Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΕΣ



ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΕΣ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ 

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΓΑΛΑΝΟΥ ΥΠΟΨ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


Ευρυτάνισσες  και Ευρυτάνες.
 Εύχομαι  σε όλους   ολόψυχα  Καλό Πάσχα, και    η   Ανάσταση να μην   αργήσει    να έρθει  για  την Ελλάδα και τους  Έλληνες.
Είναι  στο  χέρι μας.

Ευχές Δημάρχου Καρπενησίου Κώστα Μπακογιαννη


Eυχές Θεόδωρου Τσιάμη

Αγαπητοί φίλοι,
Αγραφιώτες και Αγραφιώτισσες
Εύχομαι στον καθένα από εσάς το Αναστάσιμο μήνυμα Ελπίδας και Δύναμης  να χαρίζει  ευτυχία και υγεία.
Ας κάνουμε όλοι βήματα  Αλληλεγγύης και  Αγάπης για να απαλύνουμε τον ανθρώπινο πόνο, στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.
Ας αγωνιστούμε ενωμένοι, με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα του τόπου μας.

Πασχαλινές ευχές Θεόδωρου Κατσιάδα

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους δημότες μας

και τους απανταχού Αγραφιώτες,
το Άγιος Φως της Ανάστασης του Κυρίου μας να φωτίζει
τη ζωή μας και να ξαναζωντανέψει την ελπίδα σε όλους μας
Καλό Πάσχα
Καλή Ανάσταση

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΑΦΩΝ
ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ



Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ανακοινώθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π. Ε. Ευρυτανίας - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ - ΦΩΤΟ

Ανακοινώθηκαν επισήμως τα ονόματα  των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο «Η ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Βαγγέλη Αποστόλου.  Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης θα είναι ως γνωστόν ο κ. Θωμάς Κώτσιας, ενώ υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ο Λευτέρης Καραγιάννης, η Αλίκη Κοσμά, ο Κώστας Μπούργος, ο Δημήτρης Σιαλμάς και ο Βασίλης Τσιγαρίδας.
Η ανακοίνωση του κ. Αποστόλου έχει ως εξής:

O Ευρυτάνας Σπ. Παπασπύρου νέος υπαρχηγός της ΕΛ. ΑΣ - Νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και στη Στερεά

Μετά την κρίση των Ταξιάρχων συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη και των Αντιστρατήγων του Σώματος Σπυρίδωνα Παπασπύρου και Κωνσταντίνου Τσουβάλα.
Στην θέση του υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας τοποθετήθηκε ο Ευρυτάνας Αντιστράτηγος Σπύρος Παπασπύρου,

Διήμερη περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Αγράφων

Διήμερη περιοδεία, στο Δήμο Αγράφων πραγματοποίησε κλιμάκιο της κομματικής οργάνωσης Ευρυτανίας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Νίκο Σερετάκη, την Δευτέρα 7 και Τρίτη 8 Απρίλη 2014. Το κλιμάκιο του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης επισκέφθηκε τα χωριά Ανατολική και Δυτική Φραγκίστα, Κεράσοβο, Κρέντη, Βαλαώρα, Τοπόλιανα, Γρανίτσα, Λιθοχώρι,  Ραπτόπουλο, το Κέντρο Υγείας στη Φραγκίστα, σχολειά, ΚΕΠ και άλλες υπηρεσίες στην περιοχή.

Συμβουλές από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας για την προστασία των πολιτών εν όψει των εορτών του Πάσχα

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, με αφορμή το γεγονός ότι αρκετοί πολίτες θα μετακινηθούν κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, υπενθυμίζει βασικές χρήσιμες συμβουλές για την προστασία τους από εγκληματικές συμπεριφορές (κλοπές – διαρρήξεις κ.λ.π.).
Φεύγοντας από το σπίτι:
  • Πριν φύγετε για διακοπές βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας είναι καλά ασφαλισμένα. 
  • Ενημερώστε για την απουσία σας µόνο συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα ή τους γείτονές που εμπιστεύεστε, για να επιβλέπουν την οικία σας και αν υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας. 

Αποκαλύψεις φωτιά από τον Πολιτευτή των ΑΝΕΛ για το Νοσοκομείο Καρπενησίου

Κοινό Δελτίο Τύπου υπογράφουν η Συντονιστική Ευρυτανίας και ο Πολιτευτής του Νομού Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφορικά με το πολύπαθο Νοσοκομείο Καρπενησίου και τις περίεργες πρακτικές που εφαρμόζει η διοίκηση ζητώντας απαντήσεις σε ερωτήματα που θα προκύψουν από τις αποκαλύψεις φωτιά στις οποίες προχωρούν, δηλώνοντας παράλληλα πως οδηγούνται και σε σχετικό κοινοβουλευτικό έλεγχο ενώ αναμένουν απαντήσεις εγγράφως από την διοίκηση του Νοσοκομείου.

Άρης Τασιός Υποψ. Αντιπεριφερειάρχης - “Είναι μοναδική μας ευκαιρία να έχουμε Ευρυτάνα Περιφερειάρχη”

Ένας νέος άνθρωπος γεμάτος με όρεξη για να προσφέρει στον τόπο του και με αποδείξεις πως ξέρει να δουλεύει και στα δύσκολα να τα βγάζει πέρα με επιτυχία, είναι ο Άρης Τασιός, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας με το Συνδυασμό του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, του δικού μας Κώστα Μπακογιάννη «Αλλάζουμε στην Καρδιά της Ελλάδας». 
Ο Άρης Τασιός παραχώρησε στον ΕΠ συνέντευξη στην οποία αναλύει τις προτεραιότητές του για την επόμενη περίοδο, εφόσον ο κόσμος με τη ψήφο του τους δώσει την εντολή να τον υπηρετήσουν από τη θέση ευθύνης του Αντιπεριφερειάρχη, όπως είναι η καταπολέμηση της ανεργίας, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και για το τι ακριβώς συνίσταται για την Ευρυτανία. 

ΚΑΤΣΙΑΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ: Καταδικαστέες οι όποιες παρεμβάσεις στο αθόρυβο όπλο των Αγραφιωτών, που λέγεται ‘‘ΨΗΦΟΣ’’

Σκληρά λόγια χρησιμοποιεί στην παρακάτω ανακοίνωσή του, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ Αγράφων σχετικά με τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα της προεκλογικής περιόδου στο Δήμο Αγράφων, για «άνωθεν» παρεμβάσεις σε Δημότες που αφορά το εκλογικό του δικαίωμα. Πιο συγκεκριμένα ο Θοδωρής Κατσιάδας, ζητά  να σταματήσει εδώ και τώρα η ανάμειξη με οποιοδήποτε τρόπο στα εσωτερικά του Δήμου Αγράφων, γιατί αυτό «θα ανταποδοθεί κατά τον ίδιο τρόπο στις Βουλευτικές εκλογές, όχι σε επίπεδο κόμματος αλλά σε επίπεδο προσώπων», όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Τα πρώτα ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρυτανία

Μετά την ανακοίνωση του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας με το συνδυασμό του κ. Αποστόλου δόθηκαν τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στο ψηφοδέλτιο της Ευρυτανίας που θα διεκδικήσουν το ψήφο του ευρυτανικού λαού.
Ο Συνδυασμός «Η Στερεά σε νέα τροχιά» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Βαγγέλη Αποστόλου και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας  τον Θωμά Κώτσια, ανακοινώνει τους τρεις πρώτους υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους για την Αντιπεριφέρεια Ευρυτανίας και σύμφωνα με δηλώσεις του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Θωμά Κώτσια

Βαγγέλης Αποστόλου: “Ενιαίο δασικό οικοσύστημα η Ευρυτανία”

Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Βαγγέλης Αποστόλου, στην τοποθέτησή του στην Ημερίδα «Ανεμογεννήτριες και Υδροηλεκτρικά. Τα θέλουμε στην Ευρυτανία;», που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 6 Απριλίου στο Καρπενήσι, είπε μεταξύ άλλων τα εξής: