ της Στερεάς Ελλάδας Βίβιαν Αργύρη Φθιώτιδας, Βασίλης Δεμερτζής Ευβοίας, Δημήτρης Καραμάνης Βοιωτίας και Κώστας Καπούρος Φωκίδας.

Έκοψαν την πίτα τους στο Γηροκομείο

Την περασμένη Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου το Ίδρυμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Νομού Ευρυτανίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.  Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Νικολάου και του Προέδρου κ. Γεωργίου Αθανασιά, οι εργαζόμενοι και οι τρόφιμοι του Ιδρύματος, στο χώρο του Γηροκομείου έκοψαν την βασιλόπιτα, μέσα σε κλίμα μιας μικρής αλλά ζεστής γιορτής.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. Καρπενησίου

Συνεδριάζει σήμερα 15 Φεβρουαρίου 2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00μμ το Δημοτικό Συμβούλιο Καρπενησίου με κυρίαρχο θέμα την Αποδοχή απόφασης ένταξης της πράξης  «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Δήμου Καρπενησίου  Α) ΧΑΔΑ Προυσου  και Γ) ΧΑΔΑ  Κρικέλλου  προϋπολογισμού 282.774,45€ και τη λήψη απόφασης για ένταξη στον προϋπολογισμό ποσού 210.000,00€   αφορά το σύνολο της ίδιας  συμμετοχής του ΟΤΑ στο Πρόγραμμα   « ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ». Πριν την συζήτηση των θεμάτων θα γίνει ενημέρωση για το νερό της Αγίας Τριάδας και το κληροδότημα Φουρνάς. Όλα τα θέματα που θα συζητηθούν στην συνεδρίαση αυτή είναι τα εξής:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ. η αρμόδια Επιτροπή Περιβάλλοντος με τα παρακάτω θέματα :
ΘΕΜΑ  1ο:   Έγκριση πρακτικών συνεδριάσεως  στις 30/01/2012.
ΘΕΜΑ 2ο: Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) βιομηχανίας παραγωγής χαλυβδοσωλήνων της ΣΩΛΑΜ ΑΒΕΕ στο 5ο χλμ. ΠΕΟ Λαμίας – Στυλίδας στο Δήμο Λαμίας Ν. Φθιώτιδας. Εισηγητής : Ο Προϊστάμενος του Δ/νσης Ανάπτυξης κ. Τσακωνίτης Κων/νος.

Περίεργες συμπτώσεις για την ελληνική οικονομία, το1843 και το 2012!!

Διαβάστε τι έγινε στην ελληνική οικονομία το 1843, συγκρίνετε το με το σήμερα και θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει στην παγκόσμια και στην ελληνική ιστορία, ανεξαρτήτως εποχών, προσώπων και ονομάτων. Η σύγκριση, μόνο ανατριχίλα μπορεί να προκαλέσει.
Έχουμε και λέμε:

Με επιτυχία η εκδήλωση των υπαλλήλων ΟΤΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 11/2/12 στην ταβέρνα Πανόραμα στο Καρπενήσι, η Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων ΟΤΑ Ευρυτανίας.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Δωρεάν διανομή τροφίμων από τον Δήμο Καρπενησίου

Από τον Δήμο Καρπενησίου γίνεται γνωστό ότι πρόκειται να υλοποιηθεί το πρόγραμμα 2012 «Δωρεάν διανομή τροφίμων» με φορέα υλοποίησης και το Δήμο Καρπενησίου. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι άπορα άτομα της Ε.Ε. ανεξαρτήτως θρησκείας και υπηκοότητας που διαμένουν μόνιμα στο Δήμο Καρπενησίου και τηρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις :

ΕΠΑΜ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΣΤΙΣ 17 - 18 – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

ΣΤΙΣ 17 - 18 – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Η θεραπεία-σοκ που υφίστανται οι εργαζόμενοι και η ελληνική κοινωνία τα τελευταία δύο χρόνια μπαίνει στην επόμενη φάση της με τη συμφωνία της «εθελοντικής» ανταλλαγής ομολόγων (PSI) και τη σύναψη της νέας δανειακής σύμβασης.

Mε όσες δυνάμεις απέμειναν... Γράφει ο Μάκης Μάκκας

Η υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου της χώρας κατά το 2010-2012 και η συνακόλουθη κοινωνική υποβάθμιση δεν συνοδεύονται από σημεία βελτίωσης και ανάκαμψης.
Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε διαδικασία αποεπένδυσης και απαξίωσης μεγάλων τμημάτων του παραγωγικού και ανθρώπινου δυναμικού.

Η 2η ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

*Άλλο και τούτο. Ανήμερα των Τριών Ιεραρχών, συνελήφθησαν στον Άγιο Βλάσιο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 18 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα όπως αναφέρει το Αστυνομικό Δελτίο,

Ο Κώστας Μπακογιάννης και συνεργάτες του Στις Βρυξέλες “εις άγραν” Ευρωπαϊκών κονδυλίων

Στις Βρυξέλλες βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Καρπενησίου και συνεργάτες του. Ο Κώστας Μπακογιάννης κάνοντας πράξη επί της ουσίας όμως, το περιβόητο «λεφτά υπάρχουν», αλλά … όχι στην Ελλάδα, μετέβη στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου πραγματοποίησε σειρά επαφών με ευρωβουλευτές και αξιωματούχους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών, τη συμμετοχή του Δήμου σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα όπως το EΣΠΑ, το JESSICA, το MED

Tι παίρνουν οι βουλευτές... Για όσους δεν γνωρίζουν


1. Mηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ!
2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.
3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα.
4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.
5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ


Αποτελέσματα διαδικτυακής ψηφοφορίας του Ευρυτανικού Παλμού.


Η Μεγάλη διαδικτυακή ψηφοφορία του Ευρυτανικού Παλμού για την ψήφιση της Νέας Δανειακής Σύμβασης έλαβε τέλος
(ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;)

Διήρκεσε 24 ώρες και τα αποτελέσματα αυτής έχουν ως εξής:


Ψήφισαν 156 με συντριπτική πλειοψηφία του ΟΧΙ 128 (82%), ΝΑΙ 20 
(12%) και ΔΕΝ ΞΕΡΩ 8 (5%).
Το αποτέλεσμα στάλθηκαν μέσω SMS στον βουλευτή κ. Καρανίκα προς ενημέρωσή του. 


ΟΧΙ
  128 (82%)
ΝΑΙ
  20 (12%)
ΔΕΝ ΞΕΡΩ
  8 (5%)

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για κλοπές σε ΙΝ στη Σιβίστα

Συνελήφθησαν χθες (11-02-2012) το απόγευμα, στη Σιβίστα Ευρυτανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κερασοχωρίου, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 36, 31 και 29 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για κλοπή από Ιερό Ναό και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.