Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΓΡΑΦΩΝ - ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ: "ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ"






ΕΞΩ ΑΠ΄ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

*Επιστροφή στην πραγματικότητα και στην καθημερινότητά μας. Μετά από λίγες μέρες ξεκούραση είμαστε και πάλι κοντά σας για να σχολιάσουμε την επικαιρότητα αλλά και να πούμε την άποψή μας για σημαντικά ζητήματα που μας αφορούν όλους.

ΟΙ 10 ΜΙΚΡΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ - Ποιοί οι νέοι Αντιδήμαρχοι σε Καρπενήσι - Άγραφα



Σουλι(ώτικος) όρκος για το Δήμο Καρπενησίου

Όρκο τιμής ότι θα συνεχίσει το έργο του προκατόχου του και νέου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, Κώστα Μπακογιάννη, έδωσε ενώπιον Θεού και ανθρώπων ο Νίκος Σουλιώτης, κατά την διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής αρχής Καρπενησίου. Το τελετουργικό της ορκωμοσίας, που ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου κ.κ. Νικόλαος και έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της ευρυτανικής πρωτεύουσας, πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης αλλά και ενθουσιασμού. Στην τελετή παρευρέθηκαν, ο απερχόμενος Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αγράφων Θεόδωρος Μπαμπαλής, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός ,ο απερχόμενος  Βασίλης Καραμπάς, ο ευρυτάνας Βουλευτής Ευρυτανίας Θανάσης Μπούρας, σύσσωμη η νέα δημοτική ομάδα και πλήθος πολιτών.

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

 

Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας. 

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου παιδείας, μπορείτε να αναζητήσετε τους εισακτέους.


Στο αντάμωμα της ομογένειας Με επιτυχία η εκδήλωση από τον Σύλλογο Αγίου Γεωργίου

Για ακόμη μια χρονιά φίλοι και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου, ανταμώθηκαν στο ομώνυμο χωριό για να διασκεδάσουν και να γλεντήσουν μια μέρα μετά την γιορτή της Παναγίας, αποδεικνύοντας πως η αγάπη για τη γενέθλια γη είναι μεγάλη και παρά τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, αντί να σβήνει μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο.

Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις και δράσεις από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Δομνίστας Ευρυτανίας

Το Σάββατο 9 Αυγούστου, οι NόVAN theatre group, στα πλαίσια των Γιορτών Δάσους του Δήμου Καρπενησίου – KΑΡΠΕΝisland-  ταξίδεψαν στη Δομνίστα και χάρισαν μια μαγική θεατρική βραδιά  με το κωμικό δράμα «Εις τους πέντε δρόμους», στον ιδανικό χώρο του αμφιθεάτρου του Μνημείου Εθνικής Αντίστασης, που κυριολεκτικά ασφυκτιούσε από το πολυπληθές κοινό της Δομνίστας.